КГБ=Клуб на готините баби - 89

• 31 993
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Добро утро момичета ...
И при нас е страхотно временце и сигерно пак ще сме навън ....
РИМАР и моите са такива ама много не им доглеждам вече ...туРгам капаците на очите  и съм екстра ..и аз съм ХОРА и имам нужда от релакс малко ... Crossing Arms
Приятна ти разходка из боянската пътека  Hug Hug Hug

ЯГЕ ,и на тебе прекрасен ден  Hug
СВЕТЛЕ ОФФФФФ с тези уроцииииииии  ooooh! Whistling днес Мими ще се справя с това аз съм в почивка  Mr. Green Mr. Green
АЙША   и на тебе приятно ти гости bouquet  bouquet

# 181
Здравейте, милички!
Навън уж има слънце, ама духа вятър и си е студеноооооооо!
Току-що закусихме, и ще яхам прахосмукачката, че дядо Стефчо отиде да пали парното. Докато се разгори да съм измела, да затварям вратите и прозорците, че да си стоплим старите кокали!
Вчера с приятелката ми планувахме разходка след обяд, но ако този вятър не спре, ще си остане само план!
Бори ще си дойде чак в сряда, скучно и глухо е у нас!
Отивам да се вихря, че какъвто е пъргав дядо Стефчо, ще запали парното и ще почне да мрънка, че проветрявам и "труда ми и топлината излиза през прозорците!" - /това е негов лаф/ Joy
Приятен неделен ден и "хващайте" по-често мишката!

newsm10 Two Hearts Flowers Four Leaf Clover clean clean newsm75 newsm79 newsm28 1dishes

# 182
  • Кубрат/ Пишурка

Добро утро и от мен!
Аз си изпратих мъжа с гостите и вече кой като мен - компът е само мой! И тук е слънчево, ама и тук си е студено. Май свърши циганското лято.
Днес ще релаксирам в къщи, че два дена шетане и готвене ми дойде в повече. И ще ви хвърлям по оче!

# 183
Отново да ва видя.Имаме един гост/сигурно е Аиша/ newsm78
Домашното по бълг. е готово.Остана само да го научи разказчето по роден край да го разказва и сме готови напълно.Сега го пуснах малко в междучасие и почваме разказчето/сигурно след час/.

# 184
  • Видин
Добро утро и то мен!
Аз чак сега си пия кафето.Спахме до късно и до сега правих плачаники на Дени.
Той почти си научи вчера, но остана Историята за днес. Crazy
И тук е много слъчевно, но ми се струва че е доста хлано.Още не съм се показвал навън.
Комшйката ми донесе 5-6 дюли и мисля да направя желе, но като ги разрязах от вътре имат доста развалено и семките са изсъхнали.Та сега се чудя, ако го направя дали ще има ефект върху кашлицата ThinkingНякой по компетентен ако може да ми отговори Hug

Римар, приятна разходка!За прозорците - и мойте са така Flutter

На всички прекрасен ден!

# 185
  • Пловдив

Комшйката ми донесе 5-6 дюли и мисля да направя желе, но като ги разрязах от вътре имат доста развалено и семките са изсъхнали.Та сега се чудя, ако го направя дали ще има ефект върху кашлицата ThinkingНякой по компетентен ако може да ми отговори Hug

ЖАКИ става мила няма проблем слагай ги ама само измий това черното и готово ..Аз така направих те дюлите почти всичките са така вътре.. Peace

# 186
Ох, сколасах! Изтупах, изметох, минах със стирката, сядам пет минути да си взема "сулука", избърсвам праха, минавам през банята и......  като Янушка ще релаксирам! Книга имам за четене, дано намеря нещо интересно за гледане из Булсаткома.
Ядене имам от вчера, пълнените пиперки, имам и мляко, и нишесте, но като го няма Бори, не ми се прави крем, а дядо Стефчо колкото по остарява все по-вече търси десерт, сладичко, ама има халва и конфитюр- което си избере, за мама има супа. Joy
Такаааа.......подредих ги всички, хващам кърпата, че  единайсет и половина станало!
Приятен обяд! Да ви е сладко!

newsm75 smile3529 tv

# 187
  • Видин
ЖАКИ става мила няма проблем слагай ги ама само измий това черното и готово ..Аз така направих те дюлите почти всичките са така вътре.. Peace

Мерси, Зиче! Hug Hug Hug

Танче, браво на тебе!Аз още не съм почнала, ама като спим до 10,30ч. така е Crazy

# 188
Жаки, вие младите сте пъргави, и по-късно да започнеш, пак ще се справиш, плюс това през седмицата ходиш на работа, трябва ти и почивка! А аз от тази година, като измета две стаи и си почивам, уж че прахосмукачката загряла!!!  Вятър и мъгла!
Като бях млада не обичах да чистя прозорци и да гладя, сега се улавям, че всякаква домакинска работа ми тежи, но бързам да я свърша, че като ми предстои- още повече ме натоварва! Знам, че всички шетате и чистите, то няма край бе, освен това дето писах, изтупах си леглото, измих чиниите, прострях една пералня цветно....за всичко трябва кръст и крака, а от вчера ме боли и ябълката на левия крак!
Лелеееее, много се заоплаквах! А бе, пенсионерска работа! За това по-добре навън да съм, да не цапам в къщи и да не гледам какво ме чака!

Joy Laughing Grinning

# 189
  • София
    Момичета,още веднъж ви благодаря за поздравите и пожеланията! Умишлено не ви изброявам,защото ме е страх да не пропусна някого.Само искам да ви кажа,че не можете да си представите колко много значи за мен вашата обич и подкрепа.Развълнувахте ме,разплакахте ме...
    Чудех се дали да споделя,дали да ви занимавам с моите неща...и накрая реших..Преди един час случайно видях бившия ми съпруг.Аз бях в автобус,а той чакаше на една спирка,но не се качи в автобуса и не ме видя.Порази ме външния му вид,какво е направил от себе си.Все едно е мъртвец,излязъл от гроба.Лицето му черно-жълто,слаб-съсухрен,едни палачинки от кожа под очите му,мустаците му висят като мръсни парцали. Много се смутих,помислих да сляза,да разговарям с него за делото,но ме достраша и в това време автобуса тръгна.Много се развълнувах,поплаках си дори...Едно време се обичахме...Сега хем ме е яд,че изпуснах удобния случай да му предложа някакво споразумение за къщата,хем се успокоявам,че нищо нямаше да постигна/като го знам какъв е/Сега не искам,но все за това си мисля. Чакам да дойдат Софи и Коце,ще празнуваме рождения ден на Вики./Вчера се събираха дечица с майките си.
    Хайде-до довечера  Hug Hug Hug

# 190
  • Видин
Яге, разбирам те добре, че като си го видяла, нещо ти се е свило.
То там където е имало чувства и 100 години да минат все тая...
Но не се измъчвай, ако можеш по-малко мисли за това.
Радвай се на децата и на Вики!Като го познаваш по характер какъв е , значи наистина не си е струвало да слизаш, защото само щеше да разстройш още повече.
Немога да ти помогна, но те прегръщам Hug Hug Hug

# 191
Яге, като чета написаното, си мисля, че този човек е болен и то много! За да има такъв "изпит, болен вид", не му е в ред здравето.
Той, алкохола на никого не прощава, рано или късно си взема своето.
За това, че не си слязла, вариантите са два- можеше да си поговорите като хора, но можеше и да се скарате, че и кръвно да вдигнеш, а днес ти е хубав ден, добре си направила, че не си си го развалила.
Има време до делото, обади му се да си поговорите, като не се чувства добре, може да е станал по милостив към децата си!
Постарай се да не мислиш за него, достатъчно ти е объркал живота!
Приятен празник!

newsm51 newsm59 baloni

# 192
  • София
Винаги се разчувствам и размислям като видя бившият, нормално е, толкова години заедно, деца си му родила.........Явно на твоя раздялата му се е отразила доста зле, както е в повечето случаи междувпрочем.
Празнувай с децата и се отърси от спомени и лоши чувства. Hug

# 193
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Zdraveite , momicheta.   bouquet
Shte me izvinite , no nqma kredor ,
a s taz Ispaniq , zabravi i za BG bukvi. Mr. Green
Da ne vi zatormozqvam s latinicata , shte vi ostavqm za dnes.  Simple Smile
Utre se nadqvam da ima kredor , che bez nego e kofti. ooooh!
Radvam se , che vi haresva tuk kadeto sme pusnali kotva. Peace
Neznam dali sam gotina  Wink , ma pone mi e leko i veche 5 mes. bez dieta i
ogranicheniq ne sym kachila kila. Drehite si mi stavat , kakto si bqh predi da doida tuk.
Tuk sym spokoina , ne piq nikakvi hapove i moje bi ot tam idva i promqnata.  Crazy
Tuk cqla nosht duha , no sega e toplo i priqtno vreme.

Ziche , spomeni dushko.  Heart Eyes
Dai Boje da se vidim dogodina po hubavi povodi.  Praynig
Pozdravi i celuvki ot nas na vsichki vi.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Tova e za sega i izvinqvaite za latinicata , che vi iztormozih da chetete.  Hug
Hubav nedelen den.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 194
  • София
Дойдох си.
Светле, не съм била аз госта. Отидохме в Люлин - Пламен, брат му, великата Бойка и внук и Ради/13 год/ и аз. Там изненада - една от дъщерите и там - спи при леля си. Изпратила си децата 2 близначета на 7 м, и батко на 2.5 год. с баща им на Плевенско и решила да отиде на аванта при леля си. Ми що да плаща за ток и ядене, като може на гости. Пламен се захвана да чисти риба, сложи да се варят картофи. Останалата част от племето легна по диваните да гледа индийдски филм. По някое време брат му от кумова срама предложи помощ, но не се надигна от дивана. Аз ходих на шопинг терапия - наоколо имат Технополис и Била, да позяпам. Разходих се, те продължават с друг филм и комп. зает.
Та си взех метрото до центъра и отидох по задачи. Ани си загубила картата за транспорт та исках да и извадя дубрикат. Да, ама не - в неделя не вадели. От там в Студ. град да дам на Ани личната карта, да върви утре да си оправя нещата.
Яге, по-добре, че не си слязла да говорите. Мен би ме било страх, както го описваш бившия. Нека преди делото децата да поговорят с него, все пак кавото договорят  ще е за тях. Да не му се набива в главата, че ти ще го ползваш. То е ясно, че са ти деца и няма да те изпъдят, но той да знае, че на тях го оставя.
Сега си пуснах Мелодията и си чета на спокойствие.
Жабке, извинена си за латиницата.

Общи условия

Активация на акаунт