КГБ=Клуб на готините баби - 89

• 31 704
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив

Здравейте момичета .

Прибрах се от дългото пътуване такава красота е в този балкан че направо сълзите сами ми течаха от зимната гледка, като сваля снимките ще ви ги пусна от колата снимах в движение дано е станало нещо. Rolling Eyes

РАДВАМ СЕ ЧЕ СТЕ ДОБРЕ ВСИЧКИ  Hug
 Ще ходя да оправям и готвя че зетя ще си идва след малко и тъщата трябва подобаващо да го посрещне  Hug Hug Hug
Като се освободя ще пиша..повече Hug

# 661
  • София
Зиче, да покажеш снимки  Peace
И от мен малко  newsm03
http://www.vbox7.com/play:fd827c86

# 662
Момичета здравейте, каква е тази слаба активност?  newsm78 Къде се погубихте?  newsm78

# 663
  • София
Тук съм, но нищо ново около мене.
Та, да не ви отегчавам с едно и също.
Иначе гледам Мелодия на сърцето и се мотам из нета.
Утре трябва да се става рано за работа, не ми се мисли.

# 664
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
ЗДравейте  Hug  http://vbox7.com/play:1a41fb91
Aisha много съжалявам, че неможах да се видя с тебе, имах огромното желание да се запознаем и хапнем по една тортичка, но се оказа една много натоварена седмица за мен  Sick Радвам се,че сте си изкарали хубаво   ooooh!  аз даже и 8 декември неможах да си изпразнувам ..нали съм завършваща студентка  Flutter В петък имах изпит...взех го  cheers Снега тука е супер, обаче по законъ на Мърфи ботите се цепнаха точно като заваля...чакам утре да отворят магазините , че да се обуя като хората, а следобяда ще пътувам за Варна по задачки, тъй като гледам вторник и сряда ще съм все там-траектория-Спартак-община Приморски...морето...въпреки студа и вятъра.....Владиславово /че там са мама и баба /
  badscaleЗапочнах системата  Flutter минус 60 , купих си книгата и въобще ми допада начина на пренастройване на хранителният режим, вечеря до 18ч...супер , макар че вечер се сяда на масата със семейството, все пак-целта оправдава средствата!

# 665
  • Кубрат/ Пишурка

Ще се опитам да ви пусна нещо много затрогващо,но не знам дали ще ви се отвори.Но за всеки случай:

http://bg.netlog.com/go/explore/videos/videoid=bg-598763

# 666
Янче,...голяма буца преседна в гърлото ми.....
незнам какво да кажа Confusedзнам само че ние както и да помагаме - майка неможем да дадем на никого. Майка не е просто биология. Майката е призвание! Благодаря ти че ме накара да се замисля , колко щаклив човек съм. Със семейството си, с родителите и с децата си! Hug

# 667
  • София
Янке, не се отваря при мене.
но по коментарте под писмото долу-горе подразбрах за какво става дума.
Дидке, друг път ще се видим. Надявам се като се затопли пак да отдели време Ани и да дойдем в Търново. Много и хареса там.

# 668
  • Кубрат/ Пишурка
 Айша,до сега се отваряше само на регистрирани в нетлог. Не знам Джули дали е регистрирана,но се надявах на всички да се отвори!
Не съм те поздравила за почивката ти в Търново. Какво прови "моят приятел"? Спомни ли си за мен или не си го питала?

# 669
Янче-то ...много тъжно и много истинско! За съжаление системата е такава  #Cussing out че много трудно и бавно стават тия чудеса. Едно такова чудо у дома е вече в 11 клас Hug

# 670
  • София
Янке, справя се с живота приятеля ти. В петък станаха 2 месеца без Криси. Боли ги глава, нервни са, преживяват, но всичко  продължава по реда си.  Тази седмица се разведриха покрай нас.

# 671
  • Пловдив
Оправих багажа сготвих на зетчето и го посрещнахме... сега се качиха горе да си се напрегръщат и разтъжат.
На село читирсето мина добре всички поканени 75 човека бяха доволни ,и това ни даде малко успокоение, че сме направили нещо за паметта на баща ми.Вече е при Бог и той разполага с душата му ,дано да е на най хубавото място.

МАРГИ ще покажа снимки като ги сваля че сега нямам време много.
АЙША добре си си дошла ...починала от еднообразното ежедневие. Горките родители ....Дано да мине малко поне болката от загубата на Криси.
ДИДИ браво за взетия испит,всички останали така с лекота да ги взимаш. Peace каква система почваш за отслабване че за тази не съм чувала нищо ,разкажи по подробно. newsm78

ЯНЧЕ охх направо сърцето ми се сви от това дето видях.Колко нещастни и съмотни дечица има на този свят Божеее ooooh! ooooh! Наистина JuliS  както е казала ,че майката не може никой да я замени ,дано на всички дечица са им живи и здрави майчиците. Praynig

# 672
  • Кубрат/ Пишурка

Значи все пак се отваря! Защо само на Айша не й се отваря?

Зиче,това ще ни остане само - спомените с любимите хора. На нас двама ни ни остана само моята майка,ама и тя стана на 79 и хич не е добре. Като отивам към тях все се ослушвам дали се чува телевизора и бързам да вляза. То все един път ще стане,но нали все се надяваме да е по-късно!

# 673
 ЗИЧЕ   Hug ето за системата за отслабване http://www.hermesbooks.com/readchapter.php?pID=609

# 674
  • Пловдив
ЯНЧЕ и ние сме вече само с моята майка .На мъжа ми родителите му починаха  преди много години. Тъй че такъв е живота за съжаление не можем да го променим.

ДИДИ благодаря ти сега ще го разгледам. Hug Hug
Прочетох Диди и много добре звучи ще видя и аз трябва да хвърля нькое килце че ми тежи  CrazyНапълняла съм с 4кг и не мога да се понасям направо  ooooh!При моята височина 1.55 м. всеки килограм веднага личи. Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 22:12 от ЗИЧЕ

Общи условия

Активация на акаунт