Supernatural - Sexy! Scary! Over?

• 34 123
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • Berlin
много готина новата темаа! Поздравления! Аз снощи едва изгледах последната серия - много на две, на три убиха Джо и майка й. Отникъде се появиха в серията и пак отникъде умряха. Та така, едно празно ми е сега. Изобщо беше глупавичка серия, като скалъпена набързо. Единствено Кастиел радваше на моменти. Предната серия например, за феновете, беше доста веселяшка и забавна, имаше някакво действие.

# 61
Подкрепям Джерард Бътлър  Heart Eyes за Майкъл. Може даже да ги съберат пак с татко Уинчестър, в "P.S. I Love You" ми оплакнаха очичките.

А Бог май беше жена в "Догма" и играеше Аланис Морисет.

# 62
  • В средата на времето
Подкрепям Джерард Бътлър  Heart Eyes за Майкъл.

..бе така като разгледах малко негови снимки и аз подкрепям вече Grinning Вито за съжаление доста е поостарял  Confused и трябва да го боядисат, за да се впише в ролята.. Rolling Eyes

# 63
  • София
Подкрепям Джерард Бътлър  Heart Eyes за Майкъл. Може даже да ги съберат пак с татко Уинчестър, в "P.S. I Love You" ми оплакнаха очичките.

Ти предлагаш друг актьор за таткото ли. Кой с кога е играл, не разбрах newsm78

# 64
Подкрепям Джерард Бътлър  Heart Eyes за Майкъл. Може даже да ги съберат пак с татко Уинчестър, в "P.S. I Love You" ми оплакнаха очичките.
Ти предлагаш друг актьор за таткото ли. Кой с кога е играл, не разбрах newsm78

Джефри Дийн Морган (а.к.а. татко Уинчестър) и Джерард Бътлър участват и двамата във филма P.S. I Love You.

# 65
  • София
А този на втората снимка не разбрах кой е
Не е Джефри

# 66
А този на втората снимка не разбрах кой е
Не е Джефри
И на трите снимки е Джерард Бътлър, но понякога е простo неразпознаваем.  Grinning Ето го и тук като Атила и като Дракула:

# 67
  • София
ааа, въобще не можах да го позная, наистина.
А Джефри съм го гледала само още в Анатомията на Грей, а споменатия филм не съм го гледала - да не е романтичен

# 68
ааа, въобще не можах да го позная, наистина.
А Джефри съм го гледала само още в Анатомията на Грей, а споменатия филм не съм го гледала - да не е романтичен
Да, драма/романтика.

Аз съм го гледала татко Уинчестър и в една романтична комедия The Accidental Husband.

# 69
  • Някъде в търсене ............
Убедихте ме с Джералд , добре той кой ще е Мишо или Лу , нещо не разбрах newsm78
 Страхотно променена физиономия, става Crossing Arms
Нещо  ми се иска Антъни Хопкинс да е господ yes ,с тези сини очи Heart Eyes

# 70
  • София
Аз съм го гледала татко Уинчестър и в една романтична комедия The Accidental Husband.
аа и аз съм го гледала това - беше пожарникар там
Убедихте ме с Джералд , добре той кой ще е Мишо или Лу , нещо не разбрах newsm78
 Страхотно променена физиономия, става Crossing Arms
Нещо  ми се иска Антъни Хопкинс да е господ yes ,с тези сини очи Heart Eyes
За Мишо го гласиме  Mr. Green

# 71
  • В средата на времето
За Мишо го гласиме  Mr. Green

newsm10 newsm47

Сегашният Лу според мен е доста приличен Grinning

# 72
Този Бътлър и на мен ми харесва Grinning

Я така между гласенето на актьорите, споделете  кой от всичките досегашни сезони ви харесва най-много и защо. Ако се сетите за любими серии, споделете и тях. Да се намираме на приказка, че два месеца са много време Laughing

# 73
  • Някъде в търсене ............
Ок съгласих се за Мишо Hug
Такаааааа, някой забеляза ли че лицето на сегашния Лу беше доста променено?
Май няма да издържи дълго newsm78, ще му трябва заместник кой да бъде (ако Сам не се предаде) и кого ще изберем Laughing

За сезоните ще помисля и ще отговоря по-късно Wink

# 74
Такаааааа, някой забеляза ли че лицето на сегашния Лу беше доста променено?
Май няма да издържи дълго newsm78, ще му трябва заместник кой да бъде (ако Сам не се предаде) и кого ще изберем Laughing

Мда, той нали Кастиел го зачекна, че тялото му вече не издържа Laughing
А Марк Пелегрино казваше в интервю, че се надява тялото да издържи малко повечко, та да поиграе и той повече Grinning

А по повод предаването на Сам, аз снощи получих прозрение Laughing Стигнах до извода, че Сам няма да си даде тялото, защото вече го видяхме в ролята на Луцифер (в серията с бъдещето), няма нищо ново и интересно да ни покажат, ако поддаде Laughing

Общи условия

Активация на акаунт