В БУРГАС за винцето шарани готвят всички, чакат пухкав сняг и коледни звездички

• 34 609
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
На мен пък ми се струва,че течния е по икономичен от другия,пък май по добре изпира.
hahaha Всеки си ги нагажда според себе си. Може би е еднакво. Laughing

# 571
  • Burgas
Внушение му е майката  Grinning

# 572
  • Бургас
Ползвайте чашки, момичета! От самите гелове полепва по трасето докато слиза до дрехите и се прецаква пералнята.
Ани,  като си купуваш препарат поискай си и чашка, ще ти дадат.
Ками, добре дошла!
Аз си изпратих детето на математическа школа и сега цяла седмица ще я мисля - дали се храни, дали се облича  Crossing Arms. Абе луда работа!

# 573
Ауу, нашата баба и тя твърдеше, че в чашка се слагал препарата и така в пералнята, а ние с мъжа-абсурд! hahahaТа и обещах да питам, сега ще трябва да и се извиняваме.Иначе тя го искаше тоя течен прах, много реклами гледа явно, на мен ми е все тая, ама тъй като на нея сме отдали честта да отговаря за прането...  Wink Благодаря за дискусията!  Laughing

# 574
Някаква авария ли има в Лазур? Днес токът спира към 10 пъти буквално.

# 575
  • Бургас
Някаква авария ли има в Лазур? Днес токът спира към 10 пъти буквално.
и на мен това ми направи впечатление като се прибирах вчера към 6 и половина вечерта- беше толкова тъмно...

аХ`Не, вий ток имахте обаче, ще ме прощаваш! Вашата кооперация е връзкарска!!!  Mr. Green

# 576
Не е вярно, постоянно спира и идва.  Rolling Eyes Ние по принцип даже имаме проблем с тока, сутрин най-редовно си спира и като почнат да пищят юпиесите в 5:44  ooooh! ooooh!

# 577
  • Burgas, Bulgaria
добър ден
за много години  Blush

# 578
  • Бургас
а, мичето, каква изненада  Joy где ходите мадам  Rolling Eyes

# 579
Здравейте!
Приемате ли нови попълнения? Аз съм от Бургас и чакам първото си детенце на 30.07.2010 Simple Smile

# 580
  • Burgas
Здравейте!
Приемате ли нови попълнения? Аз съм от Бургас и чакам първото си детенце на 30.07.2010 Simple Smile

Добре дошла.

# 581
Здравейте!

Чувствай се като у дома си!!!  bouquet

# 582
  • Бургас
Здравейте,мацки!  bouquet
След два дни наливане на акъл във Варна се прибрах изнемощяла и надявам се,поумняла.
Тука нещо перилни теми сте подхванали...При мен пералнята се завърта веднъж седмично,ползвам едина кутия Даф ,която си донесох от Италия, да не казвам кога, че ще ме обявите за мързелана. Междувременно минах и през течните перилни, но ги сипвах направо в барабана при дрехите. Сега като събера тъмни дрехи процедирам пак така със специалния препарат за тъмно и запазване на цветовете. Дънките се обръщат наопаки, нали знаете, иначе стават на един гадни черти.
Айде,отчетох се по въпроса. Laughing

# 583
Фльор, и аз е прибирам току що след два дни наука във Варна.... Да не ходим на едно и също нещо, хи хи хи!!!

# 584
Това е типично по форумски, да се гледат и да не се познават.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт