Supernatural - Sexy! Scary! Over?

• 33 974
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
А това е за лека нощ:

# 481
  • В средата на времето
Злата, ще те смъмря пред целия клас, тъй да знаеш Naughty Wink На Джаред снимките за лека нощ са по-хубави от на наш'то момче Crossing Arms Grinning

# 482
Добре че на мен снимките са ми за добро утро, че нощта никак нямаше да бъде лека ако ги бях видяла снощи Laughing

# 483
Добре че на мен снимките са ми за добро утро, че нощта никак нямаше да бъде лека ако ги бях видяла снощи Laughing

Особено с оная мацка в прегръдките на Джаред  smile3515

# 484
  • Buffyworld
Здравейте! Видях случайно темата във форума. И на мен много ми харесва този филм. Мъжът ми свали в къщи всичките 5 сезона и го гледаме заедно. Да, аз държа да го гледам само когато го гледа и той, защото е много страшен. Ние сме още на първи сезон и имаше една серия за Блъди М.... дори ме е страх да й кажа името. Това за мен беше най - ужасяващата серия до момента. И в другите сезони ли е така?

# 485
  • Buffyworld
И пак в една от сериите на първи сезон, мисля, че беше онази за езерото, където един дух ги давеше във водата имаше една много приятна артистка Amy Aker /Ейми Ейкър / не знам дали се пише на английски така. Тя играе и в един друг готин сериал Angel / за един вампир с човешка душа, който се бори със злото - Ейнджъл / И като я видях тази мадама в Супернечъръл много приятно се изненадах. Знаете ли дали го дават и по някоя телевизия  този сериал ?

# 486
  • В средата на времето
Ние сме още на първи сезон и имаше една серия за Блъди М.... дори ме е страх да й кажа името. Това за мен беше най - ужасяващата серия до момента. И в другите сезони ли е така?

Добре дошла, Buffy_Summers   bouquet Я виж какъв ник имаш, пък те е страх от малко духчета Wink Grinning Шегувам се Hug На мен нито една серия не ми е била чак толкова страшна и не мога да ти отговоря на тоз въпрос Rolling Eyes

Разглеждах едни снимки...Били Айдъл е много сериозен кандидат за ролята на Лукчо Grinning Има страшно дяволита физиономия Crazy

# 487
Здравейте! Видях случайно темата във форума. И на мен много ми харесва този филм. Мъжът ми свали в къщи всичките 5 сезона и го гледаме заедно. Да, аз държа да го гледам само когато го гледа и той, защото е много страшен. Ние сме още на първи сезон и имаше една серия за Блъди М.... дори ме е страх да й кажа името. Това за мен беше най - ужасяващата серия до момента. И в другите сезони ли е така?

После има една в една изоставена психиатрия, ужасно зловеща е, но след това нещата се оправят, не се притеснявай, особено след края на първи сезон, стават все по-малко страшни и все по-интересни. Или пък съм претръпнала, знам ли Laughing
Но тая с Блъди Мери и на мен ми беше ужасна Laughing

мамакати, аз тая в прегръдките му я елиминирах, нали я гръмнаха накрая, не е конкуренция Joy
Ти успя ли да изтеглиш филма? Simple Smile

# 488
  • Buffyworld
Да, така е ! Ако не беше казала, че е Били Айдъл нямаше да го позная Laughing. Сложих Аватар на Бъфи, защото нямах друго под ръка. Пък и Бъфи ми е любим сериал - доскоро го даваха по Фокс Лайф. Харесва ми характерът Бъфи /Сара - Мишел Гелар - имам предвид вътрешната красота /, защото винаги жертва своето щастие заради другите , без да получава нищо в замяна. Смятам, че трябва да си много силна личност , за да го можеш. Другото, което се сетих, когато сложих аватара беше, че тя също наскоро стана майка / а това нали е форум за майки/ - през септември роди момиченце - Шарлот Грейс 

# 489
Злата, ще те смъмря пред целия клас, тъй да знаеш Naughty Wink На Джаред снимките за лека нощ са по-хубави от на наш'то момче Crossing Arms Grinning

Не съм виновна аз... Какво да правя като братята (по-скоро сестрите  Laughing) руски са направили по-хубави на Джаред. И мен ме беше малко яд, ама какво да правя. Само на тебе ще кажа - това ми е тайния план да привлечем повече фенки на Джаред и да подлеем вода на Fairy smile3508, че ако знаеш този подла лисица как го предлага щедро Дженсън в Здрачната тема, все едно й е бащиния smile3515  Laughing А аз така се старах заради нея да ги направя тия картинки активни та като цъкне да си гледа Джаред голям. Ама какво да прави човек...

# 490
това ми е тайния план да привлечем повече фенки на Джаред и да подлеем вода на Fairy

Хайде, хайде, признай си, че и ти плакна очи и въздиша тайно, докато ги слагаше тия снимки на Джаред Laughing

че ако знаеш този подла лисица как го предлага щедро Дженсън в Здрачната тема, все едно й е бащиния

Joy Joy
Ма пък харесаха го хората, веднага се ориентираха към правилния брат Laughing

# 491

Хайде, хайде, признай си, че и ти плакна очи и въздиша тайно, докато ги слагаше тия снимки на Джаред Laughing

Joy Съвсем явно си въздишах, особено на тази дето му е само лицето в едър план. Там направо си плаче да го нацелуваш  kiss Още има лиги по екрана на компа в къщи  hahaha

# 492
  • В средата на времето
, че ако знаеш този подла лисица как го предлага щедро Дженсън в Здрачната тема, все едно й е бащиния smile3515  Laughing

Shocked продлъжава ли да го прави това smile3516...това е удар под кръста, в лицето и ритник в коляното едновременно smile3544

Продължавай с плана тогава Naughty Joy Wink

# 493
  • Buffyworld
На мен ми харесват и двамата. Ама само в интернет ли е филма. Не го ли дават по някоя телевизйка. Има един В "Dark Angel"    / сериал  с Джесика Алба / - Алек. Страшно много ми прилича на Джаред, но е по -младичък, така да се каже. Сега не мога да се сетя как му беше името на онзи артист.

# 494
Здравей, Бъфи!  Hug Добре дошла!   bouquet
Направо не можеш да си представиш колко ти се радвам! За първи път срещам истинска жива фенка на Бъфи и Ейнджъл  newsm44 Преди да почна да гледам Supernatural това ми бяха любимите сериали. Още съм влюбена в Спайк, нищо че Дийн владее сега сърцето ми  hahaha
Ама то си ми е широко  Heart има място  Laughing

И пак в една от сериите на първи сезон, мисля, че беше онази за езерото, където един дух ги давеше във водата имаше една много приятна артистка Amy Aker /Ейми Ейкър / не знам дали се пише на английски така. Тя играе и в един друг готин сериал Angel / за един вампир с човешка душа, който се бори със злото - Ейнджъл / И като я видях тази мадама в Супернечъръл много приятно се изненадах.  

По-нататък в шоуто се появяват още познати лица - Mercedes McNab (Хармъни) и Amber Benson (Тара). Само за тези се сещам сега. Да не говорим, че се гъбаркат на няколко места с Бъфи. (Нищо свято няма за сценаристите в това шоу  Joy)

А много страшните серии приключват някъде към средата на 2 сезон. И мен ме беше доста страх като го гледах първия път, ама сега явно претръпнах и само се кефя на Сам и Дийн  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт