Коледни гирлянди, празнични балони-почват се вече Януарските купони

• 32 994
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
Бяхме с Анджелика на шопинг за Коледни костюмчета.....кеффф Heart Eyes

# 76
Ей, добре , че я започнахте тая тема с яслите, че мъжът ми ми набива канчето от доста време, че не съм го записала, но и аз така бях разбрала, че за набор 2009 е рано. И тъкмо щях да пиша на Доника да я питам и ... ето ти отговора сам дошъл Mr. Green. Най ме е яд, че срещу нас има една детска градина - буквално на 20 м, но няма ясла, а е чисто нова. Та отсега се чудя, ако тръгне на ясла, после ще мога ли да го прехвърля в друга детска градина, т.е да кандидатствам без да загубя мястото в тази, в която съм  newsm78. Че съм на ръба да не го записвам за ясла, а да го оставя майка ми да го гледа до 3 години. От друга страна, май ако го приемат на ясла после е по-лесно да продължи в детска... Абе да им... системата  ooooh!

Благодаря ви за подкрепата на всички  Hug Аз при Бранков съм го водила по друг повод и той тогава изрази мнение, че тестиса му се е качил в коремната кухина и надали ще слезе. Вярно, че не го е гледал на ехограф, но успя да ме притесни още тогава. Но да се надяваме, че всичко ще се нареди  Praynig

Последна редакция: пн, 07 дек 2009, 20:28 от Лено

# 77
Радостчо, много са хубави покупките! Искам и аз такива  Naughty Laughing
Лено, разгледах всички снимки. Наистина е много сладък фотомоделът  Grinning  Heart Eyes!
Едно от предимствата на провинцията е , че няма такова лудване с детските ясли/ градини  Grinning, но тук пък си имаме други влудяващи ни неща  Laughing

# 78
Лено, надявам се, че ще се наредят нещата по-най благоприятния начин Hug Снимките са върховни и Вики е страшен фотомодел!

Пепи аз направо съм  станала ненаситна за бебешки дрехи и играчки. Добре поне, че ги взимам по-големи, че да има за кога да ги носи. Ама и тук в много добри разпродажби правят Peace

# 79
Усмихнато, мерси за инфото. Парацетамолът помогна, явно толкова отдавна не съм пила лекарства, че всичко действа – преди само аулин ме спасяваше
Мим, мерси за инфото за сьомгата. Много я обичам тази риба и мисля с нея да захраня Шушона.
Ангелче, до колкото съм чела е нормално да имаш капки кърма месеци след като си отбила., така че не се тревожи
Радостчо много яки костюмчета. Чакаме снимки и с модела
Лено, тея от 9 месеца са ненормални, бе! Как това малко, сладко бонбонче не са го одобрили. Много е чаровен. Има една снимка, на която е много усмихнат и сладък. Heart Eyes

# 80
И на мен ми се пише, но нямам време, в това хубаво време в къщи ли си седите или аз много кръшкам.
От около 3 седмици съм с 2 деца в къщи, не пускам баткото на градина заради грипа, но вече му писна и в понеделник живот и здраве ще е на линия.
Ада изпи първия си АБ миналата седмица, вдигна Т, след 3 дена спадна, но се появи кашлица и аз исках да се застраховам и направо си го изпросих от лекаря. Сега е малко хремава, но това да ни е проблема.
Храна аз и готвя, всеки ден нещо различно, само веднъж седмично поръчвам от една частна кухня риба. Хапва си малката, понякога с удоволствие, поняка с игри, но е много по-добрия вариант от батко си.
Столче за кола още не съм купила, но със сигурност ще е на Макси Коси Приори, с баткото имахме такова, беше страшно удобно.
Между другото се обзаведох с още една количка, розова Макларън, това от лиготия, а и има кой да ми уйдисва на акъла.
След около месец и половина и ние ще духаме свещичка, не разбрах кога отлетя времето, с баткото не беше така. Иначе Ада си е кротка, яде, спи, е вечер е между нас, но и това ще мине с времето, още се кърмим, когато тя поиска и когато и се приспи не познава никой освен мен, това много не ми харесва, ама още не ми се отбива, може би след рожденния ден.
Още не ходи, но крачи като е хваната за нещо.
Ако някой ми обясни на лични как ставаше номера със снимката с удоволствие ще ви я покажа.

# 81
Лено голям сладур си имаш. SunglassesРадост4о много са сладки дрешките. И ние с Криси бяхме на шопинг за коледни дрешки, но нямам снимки. Купихме си костюм като на дядо Коледа за 12 месеца, боксерки на diesel  Grinning и кожено якенце на Roberto Cavalli на super цени.  Sunglasses Що се отнася до захранването според мен зависи от детето.Криси винаги е ял кашичките на плазмон. Само веднъж пробвах да му дам от нашето ядене /боб,лазаня,и др./ и след 3 дена получи диария и инфекция на урината. От тогава си му давам само кашички по програма на педиатъра. Ето я и програмата...
08 00  210мл мляко с бисквити плазмон
10 00  кашичка от ябълка или банан
12 00  220мл супа на плазмон с каша от пиле или друго месо и 2 лъжици фиде плазмон или мелин
16 00  кисело мляко плазмон с банан и бисквити
20 00  220мл супа на плазмон с каша от пиле или друго месо и 2 лъжици фиде плазмон или мелин.
В 20 и 10 си пие чайчето и спи като къпан.Тая диета е идеална до 36 месеца защото е богата на зеленчуци, плодове и калции.

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 00:30 от nakri

# 82
Здравейте момичета!
Първо да ни е честита новата тема. Да са ни много здравички дечицата и само хубави емоции да споделяме в нея. Доника, както винаги си номер 1, благодаря за хубавата тема и чудното заглавие   bouquet
Мацки, аз 3 дни имах проблем с компютъра и не съм чела нито последните страници на старата тема, нито пък тази. т.е на тази и хвърлих едно око, но утре ще я изчета обстойно  Mr. Green

Гери, много се радвам, че операцията не се е състояла, както и че новините около вас са сравнително добри. Силно ти желая от тук насетне да нямате никакви неприятни преживявания, Петенцето да е много здравичка и много да ви радва  Hug Hug Hug.

Лено, чудесен модел е Вики! как само позира и какви усмивки раздава. Много е хубава фотосесията ви. Утре и аз ще пусна снимки от нашата фотосесия. Изпратиха ми преди 3 дни, че да мога да си избера снимки за разните там паспартута, корици и пр. Стискам ви палци всичко да мине леко и безпроблемно при вас!

Виолетово Ангелче, на теб ще ти се карам вече, от кога не си пускала снимки на красавеца Рафа  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms. Ама много го криеш този чаровник, айде пусни една, две снимчици да му се порадваме, може и в новото столче или пък с костюмчето за коледа  Wink. Поздрави и целувки  Heart Eyes Hug

За рибата - аз давам сьомга на Овко, много я харесва. И хек съм давала, също не отказва, ама Александринка си е добро прасенце, всичко си хапва, пу-пу. Ааа грис не ядем, значи все пак нещо отказва  Mr. Green. Днес и аз че чудех да взема мандарини, ми щом вече давате, ще взема и аз да пробвам. Иначе цял банан си изяжда без проблем.

Ей софиянки, какви са тия точкови системи, пък класирания ,пък какво ли още не за тези ясли. В Свищов наистина е по-лесно, но Пепче не знам къде ще записваш Анастасия, но на мен директорката на Чиполино ми каза, че за нашия набор почти са запълнили местата. Ще я запиша май, май в Слънчо, пък и е близо до нас.

Радостчо, страхотни са тоалетите на Анджи, а представям си колко красива ще е с тях  Hug.

Аз пак чета за изпит, този е по семейно и наследствено, отивам да си довършвам курсовата работа за развода. Ама и аз една тема си избрах  Mr. Green Mr. Green Mr. Green.
Лека вечер на всички и до утре  Hug!

# 83

не знам дали стана

# 84
# 85
# 86
  • Варна
Виолетово Ангелче - аз кърмих само 3 месеца, а още понякога имам капки... Два месеца след като спрях бях на преглед и ми каза, че още не са ми се затворили каналите, но в никакъв случай да не изцеждам. Да, но е факт, че още имам понякога. Тези дни трябва пак да ходя.

# 87
  • София
Здравейте мами, да ни е честита новата тема много е хубава браво на Дони!
Относно яслите ние няма да можем да се вредим, защото в нашия квартал ясла няма има чисто нова детска градина, та ще се мъчим до тогава.
Проблема е, че с 240 лева майчинство и заплатата на таткото с две деца няма да можем да се справим, ще търсим друго решение  newsm78 не знам какво.
Ивет я кърмих до 5 месец по 20-30 грама и още имам капки, като кърмих баткото същото беше положението, ходих при Свещаров и той каза, че дълги години ще имам капки кърма от гърдите, защото имам широки канали, но това не е проблем.
Мами ще се събирате ли някъде с мъниците да кажем преди Коледа, че да се запознаем на живо вече ей че интересно ще е  Wink
Ние спим от 10 до 11 и после на вън на разходка с другите бебета.
Много усмивки и слънце в душите днес!

# 88
Много е тихо тук днес! Явно в БГ-то е хубаво времето и миткосвате по улиците Heart Eyes

# 89
Радостче, то че е хубаво времето, хубаво, ама аз направо се притесних - от сутринта само едни пост. Що така бе мацки  newsm78,  започнах да си мисля, дали да не завъртя някое форумско скандалче  Mr. Green Laughing, ама нали съм си бяла и добра, си знаех, че ефектът ще е нулев  Wink.

Еспа, миличка, чак сега видях, че си питала за патицата  Blush. Първо да ти благодаря за рецептите и тук и както ти писах ще заложа на варианта патица с портокали, поради невъзможността да намеря у наше село нар, който просто обожавам. Онзи ден в един от уж големите и много заредени супери на въпроса ми " имате ли нар", продавачката ме погледна ей така  Shocked и ме прати да проверя при бисквитите и вафлите - аз пък останах ей така -  #Crazy. Що жената реши, че търся бисквите - идея си нямам  newsm78 . Та на въпроса ти - още не съм сготвила патицата, но направя ли го веднага ще се похваля  Wink.

Накри, много сте сладки и тримата, а ти наиситан си толкова младичка, невинна и крехка, като сестричка на Криси.

Уффф, айде включвайте се и пишете де  Crossing Arms, че ми е скучно нещо . Аз съм си определила 2 часа почивка от четенето, че много ме заболя главата.

Общи условия

Активация на акаунт