В БУРГАС за винцето шарани готвят всички, чакат пухкав сняг и коледни звездички

• 34 628
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
  • Burgas
Честито на именниците.

# 526
  • Бургас
Belle Fleur, Горгона, честит имен ден! С пожелания за много здраве, късмет и успешни начинания!    bouquet

# 527
  • у нас
Честито на именниците! Наздраве!   bouquet

# 528
  • Бургас
Хубаво е да имаш гости,но сега ако имаше днес някой да измие посудата.....И все ми е малка кухнята,нищо не си е на мястото..Ама подаръците ми са супер!!!

# 529
 smile3507  май съм поостаряла аз...

# 530
Мацки, някоя от вас ходила ли е на мамограф?
Къде в Бс има, колко струва и какво точно представлява изследването- болезнено ли е? Rolling Eyes

# 531
Къде в Бс има, колко струва и какво точно представлява изследването- болезнено ли е? Rolling Eyes
Аз съм ходила при д-р Ангелов в кабинета му на "Демокрация"№67.Много е внимателен.Ако не се лъжа,на мен ми правиха ехографско изследване,т.к мамографията се правела на по-възрастни жени.Отидох с направление и прегледа беше безплатен,а за ехографията платих 15лева.Доколкото знам мамографията се поема от здравната каса.Дано не съм те подвела с термините.Мисля,че мамографията е,ако не болезнена,то поне е неприятна.Ако искаш ккординати на доктора,при който ходих мога да ти дам на лични.

# 532

Аз съм ходила, но в Турция. Накратко, представи си рентген. Не е болезнено, но е малко дискомфортно, когато ти притискат гърдата. Мисля, че в Света София правят.

# 533
Здравейте!Ще ви бъда благодарна ако ми отговорите на едни въпрос.Има ли пишещи майки на които децата им да посещават детска градина "Пламъче",с какви впечатления сте?

# 534
  • Бургас
Бреее, темата ни обезлюдяла, чак на втора страница...  Joy
Или много работите всички или много хайманосвате.  Mr. Green
Аз вече съм безработна, страшна скука е стоенето в къщи  Tired  
А един бивш наш служител починал, в резултат на кризата и притесненията вероятно, от което ми става още по-криво  Flowers Rose Flowers Rose

# 535
  • Burgas
И аз съм си вкъщи,за сега не ми е много скучно.

# 536
  Я аз да ви питам, някой случайно да пуска поръчка в ларедута скоро  Embarassed

# 537
аз не работя вече 2 години, но не ми е скучно Mr. Green
ставам в 7ч, водя Дебс на градина, след което пия кафе с др майки от групата...
после пооправям изкъщи, готвя, чистя, перя... и към 14ч лягам да поспя Laughing и хоп, станало 16:30ч за вземането на Дебс ooooh!

# 538
  • Бургас

Аз мисля да пускам, ама сигурно чак към края на седмицата Simple Smile

# 539
  • Burgas
Аз пусках преди няколко дена,дано до 31.01 да дойде,че мъжо има рожден ден и съм му поръчала маратонки.

Общи условия

Активация на акаунт