Гледах...!Хареса ми! Препоръчвам го! - ХIX

• 50 482
  • 724
  •   1
Отговори
# 690
И аз не разбирам къде е драмата.
Темата е интересна, разнообразна, обсъжда се както комерсиалното кино, така и не толкова популярни неща. Не съм гледала руски или азиатски неща, препоръчани в темата, но не мисля, че би навредила и друга гледна точка, всеки си преценява какво да гледа и какво не.
От темата разбрах за интересни филми и режисьори, които може би бих пропуснала, ако не бях прочела за тях тук.
Удоволствие е да се четат интересните дискусии и собствените преценки на момичетата.
Определно не бих предпочела темата да се състои от името на филма и харесва ми, не ми харесва, в такова нещо се беше превърнала темата Новите ми книги по едно време и затова спрях да я чета.

И да, съгласна съм с Geia - киното не е само Холивуд ...

# 691
Аз нямам време да правя анализи на филмите които са ме впечатлили или ме интерисуват.
Едвам намирам време да гледам .. Tired
Понякога ми е стига и само заглавието на даден филм .
Копирам си заглавието и ако ми хареса го гледам.
Иначе съм съгласна , че киното не е само Холивуд. Peace

# 692
И аз надничам в темата, но вече не препоръчвам нищо...Просто не гледам руско и азиатско кино и директно съм отписана като непросветена...за темата.Това не пречи да харесвам постингите на определени потребители от които мнения се впечатлявам и препоръката им за даден филм ме е накарала да го гледам, харесам и...аз да го препоръчам...

И аз, Джеронимо.  Mr. Green А и ми писнаха напоследък, все някой за нещо е недоволен - ще си спестя поясняването с примери.  Stop
Чета избирателно няколко човека и се радвам на дискусии, понякога и само заглавие е достатъчно.  Simple Smile

Гея, обещаха ми уж Zweiohrküken (2009), ако и го получа, ще споделя. Вече нямам търпение да го гледам.  Flutter

# 693
  • в сърцето на един мъж...
Оооооо, може ли и аз, може ли newsm53

# 694
Бройте ме и мен Simple Smile

# 695
Само да го докопам,  Hug че вече месец чакам.  Whistling

# 696

А, защо? Препоръчай си каквото имаш да препоръчаш. Защо се правят драми от нищо?

Аз пък я разбирам...много добре  Rolling Eyes Какво значи "нищо", та дори и тук  Grinning
Джеронимо, препоръчвай смело, но не взимай нищо (във всякакъв смисъл) навътре. Има филми, които просто по заглавията се отсяват като глупост, без да са гледани и 5 минути от тях и препоръчалите ги биват грубо унижавани и обиждани...ако вземат, че много си повярват тези препоръчващи де, иначе това си е нормалното общуване по всички форуми в интернет и наистина драмите са безмислени Joy
Лично аз ще се радвам да прочета препоръките ти  Simple Smile
Винаги съм била "за" личните коментари на гледащите, иначе темата става много суха. Обаче има и лични нападки (само болни мозъци можели да препоръчват еди-какво си и т.н.), които нека да ми каже някой тук, че би искал да толерира и им се радва и веднага ще му отговоря, че неговия мозък леко се е поболял най-вероятно, но има надежда (ми какво да се прави, деликатна съм си  Wink )...

Тази вечер изпуснах един филм по HBO - "Ben X" http://www.imdb.com/title/tt0953318/ - но ако някой го е гледал, ще помоля за коментар  Praynig

# 697
Обаче има и лични нападки (само болни мозъци можели да препоръчват еди-какво си и т.н.), които нека да ми каже някой тук, че би искал да толерира и им се радва и веднага ще му отговоря, че неговия мозък леко се е поболял най-вероятно, но има надежда (ми какво да се прави, деликатна съм си  Wink )...

Ей това за болните мозъци като го прочетох преди седмица паднах да се смея

# 698
Обаче има и лични нападки (само болни мозъци можели да препоръчват еди-какво си и т.н.), които нека да ми каже някой тук, че би искал да толерира и им се радва и веднага ще му отговоря, че неговия мозък леко се е поболял най-вероятно, но има надежда (ми какво да се прави, деликатна съм си  Wink )...

Аз това съм го пропуснала Embarassed А кои са болните мозъци?

# 699

Аз това съм го пропуснала Embarassed А кои са болните мозъци?

Geia пример дадох, за да се обоснова  Embarassed Моля ви, да не задълбаваме, наистина... Praynig

# 700
Няма, стана ми интересно просто Peace

# 701
     В крайна сметка май ще стигнем до мъдрото решение да си отворим тема предимно за дискусии...Няма смисъл от караници, така е.
Просто тази тема е вече много позната на всички и свикнахме с нея, но явно не всичко е както трябва. В онзи линк, дето Аврора ми беше дала да чета за "Пътят на промените", бяхте си отворили нова тема май, но нищо не се беше получило.

На мен не ми пречат коментарите Mr. Green, не ми пречи нищо. Само обидите понякога ме смущават, но и тях не взимам навътре.

Животът е прекрасен, когато  филмът е хубав... Laughing  Popcorn

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 09:49 от С О Н Я

# 702
Соня, отваряхме, защото пак имаше недоволни и в крайна сметка нищо не стана, та се върнахме към първоначалния вариант. Според мен темата си е добре така. Който иска само заглавия - да си отвори замунда или арена и да гледа - там е пълно само със заглавия, тук таме има по коментар и там са просто "прекрасни" коментарите...
Аз не мога да разбера как ще кажеш препоръчвам един филм без даже да напишеш защо??? Ама това явно е само мое разбиране за нещата...

# 703
    Гея, съгласна съм с теб.  HugНа мен ми е интересно с коментари, даже колкото по-различни мнения, толкова по-добре. Но, нека живеем в мир, да оставим войните на политиците. Laughing

# 704
  • Belgium
Нищо не знам за драмите, които се разразяват тук, така че няма да коментирам.

Аз процедирам така - изградила съм си мнение кои потребители имат близък до моя вкус и чета предимно техните коментари. От друга страна от тази тема научих много интересни факти, гледни точки и получих линкове към интересни филми.

Гледах The Boys Are Back (http://www.imdb.com/title/tt0926380/) предимно заради Клайв Оуен. Някакси не му отива ролята на самотен баща, все съм свикнала да е екшън герой, да изражда бебета с едната ръка, а с другата да стреля и да прерязва пъпната връв с куршум  Mr. Green Все пак филмът е интересен от гледна точка на това как всеки човек тъжи по свой собствен начин.

А дали сте виждали някъде из Интернет Павилион за жени (Pavillion of Women - http://www.imdb.com/title/tt0244709/) ? Много бих искала да го гледам, харесвам Пърл Бък, по чиято книга е екранизацията, но не го намирам никъде.

Общи условия

Активация на акаунт