Юлски бебета и мами - 17

• 24 270
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
Вчера попаднах на тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=449856.0

Измамници винаги е имало, просто ние трябва да сме по-внимателни.

А4, не позволявай на хората да те разтройват.  Hug

# 436
умът ми не го побира как може да има такива хора no

# 437
А4, и аз ще  кажа да не се притесняваш. Аз също преди дни ви бях споделила, че също се притеснявам затова, Моника също е 6200. Не зная дали има значение, но тя също много пръцка и също толкова се и уригва. Майка ми все ми повтаря, че и давам малко мляко и не й стига, все плаче като и дръпна биберона. Днес започнах да и правя по 200мл., изпива си ги.  На мен също ми казаха да започна с каша, но само оризова. Преходът бил по плавен, отколкото със зелечуковото пюре. Мисля да и взема каша с ориз на Милупа.

# 438
Ох,всеки с проблемите си-днес в парка ми стана много тъжно една майка като ми каза,че според нея сме ужасно слаби и не сме растяли правилно-6200 само-знам,че ще ме успокоите-просто споделям,че ми е тъжно и скапано.

Я,не се разстройвай заради такива реплики  Peace.
Само за сравнение ще ти кажа,че Йоан на 5 месеца беше 6,100кг/60см!
За Дани не мога а ти кажа,че не сме били на консултация от 2 месеца-сигурно вече е около 6,000-6,500кг!

# 439
Здравейте Wink
Нина С -вече са ти отговорили, правилно ти е инфото Мио беше с биба.Не знам колко му е повлияло, но през цялото време си беше спокоен и си спеше.
Джиджи -страхотно столче Peace честито.Ние си имаме от каката и мислих него да ползвам, става и за момченце -зелено, но като видях вашето ми се прииска да купя ново Mr. Green.Сега си намирам причини, че нямаме толкова степени, а като видях малката кукла как си стои вътре почти се навих Wink.
Росито -бънджито от Кикиморско царство.Но за инфо който има възможност да го вземе извън БГ ,на много по ниски цени са.
А4 - не знам какво те притеснява толкова ,много си е добре на килограми.Дъщеричката ми на 1г. беше 7.800кг. сега на 5г. и половина е между 14-15кг.Много здрава, жилава и пъргава Peace
Как наистина може да има такива хора ooooh!

# 440
Едно въпросче - знаете ли от къде мога да намеря коледно костюмче за бебка, освен Джъмбо?

# 441
  • София
Едно въпросче - знаете ли от къде мога да намеря коледно костюмче за бебка, освен Джъмбо?
Интернет устройва ли те

# 442
А4, всяко дете си е индивидуално, не се напрягай излишно Peace
Дейзи, позициите са добър повод да смениш столчето Wink

# 443
  • София
Емчо, би трябвало да, но не са измрели гадовете след два АБ от антибиограмата, още ги има + нова разновидност. Мислехме днес да го водим за нов секрет, но педито обяснил на мъжа ми, че пробата си била ОК, нямало смисъл да я поватряме и не му дал направление. Може утре на своя глава да го заведа.
За АКБМ – може да мине само на ХА АМ, а е по-добре да е на кърма, тъй като все пак е естествено производство  Hug, много малък шанс да прояви алергична реакция, по-лесно би израстнал алергията, ако я има и всякакви такива причини.
А4, ние вече попръцкваме доста по-малко от преди, когато имахме колики – тогава беше ад. Относно тази майка, ама хич не и обръщай внимание! Както и възрастните хора, така и бебетата не са еднакви, не могат да се сложат под общ знаменател.
Джил, как си днес?
Еййй Джиджи, мноого хубаво ви е столчето. Успех със захранването. Ще чакам да разказваш как върви, че при нас май наближава, въпреки моите планове...не иска да суче, кърмата ми хич я няма, а той само ме гледа в устата как примлясквам, мани ние едно си мислим, децата други планове имат...

# 444
Фелисити, момичета Hug Благодаря, че ме мислите. Вече съм съвсем здрава, успях да се опазя от по-неприятно разболяване. Размина ми се само с малко болки в гърлото и отпадналост вчера.

А4, не си го слагай на сърце. Някои хора си мислят, че са капацитети по всичко, а всъщност нищо не разбират.

Джиджи, тамън щях да питам дали ще има спортна среща утре, за да уреждам гледането на беба. Честито столче, малко на космически кораб прилича... Joy може ли да лети?

Пък аз се спуквам да целувам Инето. Даже ме е яд, че не съм я целувала първите дни в болницата, че не знаех още какво да я правя.

# 445
Интернет устройва ли те

В Интернет търсих и резултатите не ме устройват, затова си позволих да попитам тук Simple Smile

Sorry, ще се постарая да не задавам въпроси, които си просят подобен отговор  Peace

# 446
Иличка, някой по-рано беше писал за магазин "Комсед".

# 447
Иличка, споко бе... какво си се изнервила така. newsm78 Нели те питаше, защото ние наскоро си поръчвахме неща от английските сайтове. Иначе, някой скоро беше публикувал линк към един бг магазин, ако се разровиш малко назад в темата ще го намериш. Peace

# 448
  • София
Иличка,и в Премама Peace
А4,на такива "капацитети"- ignore2

# 449
Фелисити, както обикновено вашето педи отново има мнение по въпроса ooooh!
Джил, радвам се, че си добре и че утре ще се видим:hug:  Много ме разсмя със столчето  Joy ...може да лети през балкона Laughing
Мила, получиха ли в Премама??? Утре ще се видим ли и с теб?

Общи условия

Активация на акаунт