Supernatural - Sexy! Scary! Over?

• 34 101
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Fairy-страхотни гифчета,наистина Джаред е много сладък със шапката.А какъв беше този момент на гробището?Не си го спомням.

# 721
Fairy, това първото гифче е сташно  hahaha
А Джаред...думи нямам.  Heart Eyes

# 722
  • София
Fairy   bouquet  Hug Hug Hug Hug Hug  bouquet

Страхотна си, хиляди, милиони благодарности  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

как се казва програмата, с която ги режеш?

Последна редакция: чт, 31 дек 2009, 10:13 от Angel_Dust

# 723
Ейнджъл, моля,моля, за нищо, то е много приятна занимавка това Laughing

А, аз докато ти отговоря, ти си се справила  Hug

Програмата се казва Video Snapshot Wizard, изключително елементарна и лесна за употреба. Лошото е, че навсякъде в нета излиза трайъл версия, която ти лепва на средата на гифчето надпис - платете си, за да изчезне този надпис Joy Та снощи около три часа съм търсила някакви нормални версии и кракове и накрая с много зор, успях, обаче сега убий ме, не мога да си спомня къде и как съм намерила и генерирала кракът Embarassed В моя защита ще кажа, че беше 3ч. сутринта, вече спях пред компютъра Laughing

Камелия, това на гробището е от клипчетата с гафовете, явно по някое време, докато са копаели, са решили да се похилят малко. Сефте Laughing

Последна редакция: чт, 31 дек 2009, 11:21 от Fairy

# 724
Fairy, поздравления за гифчетата! Страхотни са! Особено това последното на Джаред, дето си е за тебе  Heart Eyes Там е един път! И като знам от колко време го искаш... Още един път - Бравос!   bouquet
Само дето при мен не се вижда нищо в подписа ти  Sad, а това на Angel_Dust  си се вижда. Моля те, оправи нещата, че искам да му се радвам на Джаред всеки път като пишеш нещо  Praynig
И да си дам поръчка и аз, ако някога ти се занимава пак - Дженсън който си докосва устните след целувката в това клипче - http://www.youtube.com/watch?v=jjQZoafh1Es&feature=related

# 725
  • Някъде в търсене ............
Момичета за нова година , нова тема Hug ще имаме ли ?

# 726
  • София
Fairy - още веднъж благодарности, ще се опитам да я изровя тази програмка Simple Smile

А за слагането - сетих се, че най-вероятно ще пише в правилата на форума...иначе никога нямаше да се сетя, колко всъщност е просто Crazy

Добре де...ако Дженсън наистина е 1,85...той всъщност до повечето от останалите от каста си изглежда съвсем с нормален ръст....то Джаред колко е....2,10 ли?

Последна редакция: чт, 31 дек 2009, 14:13 от Angel_Dust

# 727
Добре де...ако Дженсън наистина е 1,85...той всъщност до повечето от останалите от каста си изглежда съвсем с нормален ръст....то Джаред колко е....2,10 ли?

Джаред е 1,95 , моя мъж е толкова и наистина всички около него изглеждат дребни, дори да са с нормален ръст

# 728
  • София
ммм, на мен ми изглежда повече от 10 см по-висок...Simple Smile

# 729
И да си дам поръчка и аз, ако някога ти се занимава пак - Дженсън който си докосва устните след целувката в това клипче - http://www.youtube.com/watch?v=jjQZoafh1Es&feature=related

Е как бе, аз още от снощи съм го запланувала това да ти го направя специално Wink Hug Ама го оставих за по-нормален час Laughing
А гифчето не се вижда, защото това е още старото ми и то като по поръчка нещо се развали, та да си сложа новото Laughing Защото много си ми харесваше старото, та сърце не ми даваше да го махам, ама като е рекло да се разваля.... Wink

Деси, ей сега ще направя нова тема, предновогодишно, докато почивам преди довечершното празнуване Laughing

# 730
Fairy, супер си се развихрила с гифовете!  Hug Аз може би догодина ще ти се примоля за един - момента I lost my shoe Heart Eyes Mr. Green но това по-нататък Flutter

Сега да ви пожелая весело прекарване тази вечер и дано новата година ви е още по-успешна и свръхестествена от тази Grinning Hug

# 731
  Fairy за теб

# 732
Деси, благодаря, мила Hug
Тази снимка е всъщност много идиотска  Laughing Дженсън я беше изкарал да я покаже на един кънвеншън, та Джаред бая се черви и обяснява как се е стигнало до нея Joy

Цвети, за теб винаги Hug

# 733
Момичета, ето новата тема

Още веднъж, Весел празник на всички Hug

Злата, ето ти гифче  bouquet

# 734
Честита нова година, момичета!!! Здраве и късмет и да си пожелаем всякакви свръхестествени и реални преживявания, наситени с положителни емоции, любов и предизвикателства!!!

Общи условия

Активация на акаунт