Хич няма да ти се смея, наистина в определени хранителни таблици по показатели е зеленчук. Ивко определено е готов, така че всичко ще му хареса и едва ли има риск после да не одобри другите зеленчукови.
Да пишеш как върви.Тани, аз затова отдавна все казвам да не се впрягате в опити да научите бебето да заспива само и т.н. Защото нещата се променят и то очевидно има нужда от мама. Дори и често да е изтощително, времето минава бързо и неусетно ще започнете да се приспивате с приказка и целувка.
Карелия, в тази връзка, това е точно нещо, за което съжалявам в бебешкия период на Юлиана, отделих я рано сама в стая, имах някакви стриктни правила, пак съм я гушкала много, но сега Влади го гледам много по-спокойно, без задръжки - напр. не мия като луда играчките през 10 мин., не изтръпвам при вида на кученцата и не следя къде ходят (три чихуа), спи при мен и пр. Наслаждавам му се максимално, защото знам, че скоро ще тъгувам.
Аманита, радвам се за нослето на Габи! Жалко за обрива, дано бързи се оправи. За храната, аз също давах преди кърмене, без да замествам до годинката, но сега, ако Влади стигне по-големи количества може да започна и след. Затопляне – на водна баня, макар че си признавам, че съм ползвала и МВ, колкото и да избягвам, но наистина най-добре на стайна температура (пюрета с месо няма как да не се затоплят обаче)!
* Хубаво е винаги след хранене да се дава да си досуче - ензимите в кърмата подпомагат разграждането и усвояването на немлечната храна!Грацийка, честито папкане на Мими!

Роси, мерси, аз бижута едва ли ще взема, но магнитна пръчка искам.

Вчера е пяла в градинката
много се учудих,но така каза и кисели от костилкови-череша,вишна...Но най-вече колкото се може по-дълго време да си се кърмим.Специално ми намекна,че моркови и ябълки в суров вид са доста дразнещи и при евентуално алергично дете да не се прави експеримент.