Supernatural - Sexy! Scary! Over?

• 34 250
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
На мен само тези червени гащета са ми пред очите Joy

Joy Joy И на мен, и на мен!
Изида, честити ти нови подпис и аватар  Hug Много се радвам, че си го сложила това гифче с червените гащи  Blush

# 301
С тия подписи и аватари просто си отварям темата и нищо не чета, само съзерцавам Laughing  Heart Eyes

Стич, Сам не е лигльо там, бе. Laughing Сам на този гиф е "Дийн в моделския му период" Joy Heart Eyes

# 302
  • Някъде в търсене ............
И какво сега , то вече ми е трудно да се концентрирам в четенето, заглеждам се в подписите ви и съм до там. Връщам се на предните страници да гледам и  Embarassed

# 303
И какво сега , то вече ми е трудно да се концентрирам в четенето, заглеждам се в подписите ви и съм до там. Връщам се на предните страници да гледам и  Embarassed

Деси, тази тема е за гледане, не е за четене и писане Joy

# 304
Деси, тази тема е за гледане, не е за четене и писане Joy
Съгласна  Peace
Питане :  опитах се да си сложа гифчето (където си показват картите в подписа) , но не става  Embarassed как да да го направя?

# 305
  • В средата на времето
Питане :  опитах се да си сложа гифчето (където си показват картите в подписа) , но не става  Embarassed как да да го направя?

[imgллл][/img] и по средата пействаш адреса на гифчето, който се вижда, като отвориш гифа в нова страница Peace Hug (махаш ллл-тата де Simple Smile )

# 306
Сами тук какъв е лигльо... ooooh! Heart Eyes

Стич, Сам не е лигльо там, бе. Laughing Сам на този гиф е "Дийн в моделския му период" Joy Heart Eyes
Да, много добре го играе. Как само засмуква бузите и замята дупето. Joy А "лигльо" нямам предвид в лош смисъл, а по-скоро като сладурче, което прави маймунджулъци. Ама само как го обясних... ooooh!

# 307
Добър ден!
Понеже сме на тема гифчета да сложа и аз малко. Да ни е по-приятно да влизаме в темата. Laughing

# 308
И за почитателките на Сам...

Последна редакция: пн, 07 дек 2009, 12:05 от Злата с метлата

# 309

Joy Joy Joy Любимата ми серия.

# 310
А "лигльо" нямам предвид в лош смисъл, а по-скоро като сладурче, което прави маймунджулъци. Ама само как го обясних... ooooh!

Дааа, да, аз те разбрах от първия път, защото той си е точно такъв  Laughing Heart Eyes 
Дженсън разказваше в едно интервю как Боби е трябвало да лежи в болнично легло и да заснемат някаква силно емоционална и сериозна сцена и докато Боби се пънел да е сериозен, Джаред стоял в края и го гъделичкал по краката Joy Joy
Той Дженсън ненапразно периодично изпитва необходимост да се извинява вместо Джаред Laughing

# 311
А това е специално за Fairy  Laughing

# 312
  • София
Последните две страници само нещо ми мърда пред очите Mr. Green
Така сте натоварили темата, че едвам се отваря вече, бре Mr. Green

# 313
Изи благодаря smile3525 през цялото време съм си хапвала затварящата скоба  Blush , затова не ставаше, но сега Twisted Evil

# 314
  • В средата на времето
Важното е, че е станало  Hug Честит ти подпис Grinning

Общи условия

Активация на акаунт