Supernatural - Sexy! Scary! Over?

• 33 940
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Аз обаче май ще се наредя на пре-предългата опашка от фенки на Дийн....  Heart Eyes

Добър избор newsm47 Браво smile3501 newsm44 Joy

# 511
Страхотна идея! Party Бонд...Дийн Бонд Joy Наистина би му отивало!..И вид има като за агент 007 и вежди чупи и погледи 100 има за размятане Heart Eyes..страхотен Бонд би излязло от него Grinning
[/quote]

О, да, определено много ще му ходи ролята на Бонд... bowuu Само си спомнете онзи епизод от Сезон 3, където трябваше той и Бела да откраднат някаква ръка от един музей... Там Дийн в смокинг изглежда неотразим и има един кадър в колата, където си е досущ а-ла "Джаймс Бонд".   Hands Clap  Hands Clap

# 512
  • Smallville
Да си призная - още не съм гледала "Дарк Ейнджъл"  Embarassed , ама ми е в списъка за гледане след като свърша в преповтарянето на "Свръхестествено". "Старгейт" също не съм го гледала. За Спайк  newsm10
След "Свръхестествено","Дарк Ейнджъл" ще ти се стори супер боза,не че е лош,но просто от кон на магаре се получава,пък и края му е много неясен и претупан.Не очаквай нещо кой знае какво,а ролята на Дженсън е второстепенна.Виж Старгейтовете са нещо много готино и интересно,аз ги гледах с голям кеф.

Само на мен ли Дженсън ми прилича на Джеймс Дийн?

Последна редакция: сб, 19 дек 2009, 20:52 от danibaby

# 513
  • Buffyworld
Danibaby ,  не бих казала, че "Дарк Ейнджъл  " е боза. Просто е съвсем друг филм, няма нищо общо със свръхестествен, тематиката е съвсем друга .

# 514
  • Smallville
Исках да кажа,че сравнени двата сериала,спрямо Свръхестествено, Дарк Ейнджъла е слаб,за мен не е нищо особено,а аз съм гледала много и все от жанра Wink
Все пак това е мое мнение,всеки си решава какво да гледа Peace

# 515
  • Buffyworld
А аз исках да кажа, че двата сериала нямат нищо общо , за да се сравняват. Това че харесваш Дийн, а той не е в главната роля , не значи че другият филм е по- слаб. Аз лично влязох в този форум , защото ми е интересен филма Свръхестествен, а не защото съм фенка на артиста. И за мен Свръхестествен е готин филм, но казвам , че Дарк Ейнджъл е съвсем друг , на съвсем друга  тема и друг сюжет и съм сигурна, че който го гледа няма да съжалява Peace

# 516

Не, четохох някъде из интервютата на сценаристите на сериала, че нашето момче Дийн е изграден като образ и подобие точно на "лошото момче" Джеймс Дийн  Rolling Eyes Името на героя е взаимствано именно от там. А и образа е сходен - готини коли, кожени якета и погледи в стил "ако ми паднеееш.....  Heart Eyes

# 517
  • Smallville

Не, четохох някъде из интервютата на сценаристите на сериала, че нашето момче Дийн е изграден като образ и подобие точно на "лошото момче" Джеймс Дийн  Rolling Eyes Името на героя е взаимствано именно от там. А и образа е сходен - готини коли, кожени якета и погледи в стил "ако ми паднеееш.....  Heart Eyes
Е,успели са.Не го знаех това,но винаги,когато съм го гледала,съм го асоциирала с него.Прекрасен избор за персонаж,наистина лошо момче,но пък толкова неустоим.

Buffy_Summers,не се засягай де,всеки човек има мнение и за това сме тук да си споделяме,а оттам нататък всеки си решава PeaceА пък аз харесвам повече Сам,не Дийн Grinning

# 518
Само да запитам, кога да му се не види, ще е следващата серия?

# 519
Само да запитам, кога да му се не види, ще е следващата серия?

на 21.01.2010 година - поне според www.imdb.com

# 520
  • Някъде в търсене ............
интересни Wink Wink

# 521
  • В средата на времето
Харесвам мъже с бради, голяма слабост са ми, но на Дженсън не му тича с брада Crazy

# 522
Харесвам мъже с бради, голяма слабост са ми, но на Дженсън не му тича с брада Crazy

Да, това и аз съм го забелязала.
Аз пък не харесвам мъже с бради, ама Джаред е много хубав с брада Laughing
Ще приложа доказателствен материал след малко Wink

Ето, специален поздрав за Изи Hug

Момичета, не се дърляйте, в тази тема са позволени кавги само на тема Кой брат е по-хубав Joy  bouquet

# 523
  • Някъде в търсене ............
На тази определено ми изглеждат снощни и двамата  и затова им прощавам наболата брадичка Laughing

# 524
  • В средата на времето
Ето, специален поздрав за Изи Hug

Не се вижда... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт