В БУРГАС за винцето шарани готвят всички, чакат пухкав сняг и коледни звездички

• 34 916
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте,моята дъщеричка е на година и 4 месеца,и се надявам че няма да имате нищо против и ние да дойдем на коледното парти!!! Simple Smile Тя може би няма да разбере много,но много ми се иска да види Дядо коледа!!!
Ваксина срещу морбили се бие на година и един месец и после в училище.Ние скоро я сложинме!

# 436
Списъкът до момента:

1. Бубичко - 2 деца (1+1)
2. Ками - 3 деца
3. anita_bs - 1 дете (1б)
4. madlen - 2 деца (1+1)
5. реFresh нато - 1 дете
6. tini7 - 1 дете
7. шушоната - 1 дете
8. Irra ???
9. wish - 1 дете
10. Мерелин - 2 деца
11. bissera - 2 деца
12. goguna - 1 дете
13. приятелка реFresh нато - 1 дете
14. Милена - 2 деца
15. babble - 1 дете
16. viki86 - 1 дете (1б)
17. yana - 1 дете
18. mamanagabi75 - 1 дете
19. iveto_ - 1 дете
20. mamaJijina - 3 деца
21. Steltion - 1 дете

Който реши да заповяда, да пише аз сега ще звънна да потвърдя тази бройка, а утре на място няма да е проблем още за едно/две деца

Гледам Галето ви е написала моята идея, за момченцето, но го обвзе вече "сценична треска", притесни се, да не се изложи и прецених, че може и да се панира съвсем. Виках го на репетиция, успокоявах го, че не е нищо страшно, но макар и да има огромно желение и да беше щастлив от предложението, е притеснен ... Та цял следобед търсих резервен вариант . Важното е че успях ! Намерих и по-важното е че пак за 2лв на дете. Спокойна съм вече Simple Smile
Момчето иначе го поканих, да го черпя пица и да наблюдава, за да види как е и евентуално за догодина по-спокойно да може да прецени дали ще се справи да си "заработи" някой лев
Исках да му помогна, но ще го направя по-друг начин, по-добре щом се притеснвава, да не рискува и да подведем децата Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 дек 2009, 23:51 от Ками*

# 437
  • Бургас
Пишете ни и нас  с Петьо за утре за детското парти

# 438
  • Бургас
Ками, записвам и  още и една приятелка с едно дете.  Peace

# 439
  И ние ще дойдем. Ками би ли ми опростила неизвинените  Mr. Green

Благодаря на всички за пожеланията  Hug

Радвам се много, че Мимка е добре вече. Аз научих миналата седмица и все ми е в главата милата. Важното е, че вече са добре.

# 440
  • На морето!
Ох, Менина ...ей сега вече се панирах. Малкия е с варицела /вече затихва/ и сега и се разкашля..Сутринта бяхме до личната и му предписа Проспан ...ама ...идват почивните дни и мен почва да ме тресе параноята ...Какви са симптомите на този новия вирус с пневмонията?
И на мен сестрата днес ми каза, че имало морбили и то сред имунизирани деца /за 10г. дете ставаше въпрос.../ Оффффффф ... ooooh!
При Симеон започна със зачервено гърло и Т 38 градуса, която се задържа 3 дни. На 4тия направихме снимка, след като се появи и ларингитната кашлица. Морбили е с температура, обрив, подути лимфни възли и кашлица. Ето информация за морбили.

# 441
  • Бургас
Здравейте,
Аз съм Стела със син Момчил на 2,8 години.
Две години все научавам за коледното тържество след като е свършило. Тази се надявам да се включим, стига вече бройката на децата да не е прекалено голяма и да става неудобно.

# 442
  • Бургас
Здравейте!
Доста отдавна не съм писала, но редовно ви чета!
Много се радвам ,че МиМка и бебчо са вече добре!  Hug
Ками, чак сега прочетох за детското Коледно парти. Късно ли ще е ако се включа и аз с две 3-4 год. дечица и още една приятелка с детенцето си?

# 443
  • Бургас
Джижина мисля че не е късно, заповядайте. Hug

# 444
да, включила съм и снощните записали се  Peace

# 445
  • Бургас
Весело посрещане на дядо Коледа на всички на празненството! Ние не успяхме (точно както и предполагах, че ще стане)  Cry

# 446
Дами, желая ви весела уютна и влюбена Коледа!

# 447
  • Бургас
Здравейте момичета как сте Simple Smile
Аз съм си вече в къщи,изписаха ме от реанимация,този свински грип бая ме поизтормози,но да благодаря на Господ че ми спаси детенцето.
Весели празници на всички  bouquet

# 448
  • Бургас
MuMka много се радвам ,че си си вкъщи и с Дени сте добре !  Hug

Всички се молихме и стискахме палци за теб !!!
Желая ти бързо възстановяване !!! .....
Пожелавам ти една приказна Коледа и една много по-добра нова година....
На мамите с дечицата весело изкарване на срещата с дядо Коледа !
Весело посрещане на Рождество Христово на всички !!!  Close-mas: Close-mas: Close-mas:

# 449
  • Бургас
Ей, Мимка, много се радвам, че всичко е приключило благополучно, Hug
А сега  забравяй колкото може по-бързо и се радвай на синчето си. Ах,че -то не е наоколо, поздравявам те и от нейно име. Тя ми каза, беше много разстроена. Весели празници на цялото семейство.   bouquetСлед такива премеждия празника е още по-хубав!

Общи условия

Активация на акаунт