Supernatural - Sexy! Scary! Over?

• 34 155
  • 737
  •   1
Отговори
# 120

Това на врата му ли? Нали се оказа, че е нещо като радар за намиране на Господ Laughing

това, вярвай ми, хич не си го спомням

Laughing Hug

Мисля че във втори епизод на пети сезон, когато бяха в болничната стая при Боби, дойде Кастиел и каза, че ще търси Бог. Помниш ли, като Дийн му казваше да пробва в Мексико Laughing И го питаха как ще го намери и той им каза, че има начин да бъде насочен къде да го търси и каза на Дийн, че неговият дзвер на врата е това нещо, което ще му помогне в търсенето. А то беше дадено от Боби на малкия Сам да го подари на баща му за Коледа. Но баща му не дойде и Сам го подари на Дийн и оттогава Дийн си го носи винаги на врата. Simple Smile

# 121
  • Някъде в търсене ............
Това на врата му ли? Нали се оказа, че е нещо като радар за намиране на Господ Laughing

Деси, ми дай тема, която да обсъждаме, то защото сега няма серии и всички замлъкнаха. Дайте да чепкаме старите серии.  Аз днес гледах една серия от първи сезон за един камион-убиец. Голям смях беше, Дийн се срещна със старата си любов, а Сам през цялото време си просеше боя като се подхилкваше и ръчкаше брат си Laughing Направо ми стана една от любимите серии Laughing

Тази серия ми е специална Heart Eyes, Диин го изигра стахотно, май беше истински влюбен за първи път Grinning А Сам беше страхотен обикновено ролите са разменени и Диин се бъзика, а сега Сам си връща hahaha А и момента в който се гледаха като котараци на вратата, такава химия струеше Blush

# 122

Деси, ми дай тема, която да обсъждаме, то защото сега няма серии и всички замлъкнаха. Дайте да чепкаме старите серии.  Аз днес гледах една серия от първи сезон за един камион-убиец. Голям смях беше, Дийн се срещна със старата си любов, а Сам през цялото време си просеше боя като се подхилкваше и ръчкаше брат си Laughing Направо ми стана една от любимите серии Laughing

Тази серия ми е специална Heart Eyes, Диин го изигра стахотно, май беше истински влюбен за първи път Grinning А Сам беше страхотен обикновено ролите са разменени и Диин се бъзика, а сега Сам си връща hahaha А и момента в който се гледаха като котараци на вратата, такава химия струеше Blush

Струва ми се, че това е единственият път, в който показват Дийн наистина влюбен, беше много хубаво Heart Eyes
Имаше такава една аналогична серия, когато Сам се влюби в една дъщеря на антикварен търговец, самата жена беше страшно красива, а Дийн го побърка брат си от майтапи Laughing

Ето я

# 123
  • Някъде в търсене ............
Тази също беше много готина мадама Peace. Серията ме изкефи , една от малкото в които по-късноа се усетих кой е лошия bowuu hahaha, това с куклата беше готино. Друга която ми е определено страшна е тази с хотела който се продаваше и имаше страхотна стач-копие на хотела пълна с кукли. Май е единствената серия която ме е страх да гледам Embarassed.
Струва ми се, че това е единственият път, в който показват Дийн наистина влюбен, беше много хубаво Heart Eyes

Абсолютно съгласна, поне досега. Определено трудно си дават сърцето и двамата Wink

# 124
Дий не беше ли влюбен и в онази архангелка...с която в колата с е напъплиха..

# 125
  • В средата на времето

напъплиха Joy..Според мен Дийн го направи най-вече от добро сърце тогава Mr. Green..Както се видя и с Кас, Дийн се грижи нито един ангел да не умре девствен Naughty Mr. Green

# 126

напъплиха Joy..Според мен Дийн го направи най-вече от добро сърце тогава Mr. Green..Както се видя и с Кас, Дийн се грижи нито един ангел да не умре девствен Naughty Mr. Green

Да, и аз съм на това мнение, там либов нямаше, само пъплене Laughing Просто Дийн беше отчаян и самотен и Анна беше отчаяна и самотна и воала!Импала Laughing

# 127
Joy Joy Joy
Ми така де, то си е срамота Кас да умре девствен Naughty Ако се налага и аз бих му помогнала, нищо че сърцето ми принадлежи на Дийн  Laughing Нали за това сме хора да си помагаме  Laughing
Тази седмица започнах да гледам първи сезон от началото, обаче нещо ми липсваше  newsm78 и чак на средата на сезона се сетих какво не е наред - няма го Боби. Много харесвам Джефри Дийн Морган, но с нетърпение чакам да стигна до втори сезон и да се включи Боби. А и самия актьор Джим Бийвър е страхотен Heart Eyes! Гледах няколко кънвеншъна на "Свръхестествено" с него и как ги бъзика Денсън и Джаред просто не е истина  Laughing

# 128
  • София
аз първите 2 сезона съм ги гледала повече от веднъж и затова мисля да почна направо с 3-ти сезон Peace
Но сега имам доста други неща да поизгледам като Fringe i True blood, така че ще е понатам
И сега едно въпросче -мислите ли, че беше необходимо да се появят ангелите в сериала или историята можеше да продължи както през първите 3 сезона?
Имаше ли друг начин да се измъкне Дийн от Ада или можеше сам да го спаси въобще да не отива там?

# 129
И сега едно въпросче -мислите ли, че беше необходимо да се появят ангелите в сериала или историята можеше да продължи както през първите 3 сезона?
Имаше ли друг начин да се измъкне Дийн от Ада или можеше сам да го спаси въобще да не отива там?

Според мен всички очаквахме по някакъв начин Сам да оттърве Дийн и той да не стигне до ада. Момчетата са печени, спасявали са кожите сто пъти, умираха кой по веднъж, кой по два пъти, но са все на линия, много ясно, че и този път няма да се стигне до Ада. Крипке обаче разбира се ни изненада и го запрати Дийн в Ада с първа космическа Laughing Така че не мисля, че можеше да се спаси въобще да не отива там.
Иначе можеше да се измъкне сам от Ада, обаче като се върне той ще е дух, не може просто така да се върне в тялото си, очевидно му трябваше някаква по-висша сила да помогне. А и трябва да има някакъв баланс, не може само зли гадини да се появяват. А и трябва да градира нещо Крипке спрямо предния сезон. Всеки следващ е все по-мащабен, все по-интересен, все по-напрегнат. Ако просто си продължат да си преследват лошите, ще се загуби интереса според мен. На мен ми харесва набутването на ангелите, още повече ми харесва, че са представени като гадове Laughing

# 130
Може да сте говорили по въпроса, но ме интересува в 3-ти сезон колко серии са?

мислите ли, че беше необходимо да се появят ангелите в сериала или историята можеше да продължи както през първите 3 сезона?

Като всеки филм - колкото повече, толкова повече  Wink Първото винаги е най-хубаво и незабравимо. Аз започвам с 3-ти сезон и много ми е тревога да не се разочаровам нещо, тъй като досега филмчето е страхотно  Peace по няколко серии гледам на вечер и мъжът ми вече дори не ми се сърди  Blush

# 131
Може да сте говорили по въпроса, но ме интересува в 3-ти сезон колко серии са?
Само 16 серии са. Спомням си, че имаше две паузи по около 2 месеца в излъчването на сериала - зимната и после още една пролетна. Май това беше заради стачката на сценаристите.

# 132
Stitch, благодаря! Че аз за 2 дена ще ги опаткам  newsm47
Аз затова предпочитам да гледам нещо, което се е излъчвало нещо, а не да чакам паузи, ваканции и т.н. /Като Дневниците на вампира например/.

# 133
И аз си мислех, че докато изгледам старите сезони на "Свръхестествено" и той петия сезон ще е свършил, ама с такава скорост ги изгледах, че сега има да чакам два месеца на празни ясли и да преговарям  hahaha

# 134
  • Разпиляна във въображението
Вчера изгледах последната серия - как можаха да не покажат СМЪРТ Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт