В БУРГАС за винцето шарани готвят всички, чакат пухкав сняг и коледни звездички

• 34 914
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
МиМка, радвам се, че вече си добре!

# 451
  • Бургас
Мимка, добре дошла!  Hug
Радвам се за теб, че всичко вече се оправи! Да си прекарате незабравимо празниците и да прегърнеш силно бебчо!

Весело посрещане на Дядо Коледа на дребчовците пожелавам, то вече сигурно купонът е към края си!

# 452
MuМka, добре дошла!!!
Пожелавам ти най-красивата Коледа, Много здраве и много усмивки !!!
Прегръщам ви силно  Hug

# 453
  • Бургас
MuМka, и от мен една виртуална прегръдка. Много се радвам за теб и бебока!
Ками, благодаря за страхотната организация на детското парти! както винаги перфектно
Имам много снимки за качване на почити всички сладурчета. Ама къде беше  newsm78

# 454
  • Burgas
Мимка добре дошла радвам се много за вас  Hug
Весело изкарване на празника на вси4ки.

# 455
Мимка,  Hug

Ками, благодаря за страхотното парти, а Пламен сърдечно благодари за тихата музика! Simple Smile
За първи път виждам детето си да не плаче на Коледно тържество! Simple Smile

И аз,естествено, безкрайно смотана, не се запознах почти с никой ...
Само с bubu4ko, Галя, а шушоната си я познавах отпреди!

# 456
 Мимка  Hug зло да ви забрави! Много здраве и вълшебна Коледа за теб, бебчо и близките ви.
 Ками, благодарности и от нас   bouquet /перфектно беше/. И аз съм смотана и аз с никой не се запознах  Laughing
  wish не съм много сигурна, че разбрах коя си, ама пък се запознах с Пламен  Mr. Green , който е голям сладур и имам две много готини негови снимки  /кажи как и ти ги пращам веднага/

# 457
Пратих ЛС! Simple Smile

# 458
  • Бургас
Хайде ,хайде ,не ми се правете на смотани,моля ви се  Mr. Green  Wink

Уишчето е много очарователно  Simple Smile Ако реши да се покаже...

Камито ,както винаги -беше в пълна бойна готовност и страхотна Снежанка     bouquet

# 459
  • Бургас
Ками, благодаря за страхотната  организация   bouquet

# 460
  • Бургас
Благодаря за прекрасното тържество, Ками. Беше много хубаво, въпреки сърдития КрИвчо.  Crazy Обачееее като видя Дядо Коледа, такава усмивка грейна  Mr. Green сега спи с влака  Mr. Green

И аз почти не се запознах с някого. Имаше мами които съм ги виждала някъде, а за някои чак сега се сещам кои са  ooooh!

Чакам снимки, че от много техники и една нямах в готовност  ooooh! На това му кажи мисир.  Mr. Green

Мимка, честито завръщане у дома и всичко лошо да остане зад вас. А догодина на коледно парти.  bouquet

# 461
Е, ден е за празнуване  Hug
Искам да ви пожелая, Весела Коледа, една прекрасна, тиха и свята нощ !!!

Радвам се, че има доволни и най-вече дано са и много щастливите дечица . Всичко е за нашите деца,  да са усмихнати те -това за мен е най-важното  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes Догодина и МИМКА с нас  Heart Eyes

Аз искам да благодаря на всички вас за настроението, на гримьорката - рефрешнататаГаля, на касиерката - буби4ко...
Надявам се пак да се съберем на парти в най-скоро време Heart Eyes

Моите очаквания не се покриха, ама следващия път: забравих си късметите, а бях ги направила снощи, ама те можеше и да не стигнат, че бащите ги сметнах на 50% и нямах много резервни  Embarassed освен това дискотеката ми нещо май не се получи  Wink
Аз бях ...  Joy  Joy  Joy ... ама купон да става.... Здраве да е ... догодина  повече Mr. Green

Хайде ставам, че питката ми ще изгори

Още веднъж ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ !!!

# 462
  • Бургас
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ !!!
Качих няколко снимки в ново албумче. Това сладурчие чие детенце е? http://media.snimka.bg/5152/016559145.jpg

# 463
Първо и ние с Гоги да благодарим на Ками и семейство за прекрасната организация на партито!!!! Hug  bouquet  bouquet  bouquetВсичко беше страхотно в предвид кратките срокове на подготовката!!! Heart EyesОще веднъж едно голямо браво!!! newsm51

Ето и аз качих нашите снимки в албумчето!Дано ви харесат!

http://burgaski.snimka.bg/holidays/koledno-parti-24-12-2009.456539.16559389

А тук е отначало цялото албумче с партито!!!Приятно гледане!!! Heart Eyes

http://burgaski.snimka.bg/holidays/koledno-parti-24-12-2009.456539.16559145

Весела и спокойна нощ на всички!!!
Много здраве и късмет на Мимка и малкото бебоче!!!!

# 464
  • у нас
Честито Рождество Христово!

Мимка  Hug

Общи условия

Активация на акаунт