/ минавам като бърз влак набързо Много ми е напрегнато, правя питките на Карина-ще нося от тях на вечернята, че ще се отчитат петохлебия и риби, та да си ги отчета аз питките и да ги раздам на хората за здравето на всичките ни болни и здрави-познати и непознати приятели
НЯКОЙ, ДЕТО НЯМА КАК ДА ИДЕ НА ВЕЧЕРНЯТА СЛЕДОБЯДА И АКО ИСКА ДА МУ ЧЕТЕМ ИМЕНАТА НА ПРАЗНИКА И НА ПЕТОХЛЕБИЯТА СЛЕДОБЯД СЕГА, НЕКА МИ ГИ ПРАТИ НА ЛИЧНИ-САМО МАЛКИТЕ ИМЕНА-ДЕДО ВИ ПОП ЩЕ ГИ ПРОЧЕТЕ С УДОВОЛСТВИЕ
. Имам сварени 3 огромни толстолоба,3 шарана -за обезкостяване, имам по приблизително 3-4 кг лук, картофи, моркови за чистене и надребняване - утре аз ще съм майстор готвач на курбана за Никулден-имаме храмов празник на нашата църква в Г.Оряховица. Освен това имаме утре и годишнина от бракуването ни ... , но то службата, после каталясали, после вместо да каня гости в нас, отеца е все на разни курбани за отчитане по домовете на хората и ще сме си сами с децата! А колко именници чакат да ги посетим...нямам думи! Ще ви изчитам довечера, че сега нямам време, ама хич!
Целувки, мир и любов и спокойствие
за всички 
Днес празнуват -Сава, Савка,Савина, Слави, Светослав/а/

Лек и спорен ден, дано имаш помощници за многото работа
Да не би нещо с паролата /главни, малки букви, кирилица, латиница..../ А защо не пишеш на администраторите на сайта - може пък те да помогнат по някакъв начин 

Неприятно ми е да чета за пререкания и обиди
Ще се радвам ако отново се възстанови добрият тон и уважението 

По нашия край не съм чувала така да се пече,но някога ще опитам!