Supernatural - Sexy! Scary! Over?

• 34 155
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Е не -фокусника!!!Екипа усеща,че това ще е новия секс символ на филма из атова измислиха как да му удъжат ролята!!! Mr. Green Mr. Green

# 106
Кажи ми, какво ни издаде, сигурно снимките на първата страница, знаех си, че трябва да сложа само на Закарая и нито едно в повече. Rolling Eyes

... Joy...или Боби само Naughty

Ааа, Боби... Боби има такъв глас, че ако само го слушам, без да го гледам, съм утекла със сигурност Laughing

# 107
  • Smallville
Абе, мацки! Вие нямате ли си готини мъже, че по чуждото се превъзнасяте така Laughing
Виж сега,ние тук само подгряваме,и после си го изкарваме на нашите си мъже Mr. Green

О,моля не махайте снимките,никакви Закараи и други "ангели" не щем Crossing Arms

# 108
  • В средата на времето
Виж сега,ние тук само подгряваме,и после си го изкарваме на нашите си мъже Mr. Green

Joy Joy

...и мъжете доволни и ние доволни Mr. Green

И за да не е спам само..

http://www.youtube.com/watch?v=CnZcLUIJqwg&feature=related  Grinning

# 109
  • София
Веселко станало тук
По темата -ако Дийн каже, че ме иска, направо се развеждам  Joy

# 110
Така както сме се разговорили в смях и закачки, да ви поздравя с Хорейшовците Joy

И една компилация, която ни показва Дийн с двете му лица. Моментът с фенерчето е просто уникален  Joy Joy Joy

Цък

И специално за Изи, докторе, докторе Laughing

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 23:36 от Fairy

# 111
  • В средата на времето

Joy Hug Мерси много, пак се разсмях доста Joy

# 112

Joy Joy

...и мъжете доволни и ние доволни Mr. Green

Не бих могла да го кажа по-добре.  Laughing

# 113
Момента, в който Дийн казва - It`s a guilty pleasure ме разбива отвсякъде

# 114
  • Разпиляна във въображението
дам, само не знам къде да вмъкнеме Фродо Joy
- като пророка Thinking

# 115
  • Някъде в търсене ............
Аууу , изпаднахме на 2 ра страница Embarassed. Толкова добре вървеше темата.... Момичета не съм сигурна ,че някъде е споменато, но Диин защо носи халка newsm78

# 116
  • София
Може да е някакъв пръстен newsm78
А какво стана с това бижу, което носеше постоянно. Изигра ли някаква роля, че не си спомням.

# 117
  • В средата на времето
Аууу , изпаднахме на 2 ра страница Embarassed. Толкова добре вървеше темата.... Момичета не съм сигурна ,че някъде е споменато, но Диин защо носи халка newsm78

До колкото разбрах Дженсън е сгоден за приятелката си.., а Дийн явно носи халката на Дженсън Joy

# 118
Може да е някакъв пръстен newsm78
А какво стана с това бижу, което носеше постоянно. Изигра ли някаква роля, че не си спомням.

Това на врата му ли? Нали се оказа, че е нещо като радар за намиране на Господ Laughing

Изи, ама той се сгоди с приятелката си две-три седмици, а този пръстен го носи от началото май Thinking

Деси, ми дай тема, която да обсъждаме, то защото сега няма серии и всички замлъкнаха. Дайте да чепкаме старите серии.  Аз днес гледах една серия от първи сезон за един камион-убиец. Голям смях беше, Дийн се срещна със старата си любов, а Сам през цялото време си просеше боя като се подхилкваше и ръчкаше брат си Laughing Направо ми стана една от любимите серии Laughing

# 119
  • София

Това на врата му ли? Нали се оказа, че е нещо като радар за намиране на Господ Laughing

това, вярвай ми, хич не си го спомням

Общи условия

Активация на акаунт