В БУРГАС за винцето шарани готвят всички, чакат пухкав сняг и коледни звездички

• 35 547
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
Искам да ви кажа, че съм "впечатлена" колко  "добре" е почистен градът. И само да отбележа, че може да плюят по предните управляващи, но при тях поне шосетата бяха чисти. А днес като минавам с колата просто чувам как чупи леда отдолу. Дори се замислям дали да пратя писмо на вестник "24 часа" и до Общината. Направо съм потресена. Вместо да прави СПирит ъв Бургас, да инвестира в почистващи машини и да направи една организация глупавия ни кмет.

# 361
  • Бургас
Ах,че ти поне куче в поледицата не си разхождала. Той се пързаля в една посока,аз-в друга....Че се вдъхнови и котка да гони глупака,как не ме преби. Rolling Eyes

# 362
Ние пък сме със скарлатина предколедно  Cry

# 363
  • Бургас
Незнам,ама в Меден Рудник положението хич не го бива  Mr. Green
Снощи таксито не можа да се изкачи до входа,чакаше ни на околовръстното,да сме идели пеша до колата ...  ooooh!
Мегата,много лош късмет....Бързо въстановяване !  Peace

# 364
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ, които по един или друг начин се включиха в нашата инициатива!!!
Без всички вас, нямаше да се справим и да постигнем такъв резултат!

Имаме приходи от продажби на Благотворителния базар за около 2000лв  Hug

мегата, лоша работа  Hug дано поне по-бързо и леко да я изкарате

Не знам аз къде и дали изобщо някъде са хвърляли снощи нещо, но тя работата беше ясна още от 17ч., че така ще е тази сутрин. Аз като тръгнах от Мола валеше град, после някъде около средата на пътя започна снега и когато паркирах вече бях понатрупана.  Rolling Eyes
А тази сутрин е ад, да, особено когато се наложи да преминем през колелото на ВХТИ  и да въртим ...

# 365
За съжаление хич не е леко, 2 дена милата нищо не е яла, температурата тъкмо я сваля и пак се вдигне, а гърлото и е огън. От вчера сме на антибиотик. Дано се оправя по-бързо, че и племенницата ми пристигат на 26-ти.

А за времето сутринта не можах да си отключа колата, ключалки врати всичко замръзнало, такова чудо не ми се беше случвало. Оправих работата с 2 туби вряла вода  Mr. Green

# 366
  • Бургас
Има ли някой който спортува/ е спортувал   или поне да има информация за травмите    -искам да питам нещо за възпаление на ахилесовото сухожилие . Crazy

megata ,дано бързо да премине  Praynig

# 367
Гале репарил гел. Или нещо подобно, питай в аптеката, трябва да е със охлаждащо а не със загряващо действие.

# 368
  • Бургас
Аз намерих у нас един фастум гел и по това ,което намерих за него и той е нещо от този род  newsm78

# 369
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ, които по един или друг начин се включиха в нашата инициатива!!!
Без всички вас, нямаше да се справим и да постигнем такъв резултат!

Имаме приходи от продажби на Благотворителния базар за около 2000лв  Hug

мегата, лоша работа  Hug дано поне по-бързо и леко да я изкарате

Не знам аз къде и дали изобщо някъде са хвърляли снощи нещо, но тя работата беше ясна още от 17ч., че така ще е тази сутрин. Аз като тръгнах от Мола валеше град, после някъде около средата на пътя започна снега и когато паркирах вече бях понатрупана.  Rolling Eyes
А тази сутрин е ад, да, особено когато се наложи да преминем през колелото на ВХТИ  и да въртим ...

А браво на вас от благотворителния базар!!! И аз снощи го посетих мола и специално щанчето със сувенирчетата разгледах. Даже си накупих някой работи- чашки, калъфче за телефон Все готини неща. Като се пребирахме валеше сняг и минаваше снегорин, който нищо не хввърляше а само заглаждаше пътя. Да замръзне още повече и да стане ледена пързалка. Тука хората от общината, като нещат да си свършат работата поне кънки да раздават.
Когато има благотворителен пазар пак ще го посетя.

# 370
Аз намерих у нас един фастум гел и по това ,което намерих за него и той е нещо от този род  newsm78

Мдам и той става

# 371
.........
Когато има благотворителен пазар пак ще го посетя.

Имамама   bouquet
от сега тогава предупреждавам, че следващия ще е Първомартенския  Mr. Green
не бързайте със закупуването на мартенички  Peace след някой друг ден започваме да ги творим , само празниците да минат ...

# 372
  • Бургас
Мего, да се оправяте бързо. Ние пък сме с варицела - и ние предколедно. В началото на месеца каката, сега малкия... И така и не съм използвала още онзи Пентаксим, който издирвах преди месец...  ooooh!
А идват почивни дни и отсега започват да ме побиват тръпки ... Confused

# 373
То като му тръгне на човек само гадости, чудя се следващата каква ще е

# 374
То като му тръгне на човек само гадости, чудя се следващата каква ще е

Спокойно, Всички гадости ще свършат тази година. Нова година - нов късмет  Hug

ТЪРСЯ Дядо Коледа, но не и такъв дето ще ни вземе 80лв за половин час  Rolling Eyes
Да има някой идея  newsm78
А може и само някой татко, чичо или дядо .... мога да осигуря безплатно професионален костюм, обещаха ми да ми услужат  Peace

Миналогодишния няма да е в Бургас, а по-миналогодишния, много вдигнал тарифите

Освен това се опитвам да изтрия анкетат от няколко дни, но не успявам, ще питам сега модераторите защо
С доста от майките, които видях на базара си говорихме за 23.12 след 18ч. или за 24.12 към 10.30. Какво мислите ?

Общи условия

Активация на акаунт