КГБ=Клуб на готините баби - 89

• 31 989
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте .И при нас е мрачно и  дъждовно.
Мастерче,благодаря за закусчицата.Лека и спорна  работа.

Честит  имен ден на всички ,които празнуват.

Бъдете здрави.Весел празник.

Спокоен ден момичета.  bouquet Hug

# 556
Честит имен ден на празнуващите днес!
Здраве, щастие и много любов!

Eй, днес от сутринта не мога да се набутам, че да поседна малко - едно правя, оставям, друго започна... #Crazy
Но пък за къде съм се разбързала - тя работата няма да ми избяга, я  Joy Joy Joy

Лек и спокоен ден на всички  Hug Hug Hug

# 557
  • Пловдив
ДОБИ и аз съм същата от сутринта само се туткам и на лице нищо  Embarassed Rolling Eyes Mr. Green Mr. Green
 ooooh!
Ние ще пътуваме в петък към  село  за 40-сито на татко и незнам как ще пребродим пак ако вали сняг. На погребението едвам изкачихме Рожен за да се доберем до село, сега както го дават пак ще е същото. ooooh! Лошото е че с децата се пътува Thinking та за това ни е притеснението.
Как тези "баби" само на име баби могат да са толкова безчуствени .Как сватята не каза и за погребението и сега ,оставете децата аз ще ги гледам вие отивайте   #2gunfire
Иначе чака като си дойде сина и да се прави на ""баба"" като идва УЖЖЖ да ги види ,а почва да мрънка на сина си за пари, добре че поне момчето вижда за какво иде реч.
Айде оплаках ви се извинявайте ама понякога не издържам на  тези НЕчовешки действия на  безочливите хора  . Tired

# 558
Добчеееее  Hug Hug Hug Hug Hug

Зиче,ще стискам палци да минете "между снежинките" .Дано случите на време..... Hug Hug Hug Hug Hug

# 559
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС
Гъбче, здраве и късмет в живота пожелавам на Анита   bouquet
Янче, да си жива и здрава, весел празник  Hug

На мен ми мирише на сняг навън, ама то си е нормално де, декември е  smile3521

# 560
Здравейте от мен!
Честит имен ден на всички празнуващи днес! Живот и здраве и много обич ви пожелавам!

Зиче, стискам палци да стигнете живи и здрави! И без проблеми и притеснения!
И при нас времето е много неприятно - превалява, студено и мрачно е и всичко изглежда мръсно и грозно.
Отвориха коледните барачки на площада, украсиха елхичките, ама на мен нещо не ми е празнично още  newsm78
Сигурно трябва да си сложим у дома елхичка и тогава, но още не продават.
Хубав, макар и почти зимен ден, момичета!

# 561
Зиче  Hug Hug дано случите на сухи пътища  fingerscrossed
То децата не само заради пътуването, ами и в такъв ден не им е там мястото - има достатъчно работа за възрастните, деца ли да гледаш или работа да вършиш  newsm78

Туй дето го пишеш - има го и още как го има.... и не само при вас.... Но здраве да е

Мастерче  Hug Hug
Кога ви е следващият концерт, че пак си толкова натоварена?
Ама се надявам като започнат празниците и да си в почивка  Peace

А пък аз утре вечер ще съм на културно мероприятие в София   Blush
в Испания не отидохме на фламенко, но утре вечер надявам се да ми е забавно и приятно   Whistling

При нас дъждът спря - дано подухналият ветрец да поизсуши улиците, че тая кал ...  Mr. Green

# 562
Мдам....сега щяхме да правим,ама се отложи за след Нова Година.....Така,че ще почиваме покрай празниците  Laughing
А тая събота съм на Коледен купон с приятели,та така....Почвам да го удрям на живот полека-лека  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 563
  • Пловдив
МАРСИ  Hug Heart Eyes И на мен още не ми е празнично  ,може би защото се занимавам тези дни с подготовката на помена  newsm78
Ама аз по принцип този празник не го харесвам.  Незнам защо но само ми е кеф когато децата отварят подаръците си и  това е  Rolling Eyes Иначе се приготвяш три дни с куп храни и какво  newsm78 после се чудим как да го изядеме.. Mr. Green Mr. Green После идва нова година нея повече я харесвам . Peace

МАРГИ и тука мерише на същото .. Mr. Green Joy Joy

ДОБИ то вярно че не само заради пътуването но с тях ме е страх в такова време .Не дай боже  да закъсаме  Praynig кво ще правим ooooh! А да не говорим за работа и че с тях трябва само един човек да се занимава.
Пожелавам ти приятно изкарване утре и дано си доволна от фламенкото  Hug Ще разказваш после нали. Hug Hug

МАСТЕРЧЕ ти нали нямаш приятели бряяяяяяяя Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 564
Момичета - благодаря ви за поздравите към нашето  Ани Hug Hug Hug

И при нас от сутринта си ръми,ръми - мрачно и сънливо.
Аз все пак си очаквам снега Grinning Grinning,но заради  Зиче - ще си го искам след неделя Grinning Grinning Hug Hug
Ами обичам снега,нищо че ме е  страх   да не падна като замръзне Crazy
И аз още не съм започнала да украсявам из къщи ,но се каня за тази вечер поне венците да наслагам по вратите. Да си повишим малко настроението   Hug Hug Понеже венците са мое производство ,мисля малко да ги пообновя ,а и някой нов може да направя ,но трябва да си понапазарувам материали ,а и нова играчка за елхата да купя Grinning

Жаки къде си??? newsm78 newsm78

# 565
  • Географският център на България-Габрово
Мили момичета от името на синът ми и снаха ми искам да ви изкажа хиляди благодарности,по повод изпратените пожелания към Криско за неговата първа годинка.Колко интересен беше като запалихме свещичката.Веднага я хвана,добре че не се опари.Вече е станал голям беладжия.Всичко каквото е на секцията в ниското той го събаря,било то книги или някаква вещ.А най смешен беше когато го съблякохме за сън, и  баба му да го измие, та беше голичък,та той мъничкият с две ръчички си закрива чурката ,демек срам ме е от вас и не се смейте.

# 566
Дунче....умрях от смях като си го представих малкия сладур  Joy Joy Joy

МАСТЕРЧЕ ти нали нямаш приятели бряяяяяяяя Mr. Green Mr. Green Mr. Green [/i][/b][/color]
Мдам...Личи си нали?  hahaha hahaha hahaha

Ами обичам снега,нищо че ме е  страх   да не падна като замръзне Crazy
И аз така...страх ме е от падане...Миналата зима така се изтърсих,че още ми държи влага  Joy

Наборееее,къде си?  newsm78

# 567
  • Пловдив
ДУНЯ този малък "разбойник"да го нагризаш по срамежливото дупе  Hug Hug   Сладурко от къде му идва на ума да си крие и срамува .. Joy Joy Joy

ГЪБЧЕ и аз и аз обичам снега  Mr. Green Mr. Green Ама малко да изчака да се приберем пък тогава .Иначе нагоре е страхотна красота зимата.Елите са окичени със сняг всичко е бяло и чисто красота направо .
Ето тука малко снимки от 3.11. когато бяхме на погребението то просто е  Hug Hug Hug

http://img300.imageshack.us/img300/2045/picture028r.jpg

http://prikachi.com/files/1135960Z.jpg

http://prikachi.com/files/1135961Z.jpg

http://prikachi.com/files/1135958H.jpg

# 568
Ето тука малко снимки от 3.11....

Оххх, Зиче, то нали ние на морето рядко виждаме сняг, и аз си мисля, че навсякъде е така  doh

Много е красив планинският пейзаж - сгушените къщи.... Също като в песничката....

Дуня   hahaha hahaha  много от малък се срамува Криско   Joy Joy

# 569
  • Видин
Здравейте, мили мои! Hug

Откраднах си 5 минутки да ви драсна един ред Grinning
Наистина съм претоварена тези дни от работа.Новата шефка реши да ми даде допълнително работа, защото видиш ли съм и била симпатична Mr. Green и и харесва да работи с мен Crazy
Та затова нямам време да се мярна, но още малко и ще почиваме на празниците Flutter
Благодаря ви, че сте се сетили за мен и ви пращам много  прегръдки! Hug Hug Hug

Честито на Анитата!
Нека са живи и здрави!

И моята мама е Ани така че скромна почерпка и от мен:

Общи условия

Активация на акаунт