Supernatural - Sexy! Scary! Over?

• 33 922
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
И само още една Wink - ето как бих искала да изглежда колегата в офиса....

ееех, мечти!

# 541

Имате да ми кажете нещо ли? О, да, да, знам че сте луди по мен.  Flutter Hug

# 542
Тази снимка е от преди 4 години, а русото недоразумение до него е бившата му (по онова време "настояща") - някаква моделка от зайчетата на Плейбой на име Джоана Крупа. Явно момчето винаги си е падало палавник, защото преди Данийл май все с подобни "зайчета" е излизал Simple Smile

Последна редакция: нд, 20 дек 2009, 14:52 от Dana_Scully

# 543
  • В средата на времето
Агент Скъли, много благодаря за снимката за лека нощ   bouquet Mr. Green Не знам как ще се спи, но да речем, че успеем Joy

Понеже последната снимка е много голяма, може да я намалиш като напишеш следното:

[imghttp://height=350] тук си остава линка, който си сложила[/img]....без http:// преди height

Фиуууу..кви са тези снимки, бе мацки? Grinning

# 544
Агент Скъли, много благодаря за снимката за лека нощ   bouquet Mr. Green Не знам как ще се спи, но да речем, че успеем Joy

Понеже последната снимка е много голяма, може да я намалиш като напишеш следното:

[imghttp://height=350] тук си остава линка, който си сложила[/img]....без http:// преди height
Цитат

Нещо не става  Sick, пробвах, но сега пък никаква снимка не излиза. Може ли малко по-ясно, плс?

# 545
спирам вече (имам гости Sick)

А за дългата коса  ще поспорим, отива му и то много за мен.  Peace

Отивам на ски Simple Smile Ако съм с такава компания, тръгвам веднага, въреки ужасния студ навън! newsm76

# 546
  • Разпиляна във въображението
Добро утро. Страхотни снимки сте подбрали. Аз вече като го видя веднага пред очите ми светва кървавочервен надпис - "СГОДЕН" Sad

# 547
Нарушихте баланса с тия хиляда снимки на Дийн Crossing Arms Laughing
Сега трябва да го възстановявам Laughing

За разнообразие малко снимки на Джаред, които не са специално правени, туширани, гримирани и т.н. пипани Wink

# 548
  • София
Мале, мале - тука станало като картотека на Джаред и Дженсън - много снимки, много чудо.
Иначе ме кефят много, особено тази дето са двамата с татуировките Peace

# 549
  • Buffyworld
Момичета, гледахте ли 2012 на Роланд Емерих? Мислите ли , че има неща вярно за 21.12.2012?

# 550
Момичета, гледахте ли 2012 на Роланд Емерих? Мислите ли , че има неща вярно за 21.12.2012?
Гледах го. Има ефекти, но сюжета е много постен, лично аз съм разочарована. Не, не мисля, че има нещо вярно за 21.12.2012г. Гледай днес btv репортерите от 19:30, ако искаш, това им е темата с продължение от вчера. Има и тема по този въпрос в Клюкарника: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=399601.0

И за да не съм съвсем off-topic - смятам, че снимката на двамата братя с татуировките, както и голите снимки на Дженсън са абсолютен монтаж, личи си къде са напаснати главите.

# 551

И за да не съм съвсем off-topic - смятам, че снимката на двамата братя с татуировките, както и голите снимки на Дженсън са абсолютен монтаж, личи си къде са напаснати главите.

Хм Thinking отивам да ги разглеждам отново Laughing Мен това, което ме притеснява в цялата работа е, че:
а) те по принцип не се снимат така и съм изгледала де що има снимки на Джаред, но толкова съблечен никога не се показва
б)физиономията на Джаред е едно към едно с една негова друга снимка, където е съвсем облечен Laughing

Но пък тоя колан...и него ли са го направили на монтаж?

Защо им е на хората да правят подобни монтажи, съвсем не разбирам Tired

# 552
  • Buffyworld
Thanks! Hug Аз на Супернечъръл съм стигнала до онази сериья, където братята се върнаха в старата си къща и се появи майка им, която спаси една жена и децата й от полтъргайст / първи сезон /, но от 10 - дни не съм гледал, защото и мъжа ми държи да го гледа, а той все не намира време. Става ми все по-интересен филма

# 553
Добро утро. Страхотни снимки сте подбрали. Аз вече като го видя веднага пред очите ми светва кървавочервен надпис - "СГОДЕН" Sad

Нищо де, нека да е щастлив момчето, а тази Данийл наистина трябва да е най-щастливата годеница на света в момента. Леле - толкоз красота в къщата й... ?! Как ли ще го опази?

# 554

Хм Thinking отивам да ги разглеждам отново Laughing Мен това, което ме притеснява в цялата работа е, че:
а) те по принцип не се снимат така и съм изгледала де що има снимки на Джаред, но толкова съблечен никога не се показва
б)физиономията на Джаред е едно към едно с една негова друга снимка, където е съвсем облечен Laughing

Но пък тоя колан...и него ли са го направили на монтаж?

Защо им е на хората да правят подобни монтажи, съвсем не разбирам Tired

Монтажи са, да. Едва ли актьори като тях, които все пак се снимат в касови неща, ще позволят подобен род снимки да се реят из интернет пространството... някак си не ми се връзва. Тази, на която са с татуировките, горе-долу бива, но тези на Дженсън са направо кощунство.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт