Юлски бебета и мами - 17

• 24 270
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
Благодаря за отговорите  Hug

Извинявам  се, ако отговорът ми е прозвучал изнервен, не беше умишлено  Peace

# 451
  • София
Иличка, споко бе... какво си се изнервила така. newsm78 Нели те питаше, защото ние наскоро си поръчвахме неща от английските сайтове. Иначе, някой скоро беше публикувал линк към един бг магазин, ако се разровиш малко назад в темата ще го намериш. Peace
да бе, аз щях да ти дам сайта, който Миме-то беше постнала преди- видях, че имаше и коледни дрешки, затова те питах дали искаш така да пазаруваш

# 452
A4, мен ми повтарят обратното, че е много голяма, но хич не си ги слагам на сърцето.
Джиджи, честито столче, много е хубаво, подляхте ми вода вие с тези столчета, сега ще се чудя какво да взема и аз, а мислех за по- нататък, но къде по- нататък, като мисля след Нова Година да захранвам, то ей я кога ще се изниже Laughing.
Джилиян, радвам се, че вече си добре.
Медула, егаси темата, прочетох я цялата, направо нямам думи. Евала на момичетата, а БГ мама просто не е една голяма мафия, ами не знам какво, страшна работа, такава бърза реакция, разнищване, сила голяма сме, спор няма Laughing Peace.
Изфръкна ми от главата вече всичко, което щях да пиша.

# 453
Благодаря Ви момичета-просто от време на време се изморявам да нося голямата отговорност,че може и да не дохранвам детето си от пусти и мерак да е кърмено,но тя е енергична,не плаче от глад,има здрав вид и пълни памперсите.
А относно темата- #2gunfire

# 454
Едно въпросче - знаете ли от къде мога да намеря коледно костюмче за бебка, освен Джъмбо?
ili4ka, аз поръчяах от Mothercare, от Интернет сайта - страхотно костюмче, ританки + рокличка, на снимката е без ританките.
http://www.flickr.com/photos/kalina_me_snima/4134746172/sizes/l/

# 455
  • София
Джиджито,ще се видим,ще се видим nuts
Тан,все се каня да те питам-струва ли ми се или Голямото и Малкото мрънки много си приличат?
Лотус,за коледна украса още ми е рано,вероятно другия уикенд ще я спретна,но за сметка на това как ми се ходи на коледен пазар Mr. Green

# 456
Иличка, споко бе... какво си се изнервила така. newsm78 Нели те питаше, защото ние наскоро си поръчвахме неща от английските сайтове. Иначе, някой скоро беше публикувал линк към един бг магазин, ако се разровиш малко назад в темата ще го намериш. Peace
да бе, аз щях да ти дам сайта, който Миме-то беше постнала преди- видях, че имаше и коледни дрешки, затова те питах дали искаш така да пазаруваш

Устройва ме от Интернет сайт Simple Smile Старая се да следя постоянно настоящата тема, но ако линкът е бил в нея явно съм го пропусала Sad

buffy, костюмчето и снимката са страхотни. Не знам обаче дали ще успея да се организирам за доставка от UK, но ще опитам Simple Smile

# 457
  • София
ето го сайта - не знам колко време е доставката
http://www.magazinbebe.com/bebeshori-razprodajba.htm

# 458
ето го сайта - не знам колко време е доставката
http://www.magazinbebe.com/bebeshori-razprodajba.htm

Благодаря  Hug

# 459
Калина, първо приеми моите адмирации за професионализма и таланта ти  smile3501, страхотни снимки на чаровни бебчета и мами. Много се смях на снимката на сина ти с пасатора, а при мисълта, че иска да си легне с прахусмукачката се просълзих  hahaha Joy.

А4, хората изобщо не се съобразяват, що за тъпотия  ooooh!.

Тан, този подход с кашата и тук го прилагат. Понеже се разтваря в мляко (кърма или АМ) и вкусът е по-познат на бебето, пък и сместа е лесна за преглъщане.

Фелисити, дано всичко е наред с пробите, а за захранването аз също не бързах, но Мими имаше желание и отговаряше на всички условия и се прежалих. Успех  Hug

Джилиан, радвам се, че се чувстваш добре, а спорта съвсем ще те върне във форма  Peace.

Мария доста звучно си попръцква, чак засенчва татко си понякога  Laughing.

За гушкането и целуването нямам какво да добавя, просто не я оставяме на мира. Ами така де, нека да знае детето колко го обичаме. Аз не помня такава близост от моите родители и честно казано ми липсва, никога не ни прегръщаха и целуваха или дори хвалеха, тогава сигурно е било модерно да си строг и възпитателен, но аз искам детето ми да се чувства специално и кадърно, винаги ще я хваля и насърчавам като направо нещо хубаво, а не само да се карам като сбърка.

Последна редакция: нд, 29 ное 2009, 06:22 от Грация*

# 460
  • Видин
Добър вечер!
Благодаря на всички за отговорите!
Имам въпросче: Каква е разликата между шише с биберон и тези чашки с накрайник  Blush
инкс,а защо искаш да добавяш кърма/АМ в пюрето? Rolling Eyes Предполагам, че дечицата сами ще си изберат какво да гушкат докато спинкат, ама на 6м ми се струва прекалено рано.Като го гледам на 4м колко е неориентиран колко ли ще му разбира главата след 2 месеца  Joy
Калина, паднах от смях за прахосмукачката  hahaha
Габ също много пътка (пръцка), но не мисля, че е проблем! Не го боли и не се напъва, просто си го върши човека  Embarassed
А4, не е нужно детето ти да е дебело, само и само да угодиш на майките.Габ на 4м и 10 дни е 8500гр.Има още 2кг докато утрои теглото си, а това трябва да стане на годинка, т.е. след 8 месеца  Shocked Съответно няма как да стане, но няма да го подлагам на диета я! Щом детето ти е весело, не плаче и не е гладно не виждам проблема.Те околните цъкат с език и на по-"пухкави" бебета ...не може да им се угоди никога  Naughty
За гушкането и целуването - Габ тоооолкова много обича да го целуват, хили се като краставица! Просто не го оставям намира  Twisted Evil Аз също съм целувана като малка, даже и сега баща ми като ме види или ме изпраща винаги ме целува по челото.А с майка ми постоянно се гушиме и целуваме  Heart Eyes Хич не се притеснявам, че ще го направя мамино синче.Сафо е права - как очакваме от мъжете да дават любов, ако не са я получили  newsm78
Обрива на Габко е малко по-добре, но се чудя от кога да почна пак да го къпя с козметика?Май ще изчакам поне още 2 дни, не ми се рискува  newsm78
Хайде лека вечер от мен   bouquet

# 461
Днес ставаме на 4 месеца!

Честити месечинки на всички бебоци!
   love001

# 462
Честити месечинки на бебчетата   bouquet

# 463
Мамчета, не съм чела вчера и днес само ми се искаше да се похваля, че днес бяхме с Преславка и тати на гости на Калина... няма нужда да ви казвам какво беше... само мога да кажа, че искам пак и чакам с нетърпение резултата! Simple Smile
Калина!  Hug  bouquet

А да добавя за гушкането и целуването... не обича да я гушкат продължително време, но пък не може да се каже, че не обича съвсем Simple Smile Гушкам я, когато иска тя и когато искам аз.. Общо взето си се гушкаме  Heart Eyes
За целуването.. си трайкам, че да не стане като "мръсното картофено пюре с масълцето", защото я целувам навсякъде... ама НАВСЯКЪДЕ! И по устата я целувам, макар че знам, че не е желателно и все пак не се съобразявам въобще. Не се съобразявам с това още от първия ден, в който я гушнах  Blush

# 464
  • София
Влизам само да ви кажа, че днес ни докараха уреда за приготвяне на храна на Чико за който питах преди време, някой има ли отзиви, а след това видях, че и други мами се интересуват от него. Уреда е страхотно попадение, от както ми го донесоха само готвя. Вари зеленчуците на пара, пасира, може да подгрява вече готовата храна и да размразява. Има и контейнерчета колкото бурканче от пюре в които храната може да се съхранява. Просто съм очарована, толкова хомогенно картофено пюре до сега не бях яла, става едно пухкаво и супер вкусно, като имате предвид, че го приготвих даже без АМ, а само с водичката от парата на която са се варили картофите. Вече имаме и столче за хранене, утре ще го пробваме.  
После ще ви чета, сега отиваме да се къпем.

Общи условия

Активация на акаунт