Коледни гирлянди, празнични балони-почват се вече Януарските купони

• 33 022
  • 723
  •   1
Отговори
# 105
Страхотни снимки сте показали на вече порасналите бебета  Heart Eyes Ето го и моя пораснал мъж Simple Smile

Приятен ден на всички

# 106
Чудесни снимки!

Сладурче, много пораснал Никола бе, пу
Колкото до колегите и яслата...има мегдан за помощ, не един и двама колеги са си уредили децата по втория начин, но това в нашата градина не върви. Просто не става. Директорката ни е супер неподкупна и не се вълнува кой какъв е и защо такъв е. Тя много добре знае къде работя, даже си имаме и приказка, все пак Калоян е там и се знаем вече 4 години, но това е без значение за нея. Много е особена или всъщност е такава, каквато би трябвало да бъде всяка директорка. Та ще видим. Засега ще правим гимнастики, към есента ще го мислим ако не е приета какво да правим. Ако я приемат, тогава вече мога да я натисна директорката  да я вземе и по-рано. Така беше с Калоян, но бях го записала с 6 поред входящ номер(спахме пред градината), отидох, тръшнах се и тя го взе вместо от септември, за когато  беше приема, от март. Ще видим...

Преди няколко дена ми се наложи да ходя до една община по работа с Анчето и понеже бързхме да хванем работно време се метнах на трамвая за 3 спирки, иначе си го ходим пеша. Явно тези 3 спирки бяха достатъчни да ни се лепне някакъв вирус, аз се разсополивих буквално няколко часа след това, веднага взех мерки и на другия ден бях пушка, но Анчето не извади такъв късмет. Сега е със сополи, ужасни, промивам обилно носа с физиологичен р-р и чакам понеделник, когато сме на консултация при педи. Не я заведох вчера да я видят за да не висим пред кабиинета с другите болни и сега се чудя какво беше това за клеевата тинктура и сребърната вода? Я кажете има ли ефект. Аз с клеева тинктура тъпча Калоян, но на Ани не давам, че нали е алерген, но на капки май  е по разрешено... newsm78

# 107
и понеже не съм ви занимавала скоро с Аница ще се поправя

# 108

Хайде малко снимки и от нас Heart Eyes

# 109
Хубави Януарчета сте показали Hug
Хайде и на Марио една снимчица Heart Eyes

# 110
Слаба е активността  Grinning!
Копривче, неприятно за Анито! Много да я нагушкаш  Heart Eyes Hug!
Радостчо, Андежелика голяма принцеска, а и с каква рокля е само! Имате много сладка шапка! Я кажи радва ли се на колелото?
Деска, хубаво, че и ти се разписа! Беше ми домъчняло за зъбатата усмивчица на Марио!  Hug

# 111
Много красиви са всички януарчета! И бившият? ни жених все по-прекрасен става!
Честита месечинка на  Гого, Яна и Лина!  Heart Eyes
Да ви почерпим с Ивка с една домашна бисквитена тортичка  Grinning:

# 112
Ох, много хубави дечица. И всичкте едни такива големи ми изглеждат... Все едно вече си ходят, говорят... абе големи.  Rolling Eyes А Настюха и Никола верно готина двойка ще са  Mr. Green

Свате, чета аз, чета  Twisted Evil. Ама за да не ти е тежко на сърцето, ще си призная и аз, че посватосвам Калоян тук и там  Rolling Eyes. А за целувките от по-големи... Ами Кало като беше на 7-8 месеца бяхме в Бургас. И както си стоеше в количката и гледаше запленено едни фонтанчета, една кака дойде и хоп -  kiss, баш по устата  Laughing. А онзи ден като бяхме в парка на площадката една друга кака (по-мъничка беше) като го видя и каза - Бебееее, дойде, гушна го и му бацна една целувка по бузата  Laughing Та наш Калоян е целуван вече от непознати какички Wink. Жалко само дето няма да помни  Laughing

Сладурчеста, ние имаме абсолютно същата маса, само цветът на краката е по-тъмен. Ама Калоян е далеееееееече под Никола (и под масата, съответно  Laughing). А Никола е много различен, аз съвсем друг го помня, много ти е пораснало момчето  Heart Eyes Ани и нея отдавна не съм я виждала, та и тя по-различна някак ми се стори.. Абе растат си ни децата  Heart Eyes

Хайде и от мен малко снимки, малко са старички, но скоро не сме му правили снимки... нали бяхме болни и хич не ми е било до снимки... Но утре трябва да се поправя!

На последните две е с нещо набързо спретнато за Хелоуийн, че точно тогава се беше разболял и не ми се пазаруваше  Rolling Eyes

# 113
Да почерпим за 10та месечинка   cook и да поздравим астралните близнаци  bouquet

# 114
Ех че са сладки нашите дечица, пу пу да не ги хващат уруки и вируси. Praynig
Бързо да се оправят болните дечица вкл. и моето. Аз давам Есберитокс капки за подсилване на имунитета.
За сребърната вода не мога да помогна, но и аз се интересувам.
Добре дошла на Иники, още щом видях снимката познах ПреКраси.
Лека на всички...

# 115
Ох, Лили, пропуснах да ти кажа за капките за нос - сребърна вода и клеева тинктура. Бях питала и в нашия хомеопатичен, и в хомеопатичния на "часът на мама" - там нали е един боаронски хомеопат.. Та ми казаха, че можело, нищо, че е бебе. И аз съм капала. Спорен е обаче ефектът, понякога ни помага, понякога - не. При бронхиолита сополите изчезнаха като си изпи АБ-то и въобще като се оправи Кало.. Та успех на вас!

# 116
Леле какви са ни сладки дечицата  Hug. Божидар какво голямо момченце е вече и какви красиви очички има, Аница е голяма сладурка - розова и нежна, Анджи е невероятна принцеса - много красива, Марио има страхотна чаровна муцунка, а Кало е най-сладкият карибски пират, които познавам и такъв омаен поглед вади. Всички са много хубави  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лили, бързо да се оправя Анчето  Hug
Мюрвет, и аз скоро се бях замислила да давам нещо за подсилване на имунитета, но педиатърката ми каза, че са още малки за имуностимулатори. Пък ето ти даваш, май пак ще питам, че веса пак когато ми даде съвета, Александрина беше на 8 месеца.

Моята бубка цял ден не е спала, спа час и половина по обяд, събуди се в 2 часа и това е. Ходихме 2 часа на разходка, после до маркета да пазаруваме с баща й, после и на кафе я водихме - е как не се измори. След това в къщи същата работа, аз каталяках да я слагам да спи, тя става в кошарата, хваща се за решетката и почва да прави обиколки на леглото, а и се спи бе, мрънка, криви се, обаче като я сложа да легне гореописаното се повратя. Ей сега я изкъпах и заспа докато суче. Колко е яла идея си нямам, явно ще се буди по нощите да си дояжда.

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 12:28 от elli_g

# 117
Много красиви януарчета беее,
честито на месечинковците! И на техните мами Heart Eyes

Пепи, много се радва на колелото! А първия ден като я сложихме на него чак се разпищя от кеф Laughing

Ягодке, пак вкусотийки показваш Hug
Е, хайде и аз да не остана по-назад. То при тази скука във форума днеска цял ден меся и пека Laughing

# 118
Леле, Радостчо! Ти за един ден ли ги направи тия вкусотии? Браво! Най-  вече от локумките бих си взела...  Но всичко изглежда прекрасно! Hug   chef

# 119
  • София
Аууууууу, какви са сладури всички Hug Hug Hug-не мога да ги изброя, че ще изпусна някой бонбон Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А за вкусотийките, които сте приготвили  chef bowuu мога само да ви поздравя Hug
Аз пак да споделя за моето вече хронично недоспиване Rolling EyesИскам вече да го отбивам малкия, защото това не се издържа-кърмене по цяла нощ #Crazy #Crazy ooooh!
Аз през деня го кърмя веднъж-до 2 пъти. Проблемът е, че вече е навъзможно да заспи, ако не е на гърда, това направо ме вбесява ooooh!Заспива сам единствено в колата, или в количката, с други думи-ако се движи. Twisted Evil, иначе няма шанс. Какво ли не опитах-вода, биберон, мазане с Калгел, гушкане, дундуркане-НЕ И НЕ-иска само да суче магарето ThinkingМного го обичам, обаче тази привързаност ми идва малко в повече. Разбирам, че така се успокоява, но аз не знам колко още ще издържа така SadИскам да спя и да кача малко килца, че вече се разхождам като привидение Rolling Eyes, а това не ми харесва ConfusedНе знам, дали съм жестока майка, но искам това непрестанно нощно кърмене да спре. Моля ви, дайте ми съвет как да го отбия, но да е по-безболезнено и за двама ни. Оставих го да реве, дра се цял час, че и отгоре и най-накрая от изтощение заспа с биберон естесвено, но друг е въпросът, че аз трудно заспах от чувство за вина ooooh!Не мисля, че това е правилно, сигурна съм, че има и други начини, но аз все още не съм ги открила. Моля ви за съвет Praynig
Благодаря  bouquet
Целувки Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт