В БУРГАС за винцето шарани готвят всички, чакат пухкав сняг и коледни звездички

• 34 911
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
И аз да кажа, че сме супер доволни от коледното парти. В началото малко си поревахме,но след това - май си тръгнагме от последните. На всички разправя как пяла песничка на дядо Коледа  newsm78 - което  разбира се не е вярно
Ками благодарности и от нас Hug
Ето малко снимки и от нас в албумчето http://burgaski.snimka.bg/holidays/koledno-parti-24-12-2009.456539.16561840
Весела Коледа момичета Hug
И нека има само топлина и любов около вас и в домовете ви.

# 466
  • Бургас
Честит празник ! santa2

Благодаря за снимките   bouquet И аз като мисир дойдох без фотоапарт,ама накрая снимах с 2 броя едновременно .Дано да са станали хубави снимки .Едните са при Ками ,а другите при моята приятелка,но тях ще взема след НГ .

# 467
  • Бургас
Весела Коледа на всички,
Здраве, щастие и хармония ви пожелавам.
Специални благодарности на прекрасната Снежанка за партито.
Желая ти добрината и щастието, с което даряваш всички многократно да се връщат при теб  Hug .

# 468
  • Бургас
Весела Коледа  babydust7
Много любов  Two Hearts и благоденствие People Angel на вас и семействата ви  family
И да не прекалявате с  cook и  cheers

People Santa

# 469
  • Бургас
ЧЕСТИТА  КОЛЕДА !
Много здраве, щастие и късмет!

# 470
Честита коледа !!!
Много радост,усмивки и най вече здраве Ви пожелавам!!! Hug

# 471
  • Бургас
Честито Рождество Христово и от мен !

# 472
ЧЕСТИТА  КОЛЕДА !
Hug

# 473
Весела Коледа Момичета! Много здраве ви желая, много любов и благоденствие! Мир в семействата и радост от дечица! Поздрави на Мимка и най-щастливата коледа! Ками, както винаги неотразима! Благодаря ти за хубавият празник! А сега бягам, че бебо дребо още не си е в леглото, пък да не говорим, че каката е на рожден ден! Дано дядо Коледа ви донесе всичко, за което сте си мечтали!

# 474
  • Бургас
Честито Рождество Христово!
Мирна и щастлива Нова година!
Нека 2010 да е красива като пролетта,
топла като лятото,
благодатна като есента
и силна и непреклонна като морето през зимата!

МиМка,  Hug

Ками, благодарим от все сърце за чудесното парти!  Hug

# 475
  • тъгата в мен
Хайде и аз да ви викна едно"Честита Коледа",че е срамота направо това мойто скатаване...
На всички знайни и незнайни другарки пожелавам здраве ,топлина и повече късмет!
Разгледах снимките на малчовците с дядо Коледа.Снежанка подозрително ми заприлича на една позната,ама..може и да се бъркам,щото Снежанка по-хубава и по-млада ми се видя на снимките Joy
А,да...прочетох как Уиша,Галя и Ивето били срамежливи и не се запознали с никой на партито...Кво ще ги правим тия срамежливи дИвойкииии..Кака ви ,преди 2 години,никой не познаваше,ама на парти долетя,че и с  коледно такова се отчете.Ама такава съм си аз-една скромна сладкодумница..  bowuu
Бъдете здрави!

# 476
  • Burgas
Честита Коледа и от мен.

# 477
Мерси за снимките, аз моите така и не съм сварила да ги видя  Embarassed
... много скромни станали всички... олеее  ooooh!

... три дни яли пили и се веселили, днес на работа  Rolling Eyes поне времето да беше по-прилично

# 478
  • Burgas
Аз много се кефя защото ми остават само 3 дни работа и после почивка,поне докато се роди бебето  Grinning

# 479
Мили момичета, първо искам да помоля да ме извините ако това, което ви пиша не е във връзка с това, което си пишете вие /нямах възможност да прочета темата  Embarassed /. Допускам, че темата ми трябваше да е в Път, екскурзии и т.н., но там не открих такава, а и ми трябват специално отговорите на хора, които живеят на морето  Rolling Eyes. Та....много, ама много ми се иска да видя морето през зимата и реших, че може с моя приятел да съчетаем това мое желание със Св.Валентин и си търся хотел в някой от курортите без особено значение в кой. Естествено съм разгледала някои хотели, но проблемът е, че ми трябва хотел, който работи целогодишно и да е около 5 *. Аз намерих Гранд хотел Поморие, но ме интересуват и други, а не мога да намеря, защото не знам какви имена да търся.../с две думи не ми се пише несебър и да разглеждам сайтове с по 5716564564 хотела в Несебър.../. Ще ви бъда много благодарна ако можете да ми помогнете   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт