Интернета на Виваком???

• 5 257
  • 33
  •   1
Отговори
  • софия
бях питала някъде в темите, но никой нищо не казва Simple Smile. моля, ако има ползващи го, да споделят какво е качеството, бързината и поддръжката. имат изгодни предложения дуо с карта, и рутер дават, но ако не са ок, да не се включвам, че договора е за 1 година newsm78.

# 1
Не съм техен абонат,но съм оператор към местния доставчик на интернет в града ни и непрекъснато слушам отзиви на хората за инетрнета на Виваком.Масово чакат с нетърпение да им изтече договора и да се прехвърлят към нас.Доста е бавен а и това обвързване с договор не ти го препоръчвам,защото ако си към друг оператор без договор можеш да плащаш когато ти е нужен интернета-например този месец си на почивка и няма да го ползваш,няма да плащаш а там си задължен всеки месец и неустойките по договора са солидни.

# 2
Най-ужасния!Не се лъжи да се включиш към тях!Те не са никакви доставчици на интернет,просто безобразие!В работата сме към тях-УЖАС!

# 3
Аз също съм техен абонат и въобще не съм доволна.Интернета е ужасен,няколко пъти идваха и се опитват да изкарат едва ли не лаптопа-с доста добри показатели-виновен.Сменихме и тел. номер,уж да се оправи нета,но не би.С нетърпение чакам през януари да ни изтече договора и да се откажем.Да не говорим,че не можах да се възползвам и от безплатния учителски нет,защото не съм на основния план.Абе изобщо фирмата хич не е гъвкава .

# 4
  • plovdiv
И в работата и в къщи сме на виваком вече от 2 години сигурно. Нямаме никакви проблеми, гледаме онлайн филми дори без да прекъсва. На нормалната тарифа. Сега ни дадоха и карта за gsm с включени 100 безплатни минути към мрежата на виваком, т.е. имаш си домашен телефон като мобилен. Ние го дадохме на детето ...
Преди имахме други кабелни доставчици, но като се развали времето- гърми, буря или сняг и други такива го изключваха.  А относно договора всеки доставчик има такъв .

# 5
  • Mediterraneo
Нямам проблеми с нета. В нашия град това е най- доброто, което мога да избера.

# 6
И аз съм с ADSL и съм доволен. Естествено не е толкова бърз колкото може да е един LAN интернет, ъплоуда е много слаб, но това си е самото естество на технологията. Преди бях на LAN интернет, свалях филм от арената за минути, но пък имаше случаи да не мога да заредя филмче от YouTube по 10 минути. Сега свалям два-три пъти по-бавно от разните торенти, но скоростта си е съвсем поносима. А трябва да се отчетат и разни положителни фактори - например че дават безплатен WiFi рутер/модем - вярно че е китайски боклук, ама е без пари. Иначе трябва да се извадят поне 50-тина лева за рутер. После плащането е по правилата на Vivacom - има много каси, плащаници през интернет, банкомати, easypay, пък и не е проблем да се забавиш с плащането. Докато много интернет доставчици режат на минутата ако не си платил. И последния плюс който ще изтъкна - двойната и тройната услуга - ако ползвате домашен телефон или GSM на Vivacom - може да се постигнат доста големи икономии.

# 7
Aз само да предупредя,че ако решите да се откажете ,трябва да е точно в деня на изтичането на договора.Ако отидете ден по -късно договора ви автоматично е преподновен за още една година и съответно при отказ дължите неустойка за цяла година напред.
Това няма да ви го кажат при сключването,а и черно на бяло няма да ви го дадат,но понеже е качено някъде в интернет с ''общите условия'' си е 100% законно
.

Последна редакция: ср, 25 ное 2009, 21:35 от mamamari

# 8
  • Mediterraneo
Aз само да предупредя,че ако решите да се откажете ,трябва да е точно в деня на изтичането на договора.Ако отидете ден по -късно договора ви автоматично е преподновен за още една година и съответно при отказ дължите неустойка за цяла година напред.
Това няма да ви го кажат при сключването,а и черно на бяло няма да ви го дадат,но понеже е качено някъде в интернет с ''общите условия'' си е 100% законно.

Мдааа, аз вече пострадах по този начин. Ама да чакат неустойките  Whistling Една стотинка няма да видят от мен. Плащам си по новия договор, там съм изрядна. Да си търсят неустойките от кадърните си служители, които ми прекратиха договора, прибраха си оборудването и ми направиха нов договор... Без да ми кажат, че старият е автоматично подновен.

# 9
  • софия
много благодаря на отговорилите. май са повече недоволните, така че по скоро няма да се включа към тях newsm78. и то заради обвързващия им договор. иначе за 29 лв дават 500 минути и 12мв даунлоуд макс, сага плащам 28 само за интернет, но пък съм доволна.

# 10
  • Варна
Тарталета, за какво говориш?
Аз вече два пъти подписвам с тях нов договор, защото минавам на друга тарифа. Стария договор се анулира и започвам да плащам по новия.
Аз съм доволна, скростта не е върха на сладоледа, но пък почти нямам спиране на нета. Като се замисля, май само преди два месеца, когато беше станала голяма авария и цялата им система се беше сринала, беше спрян нета.

# 11
Изглежда,че подхода им към клиенти които искат да се разделят с тях е ''различен''.В случая ти предоговаряш нови условия,а не се отказваш от услугите им.Един семеен приятел  бе казал за тях че били по-зле от топлофикация и че човек по-лесно ще се разведе от колкото да се отърве от тях.
Ето случая:Недоволен от услугите им прави писмено предизвестие ,че желае да се откаже от услугите им и го депозира в един от центровете.Отговарят му ,че това е излишно и че просто трябва да си изчака да ми ''изтече'' договора.Отива човека в деня след изтичането и се отказва както му е реда.Месец по-късно получава известие че дължи неустойка таксата за година напред.Чвека работи в областта на правото и провери дали е законно,та законно било.Имало ''пропуск'' в закона от който много удобно се възползват.Чула съм подобни неща и за М-тел.

П.П.ако първоначално си подписала за двегодишен договор ,имат право в деня след изтичането му да го преподновят за нови две години ,а не за една.Тогава ако се откажеш от тях дължиш неустойката  НО за две години напред.

# 12
  • Варна
До колкото разбрах Тарталета, не се е отказала напълно от услугите им а само е минала на друг план, тъй като пише че е подписала нов договор. В такъв случай, не би трябвало да изискват плащане и по стария.

# 13
Момичета,благодаря за съвета относно прекратяване на договора.Ще съм точно на датата там.Синът ми има подобни проблеми-иска да се откаже от М-телската си карта,като си плати неустойката.Вече 2 месеца го размотават.Три пъти ходи-различни неща му казват..И всеки път-агитации да си остави картата.Май ще се ходи в агенцията на потребителите.

# 14
И мобилнте, и интернета и домашния на Вивател! Много съм доволна!
Интернета е бърз и не се разваля при буря и не прекъсва( предишния ни квартален оператор, като завалеше дъжд Интернета спираше за по 3 дена  #Cussing out )

Аз съм ЗА вивател и услугите им  Peace  ( да ги похваля и за телефоните- ако повечето ми познати и приятели не бяха към други опратори , сметката ми щеше да е 5-6 лв Party)

Общи условия

Активация на акаунт