Supernatural - Sexy! Scary! Over?

• 33 869
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
 Joy
Неси, много са готини Laughing Тази цялата им фотосесия е супер изродска, много им прилича Joy

# 691
Здравейте!
Да се включа и аз в коментарите за календарите - много ми харесаха!
Там дето са двамата  Heart Eyes Но е права Изида, че има и по-хубави снимки на Дженсън. От друга страна пък, Дженсън винаги е хубав  Mr. Green Нямам нищо против да си накача стените и с трите календара. Благодарности на Неси-Веси, че ги е намерила и на Fairy, че ги "пляснала" тук   bouquet  Hug

Неси, а тази снимка направо ми оправи гадното понеделнишко-сутрешно настроение  Joy

# 692
Неси,  Hug

Горкото плюшено чудовище  hahaha 

Ах как му завиждам  Crazy Кажете ми сега, че не ви се иска да сте плюшена играчка Simple Smile И няма нужда да избираш Сам ли Дийн ли и двамата и двамата  Whistling

# 693
Преди няколко дена Fairy зададе въпроса, какво ни привлича толкова в образа на Дийн. Ето няколко отговора  Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=3OBhsGIvLNE&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=nM1EsGH0nNg
http://www.youtube.com/watch?v=5TGpolDI80w&feature=related

Последна редакция: пн, 28 дек 2009, 15:55 от Злата с метлата

# 694
Злата с метлата поздравления Simple Smile
Особено песента на Бритни в последния клип Simple Smile
За първия имам възраженияяяяяяя на номер 1 всичко приключи преди да е почнало а номер 3 го даваха неприлично много Sad мрън този клип неможе да го е правила жена  Joy

# 695
  • София
аз почти приключвам с гледането...очите ми вече са на понички Simple Smile но съм до 4 епизод на пети сезон....и се депресирам, че ще свърши съвсем скоро Simple Smile
до кога са в почивка?
това последният сезон ли ще е?

направо не мога да се откъсна...става ми все по и по-интересно....

а снимките с мечето...или каквато е тази плюшка са страшно сладки Simple Smile

# 696
  • Велико Търново
Ами свърщи, свърши...............и сега какво? Кога ще има пак? Ами дали това ще е последният сезон?

# 697
  • София
сега гледах, че на 21 януари трябва да е 11 епизод....
а за следващ сезон...много, много искам да има....но някак нещата ми отиват към край и не мога да се сетя какво би могло да има също толкова интересно, ако приключат в този сезон с Луцифер, че да има още сезони...все пак тая надежда да измислят нещо....

# 698
Ейнджъл, създателят на сериала Крипке разказва наляво-надясно, че той е написал историята като за пет сезона (даже в началото и за по-малко, обаче високият рейтинг го е накарал  да я преосмисли Laughing) и че лично той няма да прави шести сезон. но казва също така, че ще остави достатъчно материал, за да има и за шести сезон, ако някой се захване. Също така, че със сигурност в пети сезон ще завърши историята за съдбата на Сам и всичко около нея, нещата, които стоят в основата досега.
Дженсън и Джаред редовно мрънкат по интервюта и кънвеншъни, че този сезон отнема много време и бла бла от тоя род, не можели да си виждат семействата и други такива.
Джаред пък обяснява, че не иска сериалът да е като Лост и историята вместо да се разплита, да се заплита, и затова предпочита да има по-малко сезони.
Но Джаред специално отдавна сме се съгласили, че не трябва да припарва до стаята на сценаристите, "гениалните" му идеи за сериала са безчет Crossing Arms Joy
Обаче срещу всичко това стои много високият рейтинг на сериала, който всяка година се покачва все повече. И според мен, едва ли ще изпуснат възможността да натрупат още дивиденти от това. Отделно двамцата имат договор за още една година. Така че има надежда за нас Laughing

Я ти сега като ги изгледа почти всички серии, пък сподели впечатления, какво що, кое ти харесва, кое - не, не се измъквай само с "не мога да се откъсна" Laughing  bouquet

Злата, разгледах доказателствения материал, одобрявам Mr. Green И на мен ми хареса най-много клипчето с песента на Бритни Grinning Обаче се замислих горките  хора, дето правят филма, за всеки епизод трябва да търсят по една-две жени за Дийн Joy

Последна редакция: пн, 28 дек 2009, 22:21 от Fairy

# 699
Неси, трябваше да питаш - кой иска да е плюшена играчка Joy верно че от другата тема вървим в комплект, явно напълно сме всички свръх(или противо-)естествени Mr. Green

Фейри, календарите са едн път, който ламинира, после да се похвали Laughing

Дано да не е последен сезон, аз съм се настроила за още доста сезони!
Толкова неща не са убили ощееее Crossing Arms
Тъгувам си за "старите" епизоди, когато епизода започваше спокойно в Импалата, изведнъж има нещо странно във вестника и о чудо - нов случай са Сам и Дийн Sunglasses после всичко е на кантар - тук там някой демон и накрая отпрашват с хепи енд към залеза Sunglasses Ехххх.....
Тааа чакаме 21.01.2010 Аз вече забравих как свърши последния сезон от чакане hahaha

# 700
Аз вече забравих как свърши последния сезон от чакане hahaha[/b]

Цвети, преговор му е майката  Laughing С Fairy сме направили стройна система, да изгледаме всички серии отначало до 22 януари, за да не забравим и ние какво става.

Обаче се замислих горките  хора, дето правят филма, за всеки епизод трябва да търсят по една-две жени за Дийн Joy

Права си, както винаги - горките хора! Затова мисля да ги облекчим от досадните кастинги за търсене на нови жени и всички почитателки на Дийн от темата дружно да си предложим услугите. Все за няколко серии ще стигнем  hahaha

# 701
Малко смях за добро утро:
Dean-isms
Dean-isms 2
Dean-isms 3
И сега за разкош:
Sam-isms

А в последното клипче е включен най-най-най-любимия ми момент с Дийн - някъде около 1,12 - там където Дийн си докосва устните след като е целувал мацката  smile3544 smile3544 smile3544
Пак в това клипче - на 5,41 - като видя лошия Сам как отмята глава и ме обземат едни "лоши" помисли  Blush Heart Eyes

# 702
Хахах мен много ме кефеше гадателката Simple Smile Някак много весела вечно в настроение даже като й взеха очите. Честно казано голяма загуба е тоя образ за сериала Simple Smile

# 703
  • София
Fairy - мерси за подробното разяснение Simple Smile има надежда вес пак Simple Smile

Иначе...като цяло само първият сезон никак не ми хареса, даже го изтрих веднага след като свърши....и имах  колебанията дали изобщо да продължа Simple Smile но после...не знам, все по-интересно и по-приятно за гледане....реално почти няма епизод, който да не ми харесва Simple Smile и мисля, че ще има и още едно по-подробно и спокойно гледане на сериите по-натам Simple Smile

А мен пък ме кефише първата Руби...после тъмнокосата хич не....пък за Лилит да не говорим....как я намериха тази противна актриса...

# 704
Аз съм на мнението на Джаред - по-добре да се разплете историята. Но явно ще остане незавършена.
От една страна защо гледаш 5 сезона по 20 серии да стигнеш до един завършек - първите епизоди добре- разбрахме, че е отмъстено за смъртта на Мери. Но какво в крайна сметка ще се случи с този Апокалипсис? Надявам се до края на 2012г. да се разбере  smile3503

Общи условия

Активация на акаунт