КГБ=Клуб на готините баби - 89

• 32 027
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Здравейте готини / ама не се карайте де  Heart Eyes/  минавам като бърз влак набързо   Много ми е напрегнато, правя питките на Карина-ще нося от тях на вечернята, че ще се отчитат петохлебия и риби, та да си ги отчета аз питките и да ги раздам на хората  за здравето на всичките ни болни и здрави-познати и непознати приятели  Stop НЯКОЙ, ДЕТО НЯМА КАК ДА ИДЕ НА ВЕЧЕРНЯТА СЛЕДОБЯДА И  АКО ИСКА ДА МУ ЧЕТЕМ ИМЕНАТА НА ПРАЗНИКА И НА ПЕТОХЛЕБИЯТА СЛЕДОБЯД СЕГА, НЕКА МИ ГИ ПРАТИ НА ЛИЧНИ-САМО МАЛКИТЕ ИМЕНА-ДЕДО ВИ ПОП ЩЕ ГИ ПРОЧЕТЕ С УДОВОЛСТВИЕ Hug. Имам сварени 3 огромни толстолоба,3 шарана -за обезкостяване, имам по приблизително 3-4 кг лук, картофи, моркови за чистене и  надребняване - утре аз ще съм майстор   готвач на курбана за Никулден-имаме храмов празник на нашата църква в Г.Оряховица. Освен това имаме утре и годишнина от бракуването ни ...  , но то службата, после каталясали, после вместо да каня гости в нас, отеца е все на разни курбани за отчитане по домовете на хората и ще сме си сами с децата! А колко именници чакат да ги посетим...нямам думи!
Ще ви изчитам довечера, че сега нямам време, ама хич!
Целувки, мир и любов и спокойствие  Hug  за всички  Heart Eyes
Днес празнуват -Сава, Савка,Савина, Слави, Светослав/а/

Последна редакция: сб, 05 дек 2009, 14:17 от Дидка

# 376
  • Sofia
Най-чистосърдечно ви предлагам да не ме карате да мета повече в тази тема.

# 377
  • тук и там
Наде,Честит рожден ден на синчето ти!
Да ти е жив и здрав!Пожелавам му  успех във всички начинания, късмет в това, което не зависи от него  и сбъдване на всичко, за което мечтае!

Това е за теб,с много обич!
Весел празник и наздраве!

# 378
Искам да попитам : Не ви ли е срам?]
От годините,от образованието ви,от възпитанието ви?????
Може ли (както разбирам че си комуникирате на ЛС) да продължите там и да не занимавате хората с махленски интриги и клюки.Обърнах те го на клюкарник.
Сега в момента уча моите първокласници на толерантност и търпимост.Но май тук трябва да се проведе една лекция.
Не занимавайте хората с дребнави неща ,че за смях станахте.
Казвам за смях,понеже отдавна ви гледам сейра и ви чудя  на акъла,но отдавна се разграничих и не ми се влиза в полемика по този въпрос.А сега е време за равносметка и себеотдаване и благотворителност.А аз не виждам тука да има такова нещо .
Засрамете се!Ако не от друго,поне от възрастта ви!

Последна редакция: сб, 05 дек 2009, 14:18 от desi_minkova

# 379
  • София
 Деси много ме е срам. Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 380
Здравейте, момичета! Ей ме на, вече съм тук  -  хайманосване, мотаене, гости, посрещане, изпращане, малко да си седнем на ...... Е, другата седмица и до София ще прескочим за ден, че после да се кратнем  Laughing Че то не остана, скоро мойто мъж пак ще грабва багажите... но може и след празниците да е /дано/. Тъкмо за някой и друг ден да сме пълна къща, като си дойде и студентът  Peace

Надежда, да е жив и здрав синът ти!
Много любов и късмет!

Да е честито името на празнуващите на днешния ден!

Дидка, хайде, заедно ще празнуваме годишнини утре  Wink Лек и спорен ден, дано имаш помощници за многото работа  Hug

Всяка година за Никулден вземам шаран, най си го обичаме пържен. И тази година така го замислях, но в последствие се сдобихме с лефер, тъй че утре ще е лефер на скара /истината е, че лефер до сега не съм опитвала/

Мими, много се радвам на твоето щастие - че си нагушкала малкото съкровище! А за снимките - в Снимка.бг ли ти е албумът, какво съобщение ти се появява в крайна сметка  newsm78 Да не би нещо с паролата /главни, малки букви, кирилица, латиница..../ А защо не пишеш на администраторите на сайта - може пък те да помогнат по някакъв начин  Peace

Мастерче, ти пак ли на тръстиката? Направо ме засрамваш   Blush

Шпунц, тази мъничката - като гъбка след дъжд расте  Simple Smile

Момичета от София, много се радвам, че се организирахте за утре, пожелавам ви приятно изкарване! Дано сте колкото се може повече!

Аз няма да вземам отношение по възобновилата се дискусия Naughty Неприятно ми е да чета за пререкания и обиди ooooh!  #Crazy Ще се радвам ако отново се възстанови добрият тон и уважението  Crossing Arms
/Опс, Тати се е намесил.../

Спокоен и усмихнат ден ви пожелавам за сега  Hug Hug Hug

# 381
  • Пловдив
МОМИЧЕТА аз помолих Tatti  да се намеси и измете помията от темата ни.

ДИДКА благодаря ти за предложението Страхотен жест.Аз май ще се възползвам. Blush

МИМКА ще чакаме с нетърпение снимките на малкото човече .Радвам се че сте се оправили с гърдата на дъщеря ти че то в началото винаги има такива.

ДЕСКА  и мен ме е срам.. Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

ДОБИ  РАДВАМ СЕ ДА ТЕ ВИДЯ впрочем четааа Hug Hug Hug Пак ли ще си саминка оффффф много е трудно ...

# 382
  • Кубрат/ Пишурка
 НАДЕЖДА, МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ НА СИНА ТИ! И МНОГО ДА ТЕ ЗАЧИТА!

Аз купих шаран и ще го правя пълнен. Винаги така го правя на Никулден. Е, правех го и в тесто,ама тогава няма кяк да сложа от плънката отстрани,че като налея водичка и ми се размива тестото.Сега ще вляза в блога да видя как е по северняшки.

Добиии, Мелчето ти стана май комшийка.Квартирата им е точно до пазарчето на Пикадили. Каза,че там имало детска градина и входът им гледал точно към нея. (Ето, това можеше да напиша на лични!)

# 383
  • Видин
Здравейте и от мен!

Надежда, честит рожден ден на сина ти!
Много здраве и успехи му желая!
Наздраве!!!

За теб Наде:

Дидка, и аз ще се възползвам BlushБлагодаря ти! Hug

Мими, дано скоро ни покажеш малкия Иванчо Peace

Зиче, добре е Дени за сега.Дано вече сме се отървали от тия болести Crazy

# 384
  • Кубрат/ Пишурка

Зичеее, този начин ще да е от друг север, не е от нашия! Joy По нашия край не съм чувала така да се пече,но някога ще опитам!

# 385
  • Пловдив
ЯНЧЕ тази рецепта я знам от поне 20 години не си спомням от къде  я знам и когато трябваше да я правя за първи път и си виках бе какво ли ще е с това подлучено косело мляко  newsm78 newsm78
Като я сервирах всички си облизаха пръстите и не остана и помен от шарана.Опитай ще видиш че ще ти хареса. Peace Peace Peace

ЖАКИ радвам се за Дени че вече се подобрява и антибиотика му действа. Hug Hug Hug

МАСТЕРЧЕ дЕ отиде бряяяяяяяя  Hug HugJoy Joy Joy Joy

# 386
Аааа, Янче, май-май ще да е комшийка  Simple Smile
Как е новата и работа, напредва ли? А Анжелка къде ходи на градина, ще може ли да я преместят, че да е по удобно?

А ти скоро няма ли да идваш насам  Whistling

Ей, това с шарана ме заинтригува, скоро ще го изпробваме /дори имам във фризера, но е разфасован на дребно - това пък дали ще му пречи  newsm78 /

# 387
  • Географският център на България-Габрово
НАДЕ-ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на твоят син.Стрелците са борбени натури,но и раздаващи себе си.Пожелавам му само щастие и да бъде горд,че е роден в една от най хубавите зодии.

# 388
  • Пловдив
ДОБИ предполагам че няма да пречи  Peace Аз лично не съм го правила като е разфасован но мисля че ще стане едно до друго плътно ако ги наредиш пърчетата,за да можеш после да ги полееш. Peace

ДУНЯ ти как си миличка  Hug Hug какво ново из Габрово  Hug

Последна редакция: сб, 05 дек 2009, 16:33 от ЗИЧЕ

# 389
  • Кубрат/ Пишурка

Доби, Анжелка ходи малко по-надолу под яслата имало и градина.А Мелчето преди малко я чух - ще я учи и един от най-добрите майстори, но още не може да ги извърта както трябва баниците,но се учи. Има желание,пък и никой не се е родил научен. А за идване, сигурно ще идваме на 19-20 да й донесем бурканите,пък и малката нали на 17ти ще стане на 3! Но сигурно ще дойдем за малко.
Зиче, ще я пробвам,ама друг път.За празници използвам само опитани рецепти,че... hahaha

Общи условия

Активация на акаунт