Юлски бебета и мами - 17

• 24 263
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ!!!

Много ви благодаря за пожеланията  Hug

И ние днес сме на ваксина, мерки и теглилки. На Константин много му се потят крачетата, чак са му влажни чорапите. Да видим педиатърката какво ще каже

За спането - спи си в креватчето в нашата стая. Не мисля скоро да го местя.
Страхотни снимки сте направили.
Благодаря и на всички, които ме успокояваха за косата. Истината е, че ми казват, че ми е много добре, но аз не съм била с такава къса коса от 8 клас и въобще не мога да се възприема. Сега усилено си търся подходяща за удължаване, която да я свалям, за да не уврежда моята. Трудно ми е и да прескоча психологическата бариера, че ще нося чужда коса, при положение, че имах моя такава. Но това все пак са бели кахъри, които ще коригирам по някакъв начин. Важното е да сме живи и здрави.
Радина - благодаря за темата  Hug Качи старата тема, защото я няма в списъка на първа страница.

# 61
Здравейте,
Първо TANI 80 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦА!!!  bouquet  Вчера така се отнесох с болестите ни , че не те поздравих! Извини ме TANI 80 !!!
Борис днес е малко по-добре! Прегледаха го и както и пердополагах му изписаха АБ. Вече го пие и се надявам да се закрепи вече и да преминава гадния вирус.
Благодаря ви на всички за пожеланията за бързо оздравяване. Hug
Лусито така е постянно шпацирам мужду две стаи , но такъв е момента , успокоявам се ,че скоро и той ще отшуми. Peace
Фелисити много се радвам , че вече сте здрави!!! Hug Извинявам се , но в предишният си пост не съм видяла , че вече си писала , че сте добре. Време ви е вече да се радвате с малчо на предстоящите хубави празници.
Hrispa76 неприятно е това , но ти се опитай да стимулираш лактация , ако ли пък не здарве да е . Не си трови нервите с това , да кърмата е най-доброто за бебето , но кагато тя не е достатъчна има и АМ. Стискам палци да е наред всичко и да не го преживявате много с малчо. Hug
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ МАЛЧОВЦИ!!! ХУБАВ ПРАЗНИК НА ТЕХНИТЕ ВСЕОТДАЙНИ МАМИ!!!  bouquet

# 62
  • Варна
Здравейте,

Ние днес бяхме на ДК - 7960гр. разпределени на 68 см дължина..хи..хи.. манекени ще ставаме..
Хмм, аз се бях притеснила като ви четох за рахита тези дни, пък то какво стана - нашето педи след като ни опипа главата каза да спрем Вигантола за 1 месец.

Относно боядисването и падането на косата не мисля, че има връзка. Така че смело се боядисвайте, то нали има разни подхранващи вещества в боите, безамонячни са и така...смело! Пък като се регулират хормоните ще спрат да падат косите...уж...дано!!!

А случайно да сте мяркали бодита в ярки цветове - гледах днес едни светложълти, светлозелени, светлосини...пфуу..какво е това  нещо?

А, и НОИ-то ще преведат парички утре...йееееееее smile3508

пп Педката думе не обели за сокчета, пюрета и прочие....сигурно чете форума... Laughing

Последна редакция: ср, 25 ное 2009, 14:55 от vanyaes

# 63
А като гледам Вики изобщо немога да ти повярвам,че е качвала всеки месец по килце  Hug
То не си е и за вярване. Тя сега се бори за титлата най-голям щъкътлец. Mr. Green
 keiti, и нас личната вече ни кара да се захранваме. В неделя ще ходим да й купим столче и от понеделник мисля да почна да я пробвам с пюренцата. То и ние още си имаме колики.
Шайн, притесняваме не толкова че е наддала 600гр., а просто не виждам как до 6м. ще ги направи 7кг.
После пак ще пиша, че след дългата разходка, която си направихме Мони е гладна и се сърди вече.

# 64
Мише, пак съм с чорапогащник, само че тънък  Laughing
Тази седмица явно ще е седмицата на консултациите... И ние идваме сега оттам - 600гр качени за месец и половина, аз мислех, че ще са повече, та се успокоих, тежим 6850 по памперс. Оставаме на 3 капки вигантол. Освен това тази нощ не ми се будеше нон -стоп, та прибирам пюретата по-навътре в шкафа  Grinning
Тан, аз доколкото разбрах тях ги карат да ДОхранват, не да ЗАхранват  Thinking

# 65
  • София
vanyaes , ааа не съм съгласна , ще се борими и ние за стройна мадама - 6600 на 69 см  Laughing, но пък имаме бузи в излишък hahaha
Джил, аз чух че каза че сме почти съседи, и тамън да отговоря и някой нещо каза, бебе ревна и си  забравих  мислъта, ще се радвам и аз да излезем по съседски, но ми е ограничено като време  - до 12.30 и само в петък мога и следобяд.А там някъде във вашия квартал са направили някакъв голям детски магазин, виждла ли си го, какво продават?Най ми беше забавно вчера как в нашата група се събраха всички Калини  Laughing
Джиджи, радвам се че видял Стелла на живо, много е сладка, пу-пу.Не се сещам къде си ме виждала, освен снимка от изписването и няколко като бременна, последните години  не съм се снимала, избягвам, не съм фотогенична, а и съм отвикнала, преди много се снимах, откакто родих каката все нея снимаме и аз и мъжа ми и така вече ми е странно дори като някой насочи апарат към мен.
Да ви издам на ухо, видях няколко снимки от вчера, в съвсем суров вид и...... са прекрасни.След снимането има още доста работа за да станат снимките във вида ,в който ги гледаме на сайта на Калина.Махат се пъпки, корегират се цветове, ако поради светлината са променени и т.н. пипкави работи, та ще отнеме време, но съм сигурна че ще си струва.Браво на Калина за търпението, аз не бих издържала на толкова снимки  Laughing
Драга, много си хубава, съжалявам че не те видях, но като си тръгнахме Калина така беше заспала и тежеше и се заприказвах само с Джиджито на вратата и нямаше време трябваше да ви освободим място на вас.Снимките ти от почивката са супер, много готини моменти сте оцелили.

За колажа - мисля че вече е готов, ще го пусна към края на седмицата, леко не ми се връзва с времето навън  LaughingНо по-добре да е още така топло и слънчево Peace

# 66
  • Canada
Мама на Миро, добре дошла! Hug Астрални близнаци сме с вас и определено 15.07.2009 година стана най-плодородния ден за бебевалежа... Laughing
Тан, защо ще почваш захранването? Нали имате колики още - аз отложих до началото на следващия месец по същата причина, въпреки че Нико си има сума ти признаци за захранване...
Хриспа76, на мен пък не ми изглежда толкова малко - 300 гр. Аз винаги се притеснявам от прекаленото наддаване, както бях писала в някой от предишните си постове.. Според мен то крие повече рискове.

# 67
  • София
Няма да се повтарям,колко беше приятно на снимките.Предполагам,че на Калина и бръмна главата от нас  Crazy.
За това наддаване сте ми много странни.Не се ли интересувате как трябва да наддава бебето в тези месеци  newsm78,та се притеснявате.Те вече са по-големи и 4-500 гр са ОК.Аз и на 300 гр не бих давала АМ.Това би значело,че бавно,но сигурно, ще приключа с кърменето.А на тия лекари,които казват,че кърмата е нехранителна ,ще кажа само
Тан,а ти за какво захранване си се залетяла,щом има колики още?Не ти ли е достатъчно,че корема я боли,та искаш да и причиниш още  Thinking.
Вчера ми дойде малка пратка от китайците.Лампата със сензор за движение се оказа страхотно попадение.Наистина светва веднага при най-малкото мръдване.След няколко секунди изгасва,ако нищо не се движи.Работи само на тъмно,а аз я пробвах на лампа и тъкмо когато решихме ,че е развалена и си легнахме,тя се разсветка  Grinning.Дойде ми и дългоочакваното албумче от "кравичката".Ми хубаво е,но съм направила грешката да слагам всякакви снимки ,от телефона ми,от 2 апаратчета,и не е много хубаво.За другия път ще знам,само качествени снимки.Но за 10 лв е перфектно.

Последна редакция: ср, 25 ное 2009, 15:20 от Mime-to

# 68
  • София
А,да забравих, Миме и теб те видях, но като излизахме май говореше с някой  не помян и така и не се запознахме.За наддаването си много права, след 3тия месец  и 300 гр са добре,а 400-500 съвсем.В картона на бебетата има табличка за средни показатели.За 4тия месец - 6800 и 62 см дават, за 5тия - 7000 и 64см.

# 69

[Тан, аз доколкото разбрах тях ги карат да ДОхранват, не да ЗАхранват  Thinking
Emily, и да ЗАхранват и да ДОхранват Wink
[ Педиатърката каза да започна  със захранването и да давам АМ.

Карелия, и аз незная вече. Според личната като захраня и "коликите" ще отшумят и тя ще се успокои.  Аз вече се чудя дали са колики или защото пие много бързо млякото и се пълни с въздух и после той я мъчи. 170-180мл. ги пие за 5-6мин. Ето сега беше много гладна и ги изпи за 4мин., засичах. Thinking

# 70
Брее, момичета изплашихте ме с това наддаване, ние сме качили 1300 за месец и пловина,и сме 68 см, а док каза, че е добре newsm78, и не ни увеличи капките вигантол. (За справка родихме се 2700, 49 см, качва по килограм на месец с изключение на последния) Sick Sick Sick
Тan , и Гошето ми пие по 180 мл за по 3-4 мин. Няма колики. Захранила съм. С кой номер биба пиете, да не и е голяма и за това да гълта въздух.

# 71
  • София
Ели,то е нормално в лудницата  Wink.Всеки иска толкова неща да каже,а няма време.Само да кажа,че много млада ми се видя.Представях си те "по-дърта". Laughing
Лорка,това си е доста вече.Учудвам се ,че не са и сложили на диета  Simple Smile

# 72
  • Силистра
Имам въпрос към мамите, които кърмят: За колко време, вашите бебчета се нахранват? Наш Никола хапва за макс 6 мин и започва да върти глава и дз се хили или заспива. Издържа си и трите часа, но ми е любопитно...

# 73
Тan , и Гошето ми пие по 180 мл за по 3-4 мин. Няма колики. Захранила съм. С кой номер биба пиете, да не и е голяма и за това да гълта въздух.
Лорка, не е голяма дупката. Бибероните са ни на Nuk, 1-s, за вода, по-малки дупки няма.

# 74
  • София
Светли,виж какво пише на 4 месец,в графата "Взаимоотношение между майката и детето по време на кърмене "
http://www.biberonbg.com/info/psihologia_na_karmeneto.htm

Общи условия

Активация на акаунт