Supernatural - Sexy! Scary! Over?

• 33 894
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Между другото Сам в първите два сезона е едно невероятно досадно мрънкало.  Tired Цял първи сезон мрънка, че иска да си ходи да учи, после цял втори сезон мрънка, че можело да стане лош ooooh! Laughing
За щастие после се поправя, но пък от началото на четвърти сезон Дийн го замества успешно в мрънкането Joy
Да, Сам е ужасно мрънкало, даже през кхъ-кхъ цялото време, няма нужда да го заглеждате даже, ужасен е Joy

Момичета мерси за всички клипчета дето пускате. Както казва Лили - хубаво запълвата ваканцията на Уинчестърови Grinning

# 646
Не мога да се въздържа просто и за да приложа нагледно защо харесваме Дженсън (и Джаред), ето още малко снимков материал Simple Smile Както някой беше споменал по-напред - снимките никога не са прекалено много , тук май ги питат нещо трудно за отговор, вижте само Джаред каква муцунка е направил Wink И накрая любимата ми, където прави онази муцунка:  hahaha

И накрая една специално за Fairy:

# 647
Феъри Джаред го харесва облечен, бре Joy
Ще дам доказателствен материал, ама утре, че сега е много късно Laughing

# 648
Май така ще трябва. Аз си помислих, че може да залитне към довода - високи обувки за да навакса височина Wink

Ако това ще свърши работа, покажи му тази снимка - доста височък изглежда на нея Wink
 Party

# 649
Феъри Джаред го харесва облечен, бре Joy
Ще дам доказателствен материал, ама утре, че сега е много късно Laughing

Е, той и тук е хм, "облечен" в балончета Simple Smile  Grinning

# 650
  • Germany
Вярно е, че в първите два сезона Сам е голямо мрънкало..., но в 4 сезон ... ехаа, Самито е много секси. Малко по-мъжествен и независим ми изглежда. Общо взето много добра промяна Wink И сцената с демонката...също много добра Simple Smile Дийн по ми се губи в този сезон Thinking

# 651

Ако това ще свърши работа, покажи му тази снимка - доста височък изглежда на нея Wink
  Party

Само че е качен на по-високо  Wink Но като че ли не отстъпва на грамадата до него  #Crazy

# 652
Добро утро  bouquet
Желая ви много хубави коледни празници Heart Eyes

Мамакати, дай отчет за коледния филм, чакам Laughing Hug

# 653
Мамакати, дай отчет за коледния филм, чакам Laughing Hug

Оставила съм си го за днес следобед като заспят децата  Grinning

Весело изкарване и от мен на празника

# 654
Ей,че хубава картичка Mr. Green
Някой има ли идея в кой сезон имаше коледен епизод?

# 655
Някой има ли идея в кой сезон имаше коледен епизод?

Сезон 3 епизод 8 - "A Very Supernatural Christmas"   Peace

# 656
  • Разпиляна във въображението
Тази снимка дето е качен, няма да я показвам. Тя само ще затвърди мнението му.

Дийн, Дийн, Дийн - той просто не може да се опише. Перфектен от първия епизод до последния. Сам е мрънкало, мрънкало..... и податлив на влияние.

# 657
Аз не намирам разлика между двамата - чуствителни, забавни, сантиментални... Обичат се и държат един на друг. Единият харесва едно, другият - друго, но това само ги допълва, а не ги прави различни. Като близнаци са- единия не може без другия.
Не съм съгласна, че единия е мрънкало, а другия се налага - в различните епизоди си разменят ролите непрекъснато. Аз затова съм на двата стола.

# 658
  • Някъде в търсене ............
Аз не намирам разлика между двамата - чуствителни, забавни, сантиментални... Обичат се и държат един на друг. Единият харесва едно, другият - друго, но това само ги допълва, а не ги прави различни. Като близнаци са- единия не може без другия.
Не съм съгласна, че единия е мрънкало, а другия се налага - в различните епизоди си разменят ролите непрекъснато. Аз затова съм на двата стола.

Много точно казано, това е и моето мнение Hug. Не мога да кажа кой ми харесва повече, няма как. Има различни черти от характерите и надвамата който ми допадат много.

# 659
Здравейте, момичета!
Първо да кажа - добре дошла на Angel Dust  Hug Вярно е, че фенките на Дийн сме много, но както мъдро е отбелязъл Мечо Пух - "Колкото повече - толкова повече"  Wink
А да отговоря на въпроса на Феъри, защо харесвам Дийн - няма смисъл. Изи вече го е направила кратко и ясно   bouquet Само ще добавя - несломимото му чувство за хумор - готов е да пусне някой майтап във всеки момент и ситуация (колкото по-неподходящи, толкова по-добре  Laughing)

Желая Весела Коледа на всички! Много веселие и подаръци да донесе Дядо Коледа!  Hug

Последна редакция: чт, 24 дек 2009, 16:21 от Злата с метлата

Общи условия

Активация на акаунт