Supernatural - Sexy! Scary! Over?

• 34 167
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Ааа, по-нататък ще покажат всичко. Крипки така каза в едно интервю. Даже каза, че бил много доволен от това как са направили Чума (нали така беше  newsm78). Кой знае каква гад са сътворили  Laughing

# 136
  • В средата на времето
Война, Смърт, Чума (болест)..а имено на 4-тия конник как беше? newsm78

# 137
Глад е четвъртия.

# 138
  • В средата на времето

ooooh!..уфф вярно ..как можах да го забравя Crazy Мерси  bouquet

# 139
  • София
Война, Смърт, Чума (болест)..а имено на 4-тия конник как беше? newsm78
ама Смърт мислех, че не е Конник. Нали бил шефа на жетварите- къде казват, че е Конник newsm78

А сега намерих по разните там Завети - война, глад, мор и смърт Peace

# 140
  • София
Сега прочетох една новина   Cry
Е, дано да са щастливи!

# 141
  • В средата на времето
Е, дано да са щастливи!

Дано! Grinning Аз одобрявам, мацката поне на тази снимка е страхотна..Не мож коя и да е, да е за нашият Дийн/Дженсън Naughty Mr. Green

# 142
  • София
Двамата са играли в Ten Inch Hero, ще си го дръпна да го гледам.

# 143
Сега прочетох една новина   Cry
Е, дано да са щастливи!
Ооо, ама те от няколко седмици вече са сгодени. На 7 ноември, на някакви фръцкави конни надбягвания в Лос Анжелис са обявили официално и тя си е показала гордо красивия пръстен.

Много са хубави!

# 144
  • София
Защо не си я спомням в One tree hill, като каква играе там / не че много съм го гледала тоя сериал, ама съм хващала по някоя серия/

# 145
Двамата са играли в Ten Inch Hero, ще си го дръпна да го гледам.
Това е един от малкото филми на Дженсън, който не е от жанровете ужаси или фантастика. Романтика е. Дженсън обаче там изглежда невероятно  hahaha

# 146
# 147
И Джаред вече не свободен цък. Fairy, съжалявам че го научаваш по този начин  Wink

# 148
Тази мацка беше Руби, нали?

Еми, готини момчетата, не е редно да са самотни  Mr. Green

Попремина ми Новолунската треска и се завръщам в редиците, подвластни на Уинчестър  Laughing

# 149
Ми като се обичат младите, да се вземат Laughing
Много се радвам и за двамата, винаги е хубаво като си имаш някого Grinning
А мацката на Дженсън изглежда страхотно слънчева Grinning

Лили, същата е, да, втората Руби. Четох едно интервю с нея преди време колко трудно й било да направи сексуалната сцена със Сам (моля ви се, трудно, дай боже всекиму такива трудности  Joy). Но по едно време се сетила, че всички ще гледат Сам, а не нея, и се успокоила Laughing

Иначе е хубаво да се завърнеш в по-хубавите редици Laughing

Бе знаете ли какво се замислих тия дни - има ли според вас вероятност Кас да се окаже някоя подмолна гадинка по подобие на Руби примерно, и всъщност да си играе неговите си игри?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт