Supernatural - Sexy! Scary! Over?

• 34 229
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
А, бе,  и със сив потник става  Mr. Green

# 256
Да не ограничаваме момчето в избора на облекло, нека бъде разнообразно...може да облича и сив потник Laughing

Хаха, злата, изпреварила си ме Joy

# 257
  • В средата на времето
Исках да намеря Дженсън по потник за сранение, но явно не харесва потниците, пречат му и все гол до кръста се е снимал Grinning Но пък искам да покажа, колко му отиват червени гащета Joy
..как да не заобича човек баскетбола (цитирам Fairy  Hug ) като го гледа Joy

# 258
Аз лично не държа на потника...

...но ето и Дженсън по потник все пак:

# 259
  • Разпиляна във въображението
Алоооо, какви са тез неща без моето участие, ааааа, не, без такива. Ще се скубем #2gunfire
ти си гледай Седрик, къде се буташ между шамарите Joy

Доста преди Седрик при мен се мъдреше Дийн, така че - Роб е преходен, Дженсън е вечен Peace

# 260
Стич, харесва ми как разсъждаваш Mr. Green

Иначе за целите на проучването на Изи, ги слагам един до друг, да си прави изследвания Laughing

# 261
  • Smallville
Стига бе хора,как ще спя тази вечер Crazy Crazy Crazy

# 262
Мда...Дийн, запуши си ушите...Сами има страшно тяло. Smokin' hot.

# 263
Мда...Дийн, запуши си ушите...Сами има страшно тяло. Smokin' hot.

Laughing Laughing
Като каза Smokin' hot и се сетих за Дженсън, който разказваше как е започнал в Свръхестествено. И как му се обадили и му казали - има тука едно момче, Джаред Пада-пада-пада-някой-си, той ще играе Сам, ти ще играеш Дийн (щото нали знаете, Дийн се е явил за ролята на Сам). И Дженсън решил да провери в нета кой е тоя Джаред и като го видял си казал - леле тоя е Smokin' hot, как ще играя брат му? Joy Joy

# 264

Joy  Joy  Joy   Еееххх, защо се отказах от баскетбола преди години....

Що се дърлите кой бил по-красив. На мен така добре би ми дошло от понеделник до сряда на обяд сладка нежност със Сам, а от сряда следобед до петък страстна красота с Дийн ...
В събота и неделя ще се задоволя със съпруга си  Joy

# 265
  • София
Добро утро дами Simple Smile ето Ви за закуска

http://fc07.deviantart.net/fs35/f/2008/290/7/0/Dean_in_supernatu … by_firebolide.jpg
http://farm3.static.flickr.com/2032/2041301522_85be6dfd65_o.jpg

Въпреки всичко аз предпочитам Кас/Миша
  харесва си ми той Simple Smile
За фенките на Сам, можете да гледате сериала Gilmore girls/Момичетата Гилмор/ и ще го виждате в почти всяка серия пък и сериала си е свеж.
А за снимката на Изида...мисля, че филма се казваше Големи топки...или нещо такова не си спомням вече, но имам спомен че съм го гледала.

# 266
  • Разпиляна във въображението
Добро утро.

В Гилмор Сам май се казваше Дийн newsm78

От скриновете на Миша, това май е от серията с комуната. Кой ще се присъедини към "учението" на Кастиел Whistling

# 267
В Гилмор Сам май се казваше Дийн newsm78
Така е. В едно интервю, май, Джаред разказваше как отначало в първите 3-4 серии от първия сезон докато хората от снимачния екип им научат имената се обръщали към тях със Сам и Дийн. И той понеже пет години преди това все е бил Дийн било много объркващо, защото всеки път като кажели - "Сега Дийн отива (примерно) на дясно" -  и двамата тръгвали на там. Дженсън го поглеждал учудено - "Пич, какво правиш". И Джаред почвал да се извинява.  Joy

Но пък искам да покажа, колко му отиват червени гащета Joy

Изида, много ти благодаря за този снимка   bouquet
Като го видях за първи път в този екип, спрях серията за пет минути за да се насмея на спокойствие и да не пропусна нещо, а после си го връщах около 15 пъти да му се любувам. Ако аз имах такъв учител по физическо в училище, сега щяхте все по олимпиади да ме гледате  hahaha

Роб е преходен, Дженсън е вечен[/b] Peace

Прекланям се пред мъдростта ти!  newsm20

# 268

Що се дърлите кой бил по-красив.

Оо, ние не се дърлим, търсим си поводи да им слагаме снимки, та да им се радваме Laughing Laughing

В Гилмор гърлс Джаред е ужасно млад и някак си не можа да ми хване окото. Аз си дръпнах единия сезон, обаче ми доскуча, трябва да пробвам някой от по-късните, където е попораснал Grinning

Джес, тази снимка на двамата ми е страшно любима Heart Eyes

# 269
  • Някъде в търсене ............
Момичета newsm20 страхотни сте , мерасж за снимките  bouquet
А относно сърцето ми има място и за двамката, някой по-назад ги беше разделил за седмицата(нещо такова ме устройва Joy). А гледахте ли ''петък 13'' ? Сам е в главната роля, а как му отива катинарче newsm81, но ми беше малко странен качен на мотор с тези дъъъъълги крака Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт