rimar, аз предложих, че като никога не съм на работа в събота и неделя, пък който може

Янче, Байрама колко е дълъг ?
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2598491 Продължение за Дубай.......

остана за утре! Онзи ден нали правих питките на Карина и обещах пак да направя, та като вчера заради ракията неправих
днес запретнах ръкави и изпекох две дози. Павел ходи на народни танци , вече и с приятелката си и понеже я взехме след репетицията в нас ето какво стана, после му дръпнаха една голяма игра , плюс това и се разправяха, кой къде щял да иде да учи като завърши 12 кл
/ те са в първи клас /
Онзи ден от магазин + си купих авокадо..рекох да почнем да изпробваме екзотичните плодове на нашият базар , пък и децата да имат представа кое какво е
само децата
Та мъжът ми обели авокадото, махна голямата ядка, наряза плода и ми даде да го опитам първа...ужасен вкус на сапун ...гадно , ама го сдъвках и глътнах. Щерката опита след мене и
го изплю, айде и мъжо ....и директно го изхвърли 

моят мъж като се е загледал по БТВ-комеди ...за полицаите от Сен Тропе...ох, вече за н-ти път ще го гледам, затова предпочетох екрана на монитора.Децата легнаха! Аз си сварих вече житото, че за утре имам поръчано жито и подавки да приготвя за едни хора за помена им.
момичета 

на всички! 

Май пак нещо не съм на кеф.

Гъбче ,Джейда ТУКА СЪМ НЯМАМ МНОГО ВРЕМЕ ЗА ПИСАНЕ САМО ВИ ПОПРОЧИТАМ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ

ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ
най-сърдечни поздрави и благопожелания 

и благодаря за почерпката, при това изобилие 

спорен, слънчев и хубав ден на всички ви

Довечера ще го прочета на гостите си

- това най-ми хареса

Препоръчани теми