Supernatural - Sexy! Scary! Over?

• 34 231
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
  • Някъде в търсене ............
Нещо е позамряла темата Sad
Аз да си питам пак, във втори сезон 6 та серия, когато Джо беше с тях в една сграда. Имаше един сериен убиец и Джо беше примамката. Та да си дойда на въпросчето имаше ли искри м/у Джо и Диин  или на мен ми се иска newsm78 да е така?
А и накрая на серията , когато Елън и каза за баща им, Джо изхвърча навън, кимна леко с глава и Диин тръгна след нея като кученце Grinning.

А и преди  няколко страници имаше снимка на годеницата на Дженсън, да си кажа - одобрявам я Thinking почти на 60% Laughing

# 271
Ще си позволя да отговоря на въпроса ти
Та да си дойда на въпросчето имаше ли искри м/у Джо и Диин  или на мен ми се иска newsm78 да е така?
А и накрая на серията , когато Елън и каза за баща им, Джо изхвърча навън, кимна леко с глава и Диин тръгна след нея като кученце Grinning.

Гледах наскоро тези епизоди. По-скоро на Джо й се искаше Дийн да има чуства към нея, но той не я прие по този начин. А и в следващи серии стана ясно, че Дийн я има като сестра или нещо подобно.
Във връзка с това искам аз да попитам - Джо и Елън ще се появяват ли в 4 и 5 сезон?

# 272
  • София
http://scifiwire.com/2009/12/this-falls-10-most-awesom.php
Кастиел/Моят любимец/ е сред 10 те най-готините сай-фай герой Simple Smile  Heart Eyes Heart Eyes  Heart Eyes и е наистина секси мъж поне за мен Simple Smile

Останалите са  9 са :

Хенри Фос от "Убежище" - страхотен върколак

Д-р Уолтър Бишоп от "Fringe" - страхотен актьор и невероятен персонаж в "fringe"

Райън Никълс от "V"  

Деймън Салваторе от "The Vampire Diaries" - лош лош вампир Simple Smile и секси

Д-р Клеър Сондърс от "Dollhouse"

Самуел Съливан от  "Heroes" - Ти бег...не си падам по него

Кара от "Legend of the Seeker"

Илай Уолъс от "Stargay Univerce"  свеж полъх в старгейт

Клои Съливан от "Smallville"

# 273
Джес, не виждим никой от нашите  Crossing Arms

# 274
  • София
Джес, не виждим никой от нашите  Crossing Arms

Кати става дума за sci-fi сериалите, но "Истинска кръв" не участват....явно не влизат в категорията. Само Кастиел е тука, сред най- готините сай-фай герой ....но нали ми е любимец на мен. Но и някой други герой като върколака Хенри Фос

# 275
Дневниците ги вкарали пък кръвта - не  Crossing Arms

# 276
Ще си позволя да отговоря на въпроса ти
Та да си дойда на въпросчето имаше ли искри м/у Джо и Диин  или на мен ми се иска newsm78 да е така?

Гледах наскоро тези епизоди. По-скоро на Джо й се искаше Дийн да има чуства към нея, но той не я прие по този начин. А и в следващи серии стана ясно, че Дийн я има като сестра или нещо подобно.
Във връзка с това искам аз да попитам - Джо и Елън ще се появяват ли в 4 и 5 сезон?

В пети със сигурност, в четвърти не помня, честно казано, но май не.

Иначе за мен историята между Дийн и Джо беше представена така, сякаш Дийн е склонен да има по-дълбоки чувства към Джо, освен една обикновена свалка и заради това не си позволи нищо с  нея. Аз днес я гледах тази серия със серийния убиец и се затвърди това мое мнение - че Дийн се отдръпна от нея, защото го беше страх, че ще се влюби в нея.
Иначе това, че Дийн я възприема като сестра, го каза Сам, но тогава беше обладан от демон, така че според мен по-скоро лъжеше.

# 277
Да Дийн сам се отказа от Джо,защото с техния начин на живот...връзка не бива.Така,че не залагйте особено на връзка между двамата.Мисля,че се появяваха в още 1-2 епизода,със сигурност ги имаше и в новия сезон.

# 278
  • Някъде в търсене ............
Fairy   mrstraetz
Иначе за мен историята между Дийн и Джо беше представена така, сякаш Дийн е склонен да има по-дълбоки чувства към Джо, освен една обикновена свалка и заради това не си позволи нищо с  нея. Аз днес я гледах тази серия със серийния убиец и се затвърди това мое мнение - че Дийн се отдръпна от нея, защото го беше страх, че ще се влюби в нея.
Иначе това, че Дийн я възприема като сестра, го каза Сам, но тогава беше обладан от демон, така че според мен по-скоро лъжеше.
Ето това ми беше мисълта, благодаря че си я облякла в думи  bouquet

Още първия път когато се запознаха Дийн се пробва, но не му се отвори парашута hahaha  . Ако си спомняте момента Джо пусна една песен, Сам и Дийн си тръгнаха и Дийн продължи да я пее в колата. Моето мнение е че той не можеше да си позволи да се влюби, а и все пак си каза че го е страх от Елън...

# 279

Иначе за мен историята между Дийн и Джо беше представена така, сякаш Дийн е склонен да има по-дълбоки чувства към Джо, освен една обикновена свалка и заради това не си позволи нищо с  нея.

Аз мисля, че още при първата им среща Дийн забеляза как го гледаше Джо, а той й отвръщаше с въпросителен поглед. Мисля, че той приемаше Елън и Джо като "другото" семейство на баща си и не прояви друг интерес към Джо, освен да я опази.

Мое мнение, не мЪ бийте  Wink

# 280
Мое мнение е, че Дийн се отказа от свалката при първата си среща с Джо заради баща му. Джон таман беше умрял и той го преживяваше още и някак си му се видя тъпо да се занимава с това. После Джо му пращаше сигнали разни, но той не поддаде, тук според мен вече защото беше склонен да се влюби в нея. Но това са си мои интерпретации, нещата са представени така, че да си ги тълкуваме както ние си ги разбираме. Grinning
Иначе аз през цялото време очаквах тя да се окаже тяхна сестра, но Крипке явно не е любител на сапунките Joy

# 281
  • София
Тази актриса, между другото, която играе Джо, супер много ме дразни още от един друг сериал, така че много се радвах, че нищо не стана между нея и Дийн.
А относно класацията - д-р Уолтър Бишъп от Фриндж е един свръх стар и мега откачен герой, но пък наистина много умен и много кефи. Учудвам се, че е тук, но явно класацията не е за секси актьори  Mr. Green

# 282
  • София
Класацията е за най-готини сай-фай герой, а не секси то  затова и Уолтър го има иначе нямаше да го има, а щеше да е Питър там.

# 283
  • София
Е то "най-готини" е доста разтегливо понятие, по-скоро трябваше да го формулират "най-любими" Mr. Green
Макар че пак бих се учудила, че Кас присъства а не Сам или Дийн. Предполагам, че е нещо от рода - най-готини нови герои- като ги гледам май всички са скорошни Thinking

# 284
  • София
На мен Уолтър ми е фаворит, уникален образ е  Crazy
Актьорът играе страхотно.

Общи условия

Активация на акаунт