КГБ=Клуб на готините баби - 89

• 31 703
  • 745
  •   1
Отговори
# 675

Добро утро поспаланки.
Успешна седмица.

# 676
Добро утро и от мене Hug Hug

аз вече определено съм на Коледна вълна Grinning Grinning
Вчера  украсихме на село с децата - почувствахме се празвично
Днес се каня да си направя списък какво ще пазарувам  за Коледа,на кого какъв подарък - абе все хубави  дейности Grinning Grinning
И аз като Жаки  увличам с ентусиазма си останалите.
Ние на Бъдни вечер от много години се събираме на село с  нашите деца,сестра ми и племеника.Държа традицията да не се разваля. Хубаво ни е заедно.
А на Коледа като се понаспим поемаме към Чирпан ,че и там ни чакат - мен едва ли толкова Mr. Green Mr. Green,но децата и Павел.

Приятна и лека дъъълга седмица момичета !!! Hug Hug

# 677

ДОБРО УТРО И ПРИЯТЕН ДЕН НА ВСИЧКИ!!!УСПЕШНА СЕДМИЦА!!!

# 678
Добро Утро

На мен пък хич не ми е коледно и май и няма намерение да ми става празнично.... Tired

Лек ден и приятна седмица на всички... Hug Hug Hug Hug

# 679
  • Пловдив
МОНИ,ГЪБЧЕ ,ДИДИЯ ,...благодарско за кафетата и закустата.
МАСТЕРЧЕ на тебе за гепи  гушата   Mr. Green Mr. Green smile3532 smile3533

Аз ще се постарая днес да си украся в къщи ,че сега нали отмяната ми си дойде . Mr. Green Та ще имам време за това.

# 680
Добро утро,мили мои!  bouquet
Пиша рано рано ,с молба за подкрепа!
Обръщам се главно към Зиче,защото тя вписва най-често в нашата тема,на оправните мами...
В темата се е вихрила някаква особа и е пускала снимки,които надвишават представите ни за простотия и отврат...
Молбата ми е да ни подкрепите,в идеята ,че клуба на оправните мами не е поле за изява на разни идиоти,които не правят разлика между красиво и грозно,между еротика и простащина ...
Напишете по един пост в темата ни и изразете вашето мнение!
Аз вече го направих!
Благодаря ви предварително!  bouquet

# 681
Добр`утро! Ъммм, че много кафета, кое да си избера  newsm78

Зиче, добре сте се прибрали, без приключения  Peace

Тук сме си още замръзнали, заснежени, хич не е за излизане....

У нас вече е украсено, но нещо празничното настроение...къде ли е  newsm78
Подаръци не съм купувала още, май в последния момент ще да е...
И съвсем ще намаля броя на хората, на които ще вземем

Весел и спокоен ден на всички  Hug Hug Hug

# 682
  • Пловдив
СИС направих го вече миличка Peace  Пак се прочухме  във форума Embarassed
Чак ми е неудобно  Embarassed EmbarassedДано и другите да споделят мнение.

ДОБИ как мина фламенкото чакам да разказваш дали ти е харесало. Hug Hug

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 10:29 от ЗИЧЕ

# 683
ДОБИ как мина фламенкото чакам да разказваш дали ти е харесало. Hug Hug[/i][/b][/color]

Доло-горе, абе не можа чак да ме грабне, да ме завладее /танцът ми хареса повече от пеенето/, че и кратко беше /очаквах да е към час и половина  Blush/ Може би ако е в автентична обстановка, усещането ще е по друго....абе не усетих "магията"

Но си направихме пътуването, вечеряхме със сина ни...

До сега съм се заблуждавала, че фламенко е танцът, а то било музиката, пеенето, обикновено съпровождани от танц  ooooh!
Но човек докато е жив, все научава нещо ново

# 684
  • Пловдив
До сега съм се заблуждавала, че фламенко е танцът, а то било музиката, пеенето, обикновено съпровождани от танц  ooooh!
Но човек докато е жив, все научава нещо ново

Малеееее и аз съм си мислила ,че танца е фламенко ooooh! ooooh!
Ама то е така ,че сме неуки неуки сме особенно аз  Sick Embarassed Embarassed Embarassed

# 685
  • София
А аз все пак мисля, че фламенкото е танц  newsm78
http://www.slusham.com/17460
Доби, не каза нищо за моето творчество  Embarassed

# 686
Фламенкото е стилът музика.То може да се свири или да се пее или да се танцува....

[Малеееее и аз съм си мислила ,че танца е фламенко ooooh! ooooh!
Ама то е така ,че сме неуки неуки сме особенно аз  Sick Embarassed Embarassed Embarassed

Ами като не е в твоята област как да го знаеш....Я не се притеснявай за глупости!  Hug Hug Hug Hug

Добче,радвам се,че си се поразходила и си видяла синчето....Пък и си се поразнообразила  Hug Hug Hug

# 687
Ха, Мастерче ме е изпреварила  Hug
Тъкмо и аз да пиша - според чичко Гутъл "Фламенко е испански фолклорен музикален жанр, често съпровождан с характерен танц"

Просто аз до сега като чуя "фламенко", си представях само танца  Blush

Доби, не каза нищо за моето творчество  Embarassed

Ми то как да се изкажа, като съм некомпетентна в тази област  Joy

# 688
  • София
 Приятна предколедна седмица момичета.
 Оставете черните мисли и дребнотемието и посрещнете с усмивка празника. Доби браво на теб от Варна дойде да гледаш фламенко ,а ние софиянки освен Ирен нещо не сме ходили на културни мероприятия.
 В В другата тема за картините на Светлето мисля ,че прекалено много значение им се отдава. Светлемъчно ми стана за теб,защото си оправна и добра и там не те познават.
 Дано поне тук сме по добронамерени към теб...
 Всеки понякога прави гафове..... И тук е имало подобни картинки ,ама какво да се прави... Тези които не са писали скоро да се обадят да не ги мислим. Hug

# 689
  • Пловдив
ШПУНЦ тук не става въпрос Светлето дали е добра и оправна а става въпрос за картинките.
Аз Светлето също я харесвам и ми стана болно за това ... не веднъж съм я защитавала даже от тогава  си навлякох неприятели точно от това че я защитих  Peace  тука ако беше ги пуснала никой нямаше да и се сърди ,даже  щяхме да  се смеим ,но да идеш да ги пльосниш там където не познаваш хората мисля че е неправилно. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт