Supernatural - Sexy! Scary! Over?

• 34 233
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
  • Разпиляна във въображението
Fairy, готин подпис Whistling

Аз май трябва да почна сезоните отначало. Така или иначе вече сме в период на изчакване.

# 286
Fairy, готин подпис Whistling

Аз май трябва да почна сезоните отначало. Така или иначе вече сме в период на изчакване.

Хаха, мерси, не са ли изроди Joy Heart Eyes

Почни ги, аз ги гледам в момента и е страшен кеф, да видиш как се променят с времето като характери двамата братя, че и външно Laughing

# 287
  • В средата на времето
Облещих се като видях Дийн в подписа на Fairy  Shocked Joy..то и Сам го имало, ама Дийн е на първия ред..Fairy, обърквате така...Ша ви замоля за наказание, и за да изкупите вината си,  да ми намерите и на мен подобен гиф Mr. Green Hug

# 288
Веднага, май диър, какво да ви правя като сте ми слабост. Изръчках нета, за да си изкупя греха качествено Laughing

този ми е персонален фаворит Wink

Засега толкоз, нещо хубавите гифчета с Дийн са кът, ще ви намеря още, Ваша прекрасност Hug

# 289
Засега толкоз, нещо хубавите гифчета с Дийн са кът, ще ви намеря още, Ваша прекрасност Hug

Да ме прощаваш ама не е вярно.  Naughty Който търси - намира. Изида, този е специално за теб.

А и този си го бива

# 290
Добро утро на всички  bouquet

Засрамих се и намерих още гифчета Flutter

Joy

Laughing

# 291
  • София
ЕЕЕ вие ще ме накарате сега да махна детето от подписа и да сложа някое гифче  #Cussing out

# 292
ЕЕЕ вие ще ме накарате сега да махна детето от подписа и да сложа някое гифче  #Cussing out

newsm48

Я вижте нашият приятел Сам къде са го сложили - сред десетте най-дразнещи тв герои Joy Заема почетното пето място, поне първи да беше Laughing

# 293
Момичета, от пети сезон колко епизода има излъчени.
Болна съм откакто гледах последна серия на 4-ти сезон  Sad

# 294
  • София
Момичета, от пети сезон колко епизода има излъчени.
Болна съм откакто гледах последна серия на 4-ти сезон  Sad

10 епизода

# 295
  • Smallville

Я вижте нашият приятел Сам къде са го сложили - сред десетте най-дразнещи тв герои Joy Заема почетното пето място, поне първи да беше Laughing
За някои съм съгласна,особено тази от Легенда за търсача и Клои от Смолвил,другите не съм ги гледала.
Обаче мен Сам наистина ме дразни,но по друг начин Mr. Green Whistling

# 296
  • В средата на времето
Fairy   bouquet Hug, Злата с метлата   bouquet големи благодарности за гифчетата Grinning.. След малко ще се обзаведа и като аватар и като подпис Grinning

Последна редакция: нд, 06 дек 2009, 19:18 от Izida

# 297
Izida, страшен подпис  Grinning Ако моя треньор по баскет приличаше на този ... щях да съм вече в NBA-woman  Wink

# 298
Сами тук какъв е лигльо... ooooh! Heart Eyes

Eye of the tiger...

Изи, честито ти ново обзавеждане. Grinning

Последна редакция: нд, 06 дек 2009, 19:45 от Stitch

# 299
  • В средата на времето
Izida, страшен подпис  Grinning Ако моя треньор по баскет приличаше на този ... щях да съм вече в NBA-woman  Wink

На мен само тези червени гащета са ми пред очите Joy

Stitch, ти сега как ме изкушаваш с Eye of the tiger... ако знаеш.. Crazy Whistling

Общи условия

Активация на акаунт