Юлски бебета и мами - 17

• 24 263
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Здравейте и от нас!
Снощи получих ЛС от непозната за мен девойка,с призив да гласувам за нейното бебе в конкурса на Памперс #Shocked
Гледам обсъждате схемата за ранно захранване с алкохол на Марулка hahaha

ЧРД на патерица на Багнето и от мен!
Честита половин година на бебетата на Санитам!
Медула,имах предвид минералните води-на етикетите им пише какво е съдържанието на флуор.Хисар например е с високо съдържание. Peace
Мама Диди,голяма сладурка е Петя.Очевидно това с гърнето ще стане,когато тя реши. Mr. Green
 ЕлиГ  Hug  bouquet  bouquet

# 646
Ели, супер е колажа, аз с моето професионално изкривяване естествено ми се вижда по-компресиран отколкото трябва обаче, ама не ми обръщай внимание, на мене винаги очите са ми в детайлите  Twisted Evil Като знам каква е играчка - адмирации към труда ти   bouquet
И тука е много смотано времето. Хех Медула, нали знаеш ние как се обличаме? При нашето навличане един ден когато беше сравнително топло съм я взела на пейката пред блока с шушлеково яке с качулка и пак се намери баба, която да каже защо няма шапка.  ooooh!
Мамо Диди  hahaha
Миласара, и ти ме разсмя с русата и чернокосата  Joy

Честити месечинки!    bouquet

# 647
Нина ,на кутията  Аптамил1 пише то 0-6м.Затова питам. Благодаря ти за отговора. Hug

# 648
  • Кърджали
Ели, колажа е станал много готин. Обаче гледам глеадм и забелязах нещо. Кати има непоносимост към залъгалките, а от всички бебета в колажа само тя е с биберон.  Laughing Mr. Green
Днес не сме излизали навън, че времето е едно такова - сякаш чака да излезнем, за да завали. ИСка да ни прецака  и ни прецака.... Ся смве си в къщи
Кати най - накрая се кротна, че от сутринта реве. И килимчето на активната гимнастика снощи го пуснах в пералнята и още не е изсъхнало, ама му ментах едно одеялце върху него и я сложих да дърпа играчките та да миряса.
Честита месечинка на Нико и Маги.

# 649
Страхотен колаж Ели  smile3525...видях си моето зверче красиво:) Всички бебенца са прекрасни просто...да са на живи и здрави!!!!
Честита половин годинка на бебенцата на Санитам smile3535
Да се отчетем и ние с консултация- биха ни втория Пентаксим, оревахме света, опищяхме кабинета, но не беше по-скоро от инжекцията, колкото от гимнастиката, която докторицата показа върху малката- оказа се, че масажите които съм правила не са били качествени и сега ставичките и не са готови за гимнастика, болеше я доста,а на мен сърчицето ми е свито като на врабче от жал и страх, като я гледах как плаче със сълзи. К'во пък не съм ги правила хубаво тия масажи...много съм зле Tired Face smile3556 Rolling Eyes fight- за бой съм си момичета!
Иначе сме 6160 гр. , 64 см. здрви, но захранване с пюрета от 6-я месец , а от 5-я -сокчета!!!
Милото ми детенце, дадох му панадолче, цицка да си цока и заспа , вече 2 часа нана душата ми...
А така ми е притеснено...след две седмици като почнем гимнастиката как ще плаче милата докато се разгънат ставичките й....ох изтръпвам Sad
До скоро!!!

# 650
Mama mishe, крачетата ли разтваря, как проверява, че се чудя и аз дали е наред при нас всичко...

# 651
  • София
Аз да почерпя, че днес навършваме 6 месеца....ехе половин годинка станахме вече...само дето незнам как правите тези фокуси  и слагате снимки на торти и прочие. Да се отчета: Нико 7490, на 69 см, а Маги е 6570 на 62 см.Опитите за захранване с  картофено пюре е катрострофален.
Благодаря на мамите, които са се сетили за нашата половин годинка.

# 652
Mama mishe, крачетата ли разтваря, как проверява, че се чудя и аз дали е наред при нас всичко...
Ами, ръчичките и крачетата, но без да се движат в лактите ръцете, един вид да се стимулира развитието на раменните стави- въртят се и се присвиват към гърдичките, крачетата към коремчето и се разтварят като на жабче, но не трябва  да опират повърхността, върху която лежи бебката...трудно е за описване в писмен вид, аз самата не знам какво разбрах от всичко, защото бях се сдухала много!!!
Саниатм , честито- сснимки се слагат или като копираш линка в някой сайт за снимки или като копираш линка на снимката (като цъкнеш на самата снимка) и използваш опция от менюто за публикуване на отговор "Вмъкни изображени" ио слагаш линка !!!
Ето така: Hug

# 653
Нищо не успях нагледно да покажа , пък и буквичките в ника ти Саитам ги обърках много- сори!!! Embarassed

# 654
  • София
Нищо не успях нагледно да покажа , пък и буквичките в ника ти Саитам ги обърках много- сори!!! Embarassed
Май и втория път ги обърка hahaha
Иначе има темичка за това как се слагат снимки и хич не е трудно Peace

# 655
# 656
Санитам, честита ви половин годинка!  Hug Здрави и винаги усмихнати дечица! Опитай след няколко дни с нещо друго, ако искаш - оризова каша, тиква, морков.
Bagneto, честит рожден ден на патерици! Здраве и любов!
Tan, Моливко на Юлиана й е лесен и се изнервя, а уж Ръка за ръка, по които работят в градината били по-лесни.. Ясла и преди съм писала, че съм против и се надявам, че ще се гледаме с Влади и с помощ успешно.
Джиджи, всъщност бяха две стъпала, но си беше страшничко, да.
EliG, отново стилен колаж! Hug
Аманита, опитай да не ползваш въобще кърпички. Ръкавички и шапка не слагам още, само качулка и ръчичките са вътре в ръкавите, ако е по-студено.
kukumiavka, кученцата са в Пазарджик - 3 бр. чихуа - Сузана, Магдалена и Калоян (на галено Къко, някой може да си го хареса Simple Smile).
milasara, бръмбарите още малко и напарво да започват да се гледат сами. Simple Smile
Маймун, препдолагам, че го правиш, но все пак да кажа - кърмете се в пълен покой, тишина, ниакакви телевизори, компютри, може и да й пееш нежно и да я галиш, също да я кърмиш сънена.
Диди, Юлиана се научи направо на тоалетната чиния със седалка на 1 г. Още съжалявам, че и с нея не практикувах ЕБХ, макар че рано махнахме памперса.
Петя Николова, дано не е вирус и изчезне разстройството, предполагам и Био Гая ще помогне, ако не е вирус, хидро сек също можеш да даваш и оризова водичка.
Ani_1981, честито захранване!
MAMA MISHE, на ортопед бяхте ли?
Цветен прашец, и аз имам мили спомени и запазени неповторими вкусове от летата ми на село.
Кисело мляко – вкъщи само аз обичам, Георги не яде, Юлиана също, много рядко в таратор, айрян, иначе го ползвам в готвенето. Продават по био магазините специална закваска. Козето мляко е най-близко до човешкото и такова гледам да ми доставят когато има възможност, също козе сирене купувам.
А това бебче, може да е Влади на Вера наистина, аз я знам от Фейса, беше ми писала, че нали сме адашчета, не пишела тук, но ни чете.

Онзи ден надникнах при Юлки 2010, че видях по други теми две познати мами и мернах също, че едно момиче пише как ги мъчат зъбки, тъкмо си мислех, че съм объркала темата, но - не, погледнах  й линийките, има бебе на 6 м. и 18 дни! В списъка фигурира и chochosan!? Стана ми странно..

# 657
Здравейте!
Ели,перфектен колаж  Hug Peace  bouquet

# 658
  • София
Сиси,и аз надникнах и ми направиха впечатление абсолютно същите неща... Peace

# 659
  • Велико Търново
Ели, браво за колажа, радвам се, че си запазила старите снимки, защото когато пращахте новите бях няколко дни на София и не можах да изпратя актуална снимка, та си мислех, че тоя път няма да ни има   bouquet
Аз да ви се похваля, нали все си мислех преди време, че Сияна я мъчат зъби, защото и беше подут отгоре венеца, но така и нищо не проби, се отказах да я гледам, а и тя се успокои. А днес нещо се беше разплакала и я взех в мен и започнах да и пея, а тя ми се усмихна и отдолу лъсна зъбче Crazy Много съм завеяна, дете ми зъбче да има, а аз да не съм видяла  ooooh!
Сиси, Миласара, нещо не ви разбрах за Юлките, явно сте деликатни, ама отивам да прочета за какво става на въпрос...

Общи условия

Активация на акаунт