Supernatural - Sexy! Scary! Over?

• 33 866
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
  • София
ама как нагласихме, че все пак ще видиме Майкъл, извън тялото на Дийн.
Кога ли ше бъде това, вече нямам търпение. Вторият по сила човек в цялата Вселена,представям си го яко к....ле, докато Господ - един добродушко Thinking

# 46
ама как нагласихме, че все пак ще видим Майкъл, извън тялото на Дийн.
Вярно! Нали уж в миналата тема стигнахме до извода, че май не може. Ама от пусто любопитство как изведнъж можа  Laughing
Нели, с тебе явно сме на една вълна newsm10, защото това е и моят Майкъл. Страхотен е Heart Eyes А като заговори с този шотландски акцент, не капачките, а всичко ми омеква  Blush

На мен ми пасва за Лу, има едно по хард излъчване тип лошо момче Mr. Green
Много му отива да играе лош на Кристиян Кейн, гледах го  в "Ейнджъл" и там е невероятен като лош, ама е нисичък и на фона на тия двамата здравеняци няма да изглежда много добре като Луцифер.

# 47
Деси е права за актъора от Тюдорите - Стефани го е искала за Едуард. Но е отпаднал поради възрастта, не е тийн  Simple Smile   Жив спам си е, но да не оставяме неизяснени неща  Wink

Джерард както Майкъл е много подходящ избор, одобрявам.

# 48
Сега остава да съберем прилежно всички предложения в една папка и да ги изпратим на Крипке, да си избере Laughing

Вчера четох едно интервю с Крипке, в което потвърждава, че Михаил ще се появи, когато се връщат назад в миналото, което ще е 13-ти епизод. Тоест съвсем малко имаме да чакаме, някакви си  три месеца Laughing

Лили, то пък щото Робърт е един тийн.... Laughing

# 49
В това интервю (предполагам, че е същото) Крипке казва, че и Господ ще се появи накрая. Споделил, че кастинга за тази роля ще бъде предизвикателство и цитирам "се подсмихнал"  newsm78 на идеята да бъде изиграна от Кристофър Уокън.

Дано не е той, много го харесвам като актьор, но човека си е вече на възраст, все пак е 43 набор. Нали се предполага, че огромната енергия на Господ ще бъде още по-трудна за поддържане от човешкия му приемник, дори и от тази на Луцифер и Михаил. Не ми върви нещо да го сложат този крехък старец.

# 50
Айде сега давайте предложения за Господ Mr. Green

# 51
  • В средата на времето
Айде сега давайте предложения за Господ Mr. Green

Joy..

Мишо избрахме ли го вече? Grinning

# 52
  • София
А защо пък Господ да не е жена?  Simple Smile

# 53
Г-н Бътлър или Виго ще е Mr. GreenНай-много гласове за тях.

Ееее ако Господ е жена....тогава ще се омотаме в избора много...

Аз се рових в нета ама нещо не ми излезе каст за Мишо или Господ...

# 54
А защо пък Господ да не е жена?  Simple Smile

Господ Е жена, както гласеше преди аватара на Изи, все пак достатъчно е да погледнем двамата братя Joy

# 55
  • София
колкото и да ми се иска да е жена, едва ли ще е. Иначе ми харесва идеята от Догма за Господ-жена, тогава за първи път видях тази теза Peace
Според мен няма да е млад приемник за Господ, а по-скоро някой на средна възраст. Дали ще е някой, който познаваме или ще вкарат нов персонаж се пита в загатката

# 56
  • В средата на времето
Аз бих искала нов персонаж Peace Ако пък вкарат Господ в тялото на Джон направо ще Twisted Evil..Не искам филма да се превръща в някаква захаросана семейна история Laughing

Аз имам предложение за Господ Mr. Green

..може би, защото винаги така си го представям - достолепен старец, но само на външен вид.. Rolling Eyes

# 57
  • София
Изида, одобрявам  Peace Mr. Green

# 58
  • Разпиляна във въображението
Като ви гледам предположенията все към "Властелина" ви влече Thinking

# 59
  • София
дам, само не знам къде да вмъкнеме Фродо Joy

Общи условия

Активация на акаунт