В БУРГАС за винцето шарани готвят всички, чакат пухкав сняг и коледни звездички

• 35 547
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
  • у нас
Честит празник, на всички които празнуват!

Я, сега се издайте кой къде ще ходи за празника? Къде ще празнувате?

# 226
Честит праник на студентите!

За мен е ясно къде ще ходя да джитна едно питиенце Mr. Green

# 227
Издавам се : - никъде.  Simple Smile

# 228
  Хорааа за пореден път се вбесих на тъпата ни здравна система. Не е истина на какво ме направиха за един тъп болничен и що гимнастики играх. Много ни е тъпа държавицата, ама много  ooooh!

Аз да казвам ли къде празнувам  Confused
   Честито на останалите бивши и настоящи студенти. Вечен купон пожелавам като в най-лудите студентски години  Wink Лелеееее как ми липсват годините в Търновоооо

# 229
Някой беше питал за  Пентаксим,
в петък купих от аптека с наименование нещо като Галена newsm78,
намира се на ул.Сливница в лявата й страна по посока Москва ,преди да се пресече Гладстон,
празнувахме на обяд Crazy,с обяд Crazy,
без деца,не ни се беше случвало отдавна Crazy

# 230
  • у нас
Ние снощи не празнувахме, ще си наваксаме през уикенда. Ще ходим в Сънито.  Heart Eyes

Мaimp, аптеката е Галинея  Peace Колко го взе от там Пентаксима?

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 11:02 от Sinara

# 231
  • Burgas
Аз празнувах вкъщи пред ТВ  Confused от както съм бременна се чувствам като....на работа,вкъщи,на работа,вкъщи-само това правя,голяма скука,вече нямам търпение да дойде март месец.

# 232
  • Бургас
Някой беше питал за  Пентаксим,
в петък купих от аптека с наименование нещо като Галена newsm78,
намира се на ул.Сливница в лявата й страна по посока Москва ,преди да се пресече Гладстон,
Аз, аз... Grinning , maimp, благодаря ти!   bouquet
И аз купих в петък, но за късмет каката се разболя от варицела и сега ваксината си отлежава в хладилника, докато мине карантинния период и за младежа  ooooh!

# 233
Здравейте момичета,

След срещата ни в събота все не успявам да вляза и виждам, че доста сте пописали. Също така, може ли да ви помоля за съвет. Вече съм в края на 9-тия месец, терминът ми е на 17.12 и много ми се иска да отида на запис на тонове на бебчо, личната ми лекарка само ме преглежда, а вече преди седмица бях на ултразвук. Въпросът ми е къде мога да си запиша час и нормално ли е в края на термина да се ходи на преглед през 2 седмици?

# 234
  • Бургас
Мaimp, аптеката е Галинея  Peace Колко го взе от там Пентаксима?

Галения е аптеката Simple Smile, не че има някакво значение  Peace

# 235
Никъде не сме ходили да празнуваме  Wink
Взехме си шкаф от  - Зоната в Славейков. Ей няма да се научат тези хора!!! Пълен беше с дефктни дупки, нищо не пасваше с нищо. Добре, че имаме познати дърводелци, че хората го взеха и ни го сглобиха. Така че внимавайте много ако ще си купувате мебели от там.

# 236
  • Бургас
То да е само от там....
Полска секция купуваме, да се простим със соца "Чайка". Това за бала на дъщерята.
Мъж ми-сръчко от всякъде се захваща сам, е с помощта на един приятел, та аз бях пощадена от ругатните, които се носеха от хола. Накрая се справи, ама то, защото е инат. Имаме една торба с неизползвани чаркове .

# 237
  • Бургас
Мдаааа, или пък купуваш си полска кухня, а пакета като почнеш да сглобяваш и се оказва с два горни реда, вместо с горен и долен ред кухня.  hahaha

# 238
# 239
Цитат
През последните две години родителите на бургаските деца, които посещават ясли, не заплащаха такса, но тя съществуваше в тарифата за местни данъци и такси и бе доброволна, като от нея не бе постъпила сума.
Нима?
И къде отидоха парите?
Понеже за краткия престой на Пламен в ясла аз лично платих доброволна такса, която потъна в една кутийка, запечатана и облепена ....
Познавам още родители които са дали?
Надявам се тези пари поне да са отишли за децата ....

Общи условия

Активация на акаунт