КГБ=Клуб на готините баби - 89

• 31 988
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
Малко късно влизам,че събота и неделя компа е окупиран от други членове на фамилията.И докато не е станало късно:
              Честит рожден ден на малката Вики!Да е здрава,умерено палава,любознателна и гордостта на баба,нейната отмяна!

Честит рожден ден и на снахата на Римар!С пожелание да е мила и добра,и да се разбирате наистина като майка и дъщеря!

Лека и спокойна съботна вечер,дами!И още по-лек неделен ден!
 П.П.Гледах снимките от Испания.Ако едната дама нямаше такова сладко коремче/пу-пу/,нямаше да разбера коя е Жабчето.  Hug   

# 166
  • София
Маринка, увжааме са, нъл тъй?

# 167
честит рожден ден на вики!Да е жива и здрава да расте щастливо и безгрижно и много да ви радва! newsm59 Tada  :party023:file://localhost/C:/Documents%20and%20Settings/Admin/My%20Documents/My%20Pictures/00158.gif

# 168
  • Пловдив
ЖАБЧЕ много сте хубави бреееееее  ..
ти слаба и готена Лидка много и отива бременеенето кукличка направо Пу пу...
С Тони разгледахме и снимките на Краско и с тях се разтъжихме  че се забравихме направо ....
Всичко да върви така при вас  И ЩЕ ЧАКАМЕ ОЩЕ СНИМКИ ОТ КРАСИВА ИСПАНИЯ  Hug Hug

Ние днес бяхме навън много хубаво време беше и се разкарвахме по града ... Hug
Сега сме седнали с моя мъж на червено винце аз си сипах едно пръсче да му правя компания ужжж  Mr. Green Mr. Green ще се плюнча цяла вечер сигурно каквато съм пиячка .. Crazy Crazy Mr. Green Mr. Green
НАЗДРАВЕ И ОТ НАС ... Hug

# 169
Колко много сте на клона, а никой не пишееее!
Чудесна разходка си направихме с приятелката ми, поседнахме на пейка край канала, хем да си починем, хем и погледахме два-три минаващи кораба от морето към езерото. Видяхме доста познати в парка, после седнахме в едно заведение на центъра и продължихме да си бъбрим на тъмно Шуменско и пилешка запеканка. Joy
Прибрах се в 19ч., толкова бързо минаха пет часа!

Жабче, много сте хубави и тримата! Колко е чисто и красиво! Радвам се за вас, избрали сте райско кътче, в което да живеете! Heart EyesHug

ЛЕКА НОЩ И СЛАДКИ СЪНИЩА!

smile3524

# 170
  • София
Танита, направо ми се прииска и аз да съм при вас.
Като млада все си мечтаех  да живея на морето. Останаха само мечтите.
Лека нощ на заспиващите.

# 171
Айша, дано някога да осъществиш мечтите си!    Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

Л  Е  К  А !

Two Hearts Flowers Four Leaf Clover luvbed

# 172
Римар - честит рожден ден на снахичката! Добре да гледа сина ти и двете да си се уважавате!

Яжче - Честит рожден ден на Вики! Да здрава и много щастлива!

А останалите - как сте? Хайде наздраве!

Последна редакция: сб, 28 ное 2009, 22:55 от iren5

# 173
  • Видин
Лека нощ и от мен!

# 174
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Вики   Hug живота е прекрасен, когато си дете - волно да играеш, щастливо да растеш!   Вярвай в чудесата! И където и да си , на никого недавай тази вяра да ти угаси   
Римар да ти е жива и здрава снахичката, много да се разбирате и уважавате!  
Aisha никога не е късно да се осъществят мечтите....
Лека нощ ......макар , че смятам да направя опит и да гледам филма по БТВ от 23.30  Crossing Arms

# 175
  • София
Лека нощ на всички, спокойни сънища.

# 176
  • София
Добро утро мили приятелки! Желая ви прекрасен ден!

# 177
Добро утро и от мен.
При нас има вятър,студеничко е ,но и слънце се е показало.
Яге,благодаря за закусчицата.Честит ти нов аватар.Честити нови аватари и на Зиче ,Ирен/много са сладурски/

Отивам да подготвяме уроците за утре.Имат да преписват един текст или същият текст може и да се продиктува/по избор/.
По роден край имат  за задача  да измислят  разказче за  професията на някой от родителите.

Весел и спокоен ден на всички. Hug

# 178
  • София
Добро утро и от мен!
Пийвам си кафето и ще поемем по боянската пътека. Да си размърдам 4-буквието, само да не забуксувам  Joy  А как припках преди нагоре по пътеките, ама бях около 60кила. Дано не е мокро от снощния дъжд.
Толкова е слънчево, че ти боде очите чак. И се виждат колко са ми мръсни прозорците, най го мразя като светне насреща всяка пращинка си личи  #Cussing out
Хубава неделя на всички.

# 179
  • София
Добро утро и от мене.
Скоро заминаваме за Люлин. Ако са си платили интернета, ще ви шпионирам от там докато Пламен си приготвя нещата.

Общи условия

Активация на акаунт