Коледни гирлянди, празнични балони-почват се вече Януарските купони

• 33 014
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
Радостче, то че е хубаво времето, хубаво, ама аз направо се притесних - от сутринта само едни пост. Що така бе мацки  newsm78,  започнах да си мисля, дали да не завъртя някое форумско скандалче  Mr. Green Laughing, ама нали съм си бяла и добра, си знаех, че ефектът ще е нулев  Wink.

Пробвай!! Гарантирам ти успех  Mr. Green Laughing
Ще изпишем темата като стой та гледай!!! hahaha hahaha hahaha

Какво да напиша, цял ден миткосвахме с ПреКраси, каккто всеки ден напоследък, чак сега се прибрахме и съм се спретнала да сготвя нещо по интересно от обичайното, че нали Анчето днес е месечинковка Simple Smile , навършва цели 11 месеца  Blush
Мислех и едно торте да спретна, но слънцето и Иники ме примамиха навън и не остана време затова черпя с купешко  Wink

Гери, честито на бонбонестата Петя  Hug Heart Eyes  bouquet

# 91
Честито на месечинковчетата! Да са здрави, ящни и послушни! Heart Eyes

... цял ден миткосвахме с ПреКраси, каккто всеки ден напоследък...

ПреКраси ли? Кой беше този, че съм забравила вече! Дали не е поизчезналият ни зет!? Май сините очи на Анчето по- го привличат от нашите очи чьорное... Crossing Arms

# 92
ооооо, без ревности моля  Laughing Laughing Laughing!
Анчето е обещана на друг  Laughing
даже има и подарък от него за днешната месечинка направен специално от свекървата Twisted Evil

милото Виолетово Ангелче
http://vbox7.com/play:99a2dbea
свате, наздраве  и благодаря за невероятния подарък
Grinning

с Краси имат само платонична любов и тя чат пат го налага по главата Joy Joy Joy

# 93
Ми то нашата и платонична не е вече... Майка му тотално спря да пише, а на ПреКраси само една снимка за толкоз месеци видях и то Доника я побликува! Crossing Arms Май ще се оглеждаме вече за друг зет! Дали има някой все още свободен?...

# 94
Яяяя, тука ми намирисва на любовна разлъка  Mr. Green. Ягодка, ами така си е - далеч от очите, далеч от сърцето са казали хората. Той ПреКраси си е прекрасен, ама наистина му забравихме сладката муцунка.
Лили, супер е клипчето, аз го гледах вчера във фейсбука, браво на Ангелчето      bouquet: Много хубаво направен, ама и те са такива душици сладки - руси, белички, синеоки, пу пу, много са красиви, страхотна двойка са! Целувки и на двамата  Heart Eyes Hug
Ааа и честити месечинки на всички порастващи с още едни месец дечица  newsm51 smile3525
Леле другата седмица ще си имаме и рожденник - големия Никола. Сладурчето сигурно вече се е подготвила за големия празник. Голямо вълнение и емоция ще бъде.

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 20:48 от elli_g

# 95
Ако бях на твое място отдавна щях да съм намерила друг жених...

Снимка:

За отношенията му с Ани, ще го попитам като навърши 18.

# 96
ТИ ПЪК....
той тогава мислиш ли, че ще ти се обяснява?
а?
А?
Измъквай инфо докато можеш Joy

# 97
УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ, нова мама ли е дошла във форума   newsm78
qwert newsm18 newsm18 newsm18  welcome newsm18 newsm18 newsm18

# 98
Наистина се възползвах от хубавото време и загърбих форума  Mr. Green
Мюрвет, много е пораснала Ада  и какво буйна коса има, Анастасия е плешива  Laughing в сравнение с нея.
Ели, Анастасия ще е в яслата " Детски свят" , до гробищата ( само как звучи   Laughing) , а после във " Васил Левски".
Копривче, клипчето е много мило!
УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ, нова мама ли е дошла във форума   newsm78
qwert newsm18 newsm18 newsm18  welcome newsm18 newsm18 newsm18

# 99
  • София
Ха топър фечер...
Все чета, ама кой да пише...А се очертава тежка нощ. Само да докладвам, че кюфтенце този месец не е кюфтенце. Качил е само 100 гр - вече е 10.500 и 1 см - 76 см...Изписаха му Зиртек за неспиращите с месеци сополи - малък тест дали не е алергия, че е малък за други...
Та тъй - утре ще пиша, че сега нещо ми се спиииии.

# 100
Ауууу, тук май до любовни драми стигнахме.  Laughing Laughing Laughing
ПреКраси да не си е намерил друга? Нещо с тия слушалки ме съмнява да не е подхванал някоя виртуална, електронна, радио или подобна любов.  Mr. Green
Ама той пък ще загуби, ще му отмъкне някой прекрасната Ивка.

А пък Анчето и Рафа просто са невероятна двойка. Направо създадени един за друг. Браво на Зари за видеото!

Измъквай инфо докато можеш Joy
Еми те сега си казват всичко поне, ама ходи ги разбери.  hahaha Никола например не спира да бръщолеви, ама ако ме пита някой какво ми е разказал... Мога да го оприлича на каквото си искам, стига да имам въображение.  Laughing

Хайде и аз е време да пусна някоя и друга снимка на големия мъж, когато все още ходеше прав под масата  hahaha

А тук е с моето костюмче, от времето, когато и аз съм била бебе:

Вече се къпем така: http://www.facebook.com/photo.php?pid=30488853&id=1328212781 … bid=1175364547451 , ама понеже е малко неприлична, та само с линк.
Ето и доволната физиономия под душа:

Мюрвет, Ада е голяма кукла. Прилича на голямо момиче вече. Май скоро ще почваш да й купуваш червилца и помади  Wink

Лено, Вики е страшен сладур. И много хубави снимки са му направили. Пък и са си специално за вас. Честити ти и ходещи крачета.
Питах моите познати, които имаха като вашия проблем с тестисите. И те казаха проф. Бранков от Пирогов. Най-добре ходете при него да му чуете мнението.

Относно детските градини - аз Никола го записах още като се роди в сайта им. Имаме бал 8,2 точки, за една от детските градини. Сиреч, за да се уредим по нармалния начин, ще разчитаме на томболата, което ми звучи да чакам печалба от тотото. Вече взех да се замислям дали да не търсим връзки някои да ни уреди. Почти всички наши познати действаха по този начин. Другият вариант е "спонсорство" на директорката. Цените вървяли от 500 до 3000 лв. Ама това беше преди 2 -3 години.
В този смисъл - Копривке, защо не разпиташ из БТВ-то, колегите. Може някой по-влиятелни да ви уредят нещо. Щото с връзки става, ако не - то става с повече връзки. Аз много разчитам на такъв вариант, въпреки че хич не обечам връзкарски истории. Ама в нашия случай даже и частна детска градина не можем да намерим, която да ни е на удобно място.

Гери, много се радвам за Петя. Аз както съм ти казвала съм със същата диагноза, но за щастие и аз не се оперирах. При мен най-големия шип беше на коляното и чак в 4-5 клас ми го откриха, защото започна да ме боли крака при натоварване. Ама той си беше очевАден. Ама като израстнах и ми се скри. Вече изобщо не ми пречи, нито пък се вижда, само се напипва. Дано да й се скрият по-бързо, та да не се притесняваш толкова.

Хайде отивам да спя....

# 101
Добро утро.

Ах, какви хубави снимки сте изтипосали  Heart Eyes. Бе направо се чудя от къде толкова красиви дечица и то все при нас  Rolling Eyes пу-пу.

При нас нищо ново за разказване, освен че ми се разказва играта  ooooh!. Ходим по цял ден по разходки /аз  ходя, а той спи/. После искам да почивам, а той - да си играе  Crazy.
Ние къпем Марти още в коритото. От душа го е страх, а така си сяда и почва да гризе тубата с шампоан. /аз неприлична снимка не видях  newsm78
Ами, лек ден за сега, че не се сещам какво да разказвам, пък и голяма борба за клавиатурата.

# 102
  • Пазарджик
Хайде на бързо да почерпя,че днес ставаме на 10 месеца.Честито и на астралните ни близнаци-Гого,Яна и Ивайла.

# 103
elena_d   , благодаря за кафенцето!
Иники, много сложно това ново име  ooooh! Laughing ПреКраси е неузнаваем, пораснал е !
Сладурче, много е сладък Никола ( особено с твоето костюмче)! Да го вземем за зет  Thinking  Grinning, ако вече не се е обещал  Laughing

# 104
Добро утро и от нас!
Мерси за кафенцето на адашката  Hug
Елена, и Александрина я е страх от душа, лятото нямаше проблем, но сега какво се присети да реве от душа - не знам. Та и ние се къпем още в коритото.

Сладурчеее, ама много ми е сладък Никола бе, много е чаровен и аз нали обожавам пухкави дечица - как да не ми е фаворит. да му нацелуваш сладкото шкембенце. Страхотен е  Heart Eyes Hug И Александрина така " говори" - аз я питам нещо, тя насреща ми - бълибъри ъля ельооо, тук таме включва мама, тата, айде, кака, та с една дума се разбираме де - кой каквото му изнася  Mr. Green Laughing

Пепи, чудна двойка ще са Настюха и Никола - и двамата такива бузанчовци, пухваки и сладички. Айде дано се осватите и вие. Та във връзка със сватосването - моят мъж ако разбере как сватосвам щерка му насам натам ( разбирай по форуми и подфоруми - ъъъ, дано сватето не го прочете това  Mr. Green Mr. Green Mr. Green), многоооо ще ми се разсърди, той от сега така ревностно си я пази, онзи ден едно момченце на 3 години тръгна да целува Александрина и баща й не беше особено очарован от гледката  Laughing Mr. Green, тя пък нашата не се и дърпа, та още повече притесни баща си.

Пепи, тази ясла ви е май най-близо, така че ще ви е най-удобно Анастасия да е там. Аз нали ти казвах, че исках в Чиполино да я запиша, обаче няколко приятелки почнаха да ме разубеждават - че са много деца в група, отношението е тенденциозно в зависимост от това какви са родителите и тем подобни. Та май ще си я запишем в Слънчо.

Много хубав този ПреКраси бе, и колко много е пораснал. Ми нашият зет и той се покри някъде. Смайлинг, де го криеш това хубавото момче, че жена  newsm78Ей много стисната от към снимки сватята  Wink

Общи условия

Активация на акаунт