Supernatural - Sexy! Scary! Over?

• 34 214
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • Разпиляна във въображението
Алоооо, какви са тез неща без моето участие, ааааа, не, без такива. Ще се скубем #2gunfire

# 241
  • София
Гледам за мъже се карате
Що не вземете и вие да се пренасочите към Кас, толкова ли не ви харесва Naughty
Ама ха

Ааааа как никой не го харесва Simple Smile ами аз съм си го заплюла отдавна,...и си го признах даже скоро ама кой да чете назад Heart Eyes
е да де - аз им викам на другите фенки Mr. Green

# 242
  • София
Алоооо, какви са тез неща без моето участие, ааааа, не, без такива. Ще се скубем #2gunfire
ти си гледай Седрик, къде се буташ между шамарите Joy

# 243
  • Smallville
Снощи даже свекито дойде на гости докато гледах филма и вика за Сам: "Какво хубаво момченце"
Joy
Той Сам е известен с това, че привлича дамите на по-зряла възраст http://www.youtube.com/watch?v=VSL7k_VIp40
Ей,вярно е това,аз съм от зрелите и да ми се чудиш на акъла по какви момченца си падам,явно душата никога не  остарява Stop

# 244
Гледам за мъже се карате
Що не вземете и вие да се пренасочите към Кас, толкова ли не ви харесва Naughty
Ама ха

Ау, видях го  Heart Eyes Искам вече и тримата /дядо попе/  smile3508

# 245
  • София
Хах Кати знаех си, че ще харесаш Кас, ще си го поделим Simple Smile

# 246
Джес, щедра душичка си, знам си аз.  Hug Много сладко ангелче, малиииии.

# 247
  • София
Две отстранихме, още колко ще се откажат от Дженсън Mr. Green

# 248
NellyR, в грешка си, мила  Flutter

Ау, видях го  Heart Eyes Искам вече и тримата /дядо попе/  smile3508

# 249
  • София
Множко ще ти станат, затова се притеснявам, че няма да им отделяш достатъчно време и понеже Кас е най-свободен, реших да ти го "подаря" Mr. Green

# 250
Две отстранихме, още колко ще се откажат от Дженсън Mr. Green
Това, да ти кажа е доста нереално очакване. Изобщо невиждам как някоя би се отказала от него. Аз от такава красота не се отказвам лесно  Naughty

# 251
  • В средата на времето
Това, да ти кажа е доста нереално очакване. Изобщо невиждам как някоя би се отказала от него. Аз от такава красота не се отказвам лесно  Naughty

..докато дишам..и аз Mr. Green

# 252
Само искам да ви кажа, че някаква телевизионна класация за най-сексапилни тв звезди е поставила Дженсън на 6-то място, Миша-на 29, а Джаред (тук идва най-хубавото Laughing ) - на 41-во Joy Като ви казвам, че никой не го ще моето момче, вие не ми вярвате Joy

# 253
Сега ще подлея малко вода на Fairy и Цвети с този секси Джаред  newsm48 та дано повече се прехвърлят в техия отбор  Praynig

# 254
  • В средата на времето
Аз съм на мнение, че облеклото на Джаред по принцип трябва да бъде дънки с потник..бял Mr. Green..Не трябва да му позволяват нищо друго да облича Naughty Grinning

Общи условия

Активация на акаунт