В БУРГАС за винцето шарани готвят всички, чакат пухкав сняг и коледни звездички

• 34 923
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
Да, аз знам поне, че Денислав се е родил 2,700кг и е добре.  Rolling Eyes

# 406
  • Бургас
Бързо възстановяване на МиМка!

# 407
  • Бургас
Миличката тя! Радвам се че вече е по-добре  Praynig! Дано наистина бързо се възстанови нацяло!
Спомням си, че имаше някакви очни и влизайки се оплака, че е болна, но явно после се е задълбочило! ooooh!
Нека господ да бъде с нея и семейството й!

# 408
Ох, и аз не знаех  Rolling Eyes Милата, дано наистина вече е по-добре  Praynig
Дано първата Коледа с Дани е най-прекрасната и напълно да се възстанови възможно най-скоро, за да се радват на незабравими семейни мигове.
Стискам палци  Praynig

# 409
Миличката тя! Cry
Какво преживява...
Дано се възстанови напълно, пък колкото и време да и е нужно и да се гушкат с мъничето у дома!  Praynig
Толкова хора мислим за нея, Коледа е - стават чудеса. Вярвам, че всичко ще е наред и ще са здрави!

# 410
....

Сега да докладвам последно какво успях да направя
Трудно, но успях в късния следобед да намеря заведение, където да се разпростираме  Peace
Повечето няма да работят, дори и тези се чудиха, но като разбраха, че сме до обяд, откликнаха
Утре ще мина да оставя капаро и по-късно вечерта да доуточня бройката
Накратко:
заведението е пицария Тренто -  http://www.programata.bg/?p=72&l=1&c=4&id=1928
Пицарията се намира на пресечката между Кристал Палас и Стария Съд, като се тръгне от Фердинандова, веднага след кафето Simple Smile
Датата е 24.12 Simple Smile Ще започнем да се събираме след 10.30 предлагам, а Дядо Коледа да дойде към 12ч., както миналата година
Детското меню ще е:
Нат.сок Капи - 1.90лв
по половин пица на дете с шунка и кашкавал - 4.60лв/2 = 2.30лв.
Така менюто ще излезе 4.20 лв /толкова успях да договоря за минимум/
С момчето се разбрах за 2лв на дете - пък колкото се съберем толкова  Peace
Значи за дете, разбира се не за бебета, куверта става 6.20лв, а най-малките, които ще са без консумация - 2лв.
Родителите са на свободна консумация
Peace
Предлагам да се заредим с добро настроение.  Hug Да се настроим празнично и да се подготвим за парти, а защо не и дискотека/карнавал да си направим
Давайте моля идеи и предложения за организация на партито - как да го разнообразим
Ще нося диска да пуснем пак детски коледни и не само песнички. Друго?
Мерелин ще донесе чувал Simple Smile Той ще е някъде скрит, утре като отида на място, че днес само по телефона уговарях, ще ви кажа къде ще е. Не съм ходила от няколко месеца там, надявам се имат елха, че забравих да питам Simple Smile
Така всеки опаковал и надписал подаръка си ще трябва да намери начин да го мушне в чувала по някое време преди 12ч. Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 дек 2009, 20:29 от Ками*

# 411
Ками, както винаги си неуморна пчеличка. Ще се видим на партито.
Моля се за младата мама, макар че не я познавам. На коледа стават чудеса. Дано и Бог е с нея.

# 412
Привет, мацки!
Ние тази година ще пропуснем партито, но да щракате мн, че да видя колко са порастнали дечурлигата Simple Smile

на Мимето желая мн мн здраве и късмет, дано Бог й помогне да се възстанови и да си гушка бебока. Praynig

на всички ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ! Hug
ние утре в 4ч сутринта потегляме, стискайте палци да пристигнем за където сме тръгнали. Simple Smile
лека нощ. Hug

# 413
  • Бургас
Пожелавам на МиМка бързо възстановяване и нека Бог бди над тях! Hug

Иве, честит ти рожденик. Да ви е жив и здрав и много радост да ви носи. Hug

Ками, браво за организацията! Откъм разнообразие ми хрумва  единствено за късмети с интересни пожелания, което май ще е повече ориентирано към възрастните. newsm78 Карнавалът не е лоша идея, но няма много време да се обмисли, сякаш.

bissera - 2 деца

Сврачето нещо ми се губи?

Тедка, приятно пътуване и много положителни емоции ви желая. Hug

# 414
Карнавалът не е лоша идея, но няма много време да се обмисли, сякаш.

Може да импровизираме сега - с шапки, маски, рогца, някой ако има някакъв костюм, крилца ...
А по-съществен карнавал може да си направим покрай 1юни  Peace

# 415
Привет и от нас!

Ками, запиши моля те и нас с Гоги!1бр. дете, пък то нероденото нямало да консумира нищо пък и Дядо Коледа няма как да види!!! JoyПодаръците ще си ги носим на място нали!

Идея за карнавален костюм или нещо такова не ми идва за сега, но ако до утре имам проблясък ще драсна два реда!!! Peace

Единствено ми хрумва да им изрисува някой личицата с боичките, ама аз нито имам боички, нито знам от къде да купя, пък камо ли да се пробвам да ги рисувам!

# 416
  • Бургас
Аз имам боички - ще ги взема  Peace

и ще доведа една приятелка + 1 дете

# 417
  • Бургас
Ками, пиши ме и мен , с едно дете.  Peace

# 418
  • Burgas
Преди малко говорих с Мимка,тя и бебо са добре,днес ги изписват,много се зарадвах като научих,че вече всичко е наред.От сега нататък им желая само щастливи мигове.

# 419
Преди малко говорих с Мимка,тя и бебо са добре,днес ги изписват,много се зарадвах като научих,че вече всичко е наред.От сега нататък им желая само щастливи мигове.
Страхотна новина  Hug
Една много красива Коледа им желая от все сърце , много здраве и късмет, и само радост и усмивки оттук нататък  Hug

Общи условия

Активация на акаунт