КГБ=Клуб на готините баби - 89

• 32 027
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив

ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА
Аз едвам се излюпих че стоях до късно снощи чаках Мими да се прибере от банкета.

АЙША дано Ани не се разболее повече ..давай и там витамини да пие за да подтискат хремата.
Аз шаран имам Crazy тъй че няма да копувам ,даже довечера и сина ми ще дойде да му дам един голям да си го направят.
Аз ще го правя по Северняшки много вкусен става препоръчвам Peace Peace
Някой ако иска да опита рецептата е в блога..
Тези дни се занимавах с никролозите на баща ми за  40то дни .Пък и на село форум си направихме и там имах доста работа.
Сетих се че на Шпунц писах че не мога да дойда на среща защото съм на помен ама то утре ще се събирате бееее ooooh! ooooh! ooooh! Mr. Green Мале колко съм отнесена  ooooh! ooooh!
Явно вече и дните ми се губят Mr. Green Mr. Green
Шпунц благодаря ти за поканата но не мога да дойда утре поради ред причини Rolling Eyes
ДИДИЯ смях се и аз много на Недункините изпълнения на танци.. Joy Joy Joy JoyАма от къде им идва на ум да правят такива неща  Joy Joy Joy Joy но пък ти става много мило като ги гледаш и им се радваш.То само това явно ни остана внуците да ни радват. Hug Hug Hug
ЖАКИ Дани как е има ли температура още?
РИМАР и аз искам тортаааа    newsm53
Тука е пак мъгла студено абе гадно време подтискащо.
Айде аз отивам да оправям децата че се събудиха  и после пак ще ви навестя  Hug Hug
Лек и хубав ден  Hug Hug

Последна редакция: сб, 05 дек 2009, 10:34 от ЗИЧЕ

# 361
                   Ха,сега вече ДОБРО УТРО  и от мен!
                   Не съм купувала нищо и нямам нищо на ум,ама ще се поразходя из пазара и ще реша в последния момент.Аз така обичам.Мразя дългите приготовления.
                   Римар,кога ще ходиш на панаира на книгата?Ако е преди срещата и си сама давай да ти направя компания!
                   Яжка,не разбрах да те чакаме ли на срещата??? Ние все пак нямаме никаква вина!
                   Лек и спокоен съботен ден!  bouquet

Последна редакция: сб, 05 дек 2009, 17:11 от Didia

# 362
  • тук и там
Здравейте,момичета,кокичета!
Влизам най после в темата да ви се похваля,оплача и поискам съвет,но ми стана мъчно от прочетеното до сега.Но за това после.
Имало е много хубави поводи докато ме нямяше.
Затова първо да поздравя всички имали повод да празнуват.
Бъдете живи и здрави,много обич и щастие и на семействата ви.
Сега и да ви се оплача.
Върнах се от Бургас толкова доволна и щастлива.Иванчо само спи,яде,ака и мърка като коте.Мама този път се възтановява много бързо.Имаше проблем с гърдата първите дни,вдигна температура,но прави много компреси ,цедене и се оправи.Дай боже да не се повтаря,че беше голяма мъка.
Направих много снимки и в стремежа си по бързо да ви се похваля си блокирах  БГ албума.Опитах се да отблокирам,но не можах да се справя,дори стана по лошо.Снощи идва приятел оправи компа,но и той не можа да ми отблокира снимките в Бг албума.Дано съм го обеснила правилно.Та помагайте,как да се справя.
Лек ден на всички.

# 363
Мимка,радвам се да те видя  Hug
Радвам се за бебчо и че мам се възстановява добре....

За албума - няма ли парола,която да отблокира нещата? Rolling Eyes

# 364
здравейте!днес моето синче има рожден ден!

Последна редакция: сб, 05 дек 2009, 13:35 от Tatti

# 365
  • София
{Иренче,Маргита Майче къде сте? Еее това време е само за бебета. По цял ден е навън нашето.}
Аз съм си пак на работа, снощи имахме" 100 години строителният техникум Христо Ботев", свири си рок групата на техникума и изведнъж излиза един дебелак на сцената и започва да танцува, и така около 20 секунди шоу докато се качи охраната и го прибра  Laughing, днес вече строиме терена за довечера, за Бони М, добре че мъжът взел пъстърва, тя става ли на скара че по ми харесва от на фурна, а утре имаме репетиции за понеделник и няма да мога да дойда, спирам че ме почнаха  Rolling Eyes

Надежда, честит рожден ден на синчето, да е здраво и щастливо  newsm59

# 366
Надежда ,да ти е живо и здраво синчето! Hug Hug Hug Hug Hug

# 367
Здравейте момичета!  Hug Hug Hug

Надежда, честит рожден ден, на синчето ти!!! Радост щастие успех и сбъднати мечти!!! И да те дари с внуци!!!

За теб!      

Мими, радвам се че се обади, дано успееш да оправиш албума.  Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 05 дек 2009, 11:56 от Джейда*

# 368
  • София
Мимка  Hug Добре се завърнала. Сетих се ,че четох ,че когато пропуска памперса се взима един номер по голям. Дано ти се оправят снимките да го видим този хубавец.
 Мислех си за Деси дали оздравя вече и ,че не се е обаждала,а и Доби ни показа красоти и зачезна.
 Снощи не съм спала,мислех си за нас ,за форума и как започнахме и колко позитивизъм имаше....
ЕЕ за пример бяхме за резил станахме. Дано не ни се скарат пак децата.
 Приятелки това което пишем е едно,а реалния живот друго. Реалното е това да се видим поприказваме и споделим проблемите си.
 Утре съм на линия за срещата.
 Зиче я си помисли пак,дали не ти се иска да ни видиш.
 Мастерче,покажи ,че си ни реална приятелка и ти. Heart Eyes
 Нежелая повече да чета тези обиди. Престанете моля ви.
Срамно еи животае толкова гаден....
 А идва Коледа и трябва да сме добри.

# 369
 Шпуунц  Hug ,на работа съммммм....Затова не мога да дойда.... Sad
Хапнете една тортичка и заради мене hahaha

# 370
  • София
 ЕЕЕ Мастерче Sad,я скокни за 2 часа дееее.. Praynig Няма да ми е блага тортата.
 Надежда и ти ела.
Надежда да ти е живо и здраво момчето!

А той на колко години става,да не е малък за тази кака. hahaha hahaha hahaha hahaha

# 371
  • София
Надежда, Честит рожден ден на синчето!

Желая му здравето на скалите, дълголетието на орлите, младостта на елите и на всичките банки парите!   

# 372
Момичетааа,това гледали ли сте го?  Joy Joy hahaha hahaha

http://www.youtube.com/watch?v=CABWh8fP17o

# 373
Шпунц,момчето ми става на 32 години,така че,си с точно попадение.благодаря Hug Hug Hug

# 374
  • Пловдив

Шпунц много ми се иска да се видим но знаеш нашите бабини задължения нямат край..Ама пък така ми е по хубаво като съм ангажирана с тях ,иначе все щуротии в главата ми. Joy Joy

НАДЕЖДА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СИНА ТИ И ОТ ЗДРАВЕ ДА НЕ СЕ ОТТЪРВЕ ЦЯЛ ЖИВОТ.

за мама Нади

Последна редакция: сб, 05 дек 2009, 13:38 от Tatti

Общи условия

Активация на акаунт