В БУРГАС за винцето шарани готвят всички, чакат пухкав сняг и коледни звездички

• 35 547
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Аз пък да кажа за миналата година, как се изложиха сума ти родители от нашия тогава нов клас. Майките от комитета, за нова година, на класната ни купили някакъв пършив коледен венец, сигурно и 10 лв не е струвал. Аз заедно с няколко майки решаваме да поправим грешката и за 8 март решихме да съберем по 10 лв. от дете, като си помислихме, че ако всички дадат ще ни останат парички и за подарък евентуално за края на годината. Започна се едно лудо звънене на няколко майки, какво сме щели да й купуваме на класната за 270 лв. В крайна сметка, някои дадоха по колкото имат възможност, 2, 3, 5 лв, което пак е нещо. Имаше такива, които "сами щели да купят цветя". Аз бях бясна. Мъжа ми ме посъветва да не им се ядосвам, че то един що годе приличен букет не можеш да вземеш под 10 лв. Накрая половината клас минаха с общия подарък без да са дали и стотинка. Да са живи и здрави!
Ние искахме да си уважим жената, че ги гледа като майка - орлица, пък който каквото му е на сърце!

# 256
Искам Ивето да се включи.  Crazy Joy

# 257

по-добре недей, много ще я раздухаме  Mr. Green

# 258
Iveto, как си? Оправи ли се нали беше болничка?

# 259
В нашата градина пък в началото на учебната година дадохме по 30 лева за учебник, учебна тетрадка и за разни други неща- листи, разни консумативи. За нищо друго не са ни събирали пари
А знаете ли, като се увеличиха таксите за градините, дали ще се увеличат и таксите за кръжоците вградините? Имам предвид , танци, рисуване,езици. Сега при нас са 16 лева. Като си направя аз сметака- 55 лв за градината и още 32 за танци и рисуване и става направо  Shocked

# 260
  • Бургас
Таксите за кръжоците не би трябвало да се увеличат. Те се провеждат от външни лица, които сами си определят каква такса да заплаща родителя  Wink

# 261

по-добре недей, много ще я раздухаме  Mr. Green

Mr. Green предпочитам да мълча, че ще шашна народа  smile3505 Камито е казала достатъчно. Аз лично сина си в Братя Миладинови няма да го запиша за нищо на света. Не знам къде спят и органите, които би трябвало да контролират лудия рекет от страна на някои даскалици и техните директори  Mr. Green
  В Базовото положението не е по-различно.

Лаленце, по-добре съм вече, благодаря  Simple Smile

За качване на такси и цени не ми се говори, че ...  Crazy

# 262
Таксите за кръжоците не би трябвало да се увеличат. Те се провеждат от външни лица, които сами си определят каква такса да заплаща родителя  Wink

точно Peace

В нашата градина рисуването и танците са по два пъти седмично, а цената за месец е 10лв на кръжок. Ако обаче детето отсъства се приспада и от цената за съответните часове, а съм чувала че на места - ходи не ходи детенце таксата си върви ...

# 263
В нашата градина рисуването и танците са по два пъти седмично, а цената за месец е 10лв на кръжок. Ако обаче детето отсъства се приспада и от цената за съответните часове, а съм чувала че на места - ходи не ходи детенце таксата си върви ...

Да и в нашата. Като видях 16лв. направо  Sick

# 264
  • Бургас
В Базовото положението не е по-различно.
Peace много вярно  ooooh!

# 265
Всичко си зависи от директорите ....
А да не говорим за съвременните учители, едно е да си даскал по душа, друго е да си учител, просто защото, който никъде не може да влезе да учи висше - отива в педагогическите. Съответно после не мисли за децата ни, а за собствените си облаги. Лошото е, че децата ни страдат ...

# 266
кое училище наричате Базово?

И от коя група се почват тез кръжоци?
Моята щерка е 2ра група, но нямат кръжоци още... Thinking

# 267
tedka* , и това си зависи от градината  Peace моята е първа група и съм я записала на два  Hug

# 268
  Чувствам се затъпяла, ниииищоооо не разбирам от логистика. Някой да иска да помогне  Mr. Green

# 269
  • Бургас
Какво за логистика, следващия ми изпит е логистика  Mr. Green Пък и имам известен практически опит  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт