Supernatural - Sexy! Scary! Over?

• 34 172
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • Smallville
И Джаред вече не свободен цък. Fairy, съжалявам че го научаваш по този начин  Wink

Ах,този Сам,не може да устои на "демонките",вари го, печи го,пак е с Руби,макар и извън сценария Crazy.Хубава двойка са,не може да се отрече,но мацката на Дийн ми е малко безлична,нещо не мога да и запомня физиономията.И не ме обвинявайте в пристрастия,аз съм от фенките на Джаред Whistling

# 151
  • София
Бе знаете ли какво се замислих тия дни - има ли според вас вероятност Кас да се окаже някоя подмолна гадинка по подобие на Руби примерно, и всъщност да си играе неговите си игри?  Thinking
Ами ако се окаже така, ще е след доста време, защото в бъдещето беше на страната на съпротивата.Ако приемем, че бъдещето не е константна величина, а се променя постоянно, трябва нещо да се случи, за да стане такъв. Според мен може да има някаква мисия, но поставена му от Господ и да се прави, че го търси / малко вярвам в тази теза, но не изключвам/. Ако намекваш, че се е съюзил с "брат" си Луцифер, съм по-склонна да не вярвам на това Peace

# 152
Нели, не да се е съюзил с брат си Лу, по-скоро да продължава леко да работи на страната на ангелите, дето искат Апокалипсиса и тялото на Дийн или нещо такова, не знам, просто ми хрумна като възможност.
Бъдещето за мен е много илюзорно, да не забравяме, че Закарая изпрати Дийн там, напълно е възможно да го е изманипулирал здраво и да му е представил едно възможно, но не и единственото бъдеще, което ги чака.

# 153
  • София
Според мен не е със Закарая / на тоя като му погледнеш само физиономията Sick, хич не ми прилича на ангел/, а както казах - с Господ. Не си спомням много от библейските сюжети за ролята на Кастиел, може би трябва нещо да изнамеря - може да напипаме някаква следа накъде ще поеме сериала Peace

# 154
  • В средата на времето
Не си спомням много от библейските сюжети за ролята на Кастиел, може би трябва нещо да изнамеря - може да напипаме някаква следа накъде ще поеме сериала Peace

Ma Кас е измислен герой според мен..Няма го в библейските сюжети..Обаче направих един бърз сърч в и-нет..Кастиел няма, но има Sachiel (архангел), който може би е първообраза на Кастиел Thinking
Интересното е, че името му значи ""the covering of God"  Wink Grinning..кратка справка Wikipedia ..

# 155
  • София
е как да го няма - срещала съм го и в други филми ( не съм чела Библията), но все някъде трябва да съществува newsm78
това намерих
" Кастиел е познат като Ангел Господен, но също така и като Ангелът на Четвъртък, той помага на всеки, който е роден или иска помош на този ден. Друго известно за него е, че той е помощникът, когато животът на някой се променя драстично"

# 156
  • В средата на времето
е как да го няма - срещала съм го и в други филми ( не съм чела Библията), но все някъде трябва да съществува newsm78

Ами и в Уики го пише..ако може да се вярва де.."Castiel is a fictional character portrayed by Misha Collins on the CW Television Network's American television series Supernatural".. Thinking

Явно е че Кастиел и Sachiel  са едно и също лице, защото и за втория пише, че е ангелът на Четвъртък.. Rolling Eyes..(без да искам си намерих ангела Laughing..родена съм в четвъртък Grinning)

# 157
  • София
Този Sachiel как са го превели на български newsm78

# 158
  • В средата на времето

Намерих превод на руски, пак в Уикипедия :

"Сихаил («сопровождающий Бога») — архангел-херувим в каббалистической и христианской ангелологии. Ангел не известен из канонических текстов, его имя упоминается в апокрифических сказаниях, где он выступает победителем бесов.[1]

Имя Сихаила упоминается в предании о «двенадцати трясовницах» (лихорадок), связанном со святым Сисинием.[2] Имя Сихаила присутствует в заклинательных молитвах, известных по новгородским грамотам XII века.[3]

В кабалистических источниках Сихаил ассоциируется по-разному: в большинстве как Стрелец и четверг[4], в некоторых — понедельник или пятница, почти все ассоциируют его с Юпитером."

# 159
  • София

Намерих превод на руски, пак в Уикипедия :

"Сихаил («сопровождающий Бога»)"

Хм, ето това е интересно - дали няма да се окаже и в нашия случай така

# 160
Angel of Thursday - Sachiel, Castiel, and Assasiel. Източник: Angelic Properties Dictionary
Жълтоокия беше Assasiel (Аzazel). Е, значи от четвъртъчните ангели чакаме само Sachiel. Mr. Green Крипки добре го е измислил. Grinning

# 161
  • София
значи го има и Кастиел реално така ли.
Пише, че и Закарая / Zachariel/ е ангел на Четвъртък - но в Paracelus / не намирам какво е това/

# 162
(без да искам си намерих ангела Laughing..родена съм в четвъртък Grinning)
Честито! Извади късмет ти с ангела-пазител. Де такъв късмет всекиму!
 Трябва ти такава тениска  Laughing

# 163

Бе знаете ли какво се замислих тия дни - има ли според вас вероятност Кас да се окаже някоя подмолна гадинка по подобие на Руби примерно, и всъщност да си играе неговите си игри?  Thinking

Еее, не! Не искам Кас да се окаже от лошите  Naughty
А и не ми се вярва Крипки да повтори тази схема на развитие на герой. Сигурно ще измисли нещо съвсем различно и неочаквано с което да ни забие в земята  Laughing

# 164
  • В средата на времето
Честито! Извади късмет ти с ангела-пазител. Де такъв късмет всекиму!
 Трябва ти такава тениска  Laughing

Joy аха, ще си я закача в гардероба до тази за Джейк Grinning С ангела може да съм извадила късмет, ма да си роден в четвъртък не е бизнес Laughing Чела съм, че родените тогава постигат всичко, но с мноооооого труд Whistling Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт