КГБ=Клуб на готините баби - 89

• 31 988
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Жаки, честит имен ден и на твоята майка, да е здрава и щастлива  Hug
Доби, като си на фламенгото гледай осветлението, да си кажеш мнението  Embarassed  , че са ни пратили една схема, сега я разучавам  newsm78

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 14:51 от margita

# 571
  • Пловдив
ЖАКИ тъкмо щях да ти звъня по телефона да видя какво правиш Hug Hug

ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЙЧИЦАТА  ОЩЕ МНОГО ГОДИНИ.

# 572
Наборе,да ти е жива и здрава майчицата! Да й е свято името! Весел празник!

# 573
  • Кубрат/ Пишурка

Момичета, благодаря за поздравите - приемам ги като знак на добра воля! Но празнувам на Еньовден - на 24 юни,заедно с русенското зетче,което пък тогава е рожденик.

Жаки, честит имен ден на майчицата ти!Да е жива и здрава!

Зиче,наистина много хубави пейзажи! Ама да не си там в такава зима!Ох, и аз харесвам зимата,но да има как хем да има сняг,хем да е поне 20 градуса!

Дунче, нашият Криско все още не е от срамежливите,а ще навърши 5 през януари! Ама вашият какъв ерген ще стане такъв срамежлив!

# 574

Честито на всички празнуващи.
Наздраве.

# 575
  • София
Честит имен ден на всички Ани-та!

Жаки, честит имен ден и на твоята майка! Да е жива и здрава!

# 576
                Привет,дружинка!  bouquet Вече съм си у дома.Наработих се,нагледах се на деца и сега чакам вечерята и докато дедито се справи със салатката ще се гмурна в банята. Laughing
                Яне,и аз се чудих що днес те поздравяват и за това реших да поздравявам всички общо,че да не сбъркам нещо! Laughing
                Жаки,като си симпатична на шефката и те е натоварила с работа натовари ли и заплатата ти?Щот иначе файда няма. Mr. Green

# 577

Наздраве на всички от студен и дъждовен Бургас.

# 578
                    Дъждовна и студена София отвръща на бургаския поздрав!НАЗДРАВЕ!

# 579
на всички,които празнуват днес!Да им е живо и здраво името,и с гордост доа си го носят!
Хайде един поздрав и от дъждовна и студена Варна

# 580

Не може без мезенце.
Дидия какво ще кажеш. newsm78 newsm78 newsm78

# 581
            Мониииииии,десерта!!!  Laughing

# 582
Ей,тук бяхме на среща! Laughing

# 583
  • Кубрат/ Пишурка
 Аз след доста писане казвам ЛЕКА НОЩ на всички!

# 584
Дидия ,още оня ден като ви разглеждах снимките от срещата щях да ви пиша,че сте "лоши",даже много "лоши" с тия тортички и ти сега пак  Crossing Arms Аз дето сладко не обичам и като ги видя и .... .Много надалече таз София да дойдем да ги опитаме,пък и сладкарницата много хубава изглежда.

Общи условия

Активация на акаунт