Ох, снощи имах промоция от бебе - от 9 до 7...Но батко му спа при нас на спалнята - гушнал глава в мен и пъхнал крака в устата на баща си - няма 2 щастия на едно място
Та пак съм парцал де 
И докато аз зяпам в нета - преди малко Гого се захрани с пръст и цветя

Накри, когато моите деца плачат дълго и продължително, а аз не откривам причината им пригасявам вода - бях обяснявала скоро как се прави и има ефект при нас. Мажеш ли венеца на Крисчо с нещо?
Мим, до четвъртък само...айде стига искам снежна Коледа

Моник и Хриси беше така...но той АМ не искаше и да види и пропи кисело. Иначе пият до към 2 г. Аз Гого съм го пробвала с Нан - бях взела за пюретата - ами пие. За по-злояди деца съм чувала Милумил, че било по-сладко. В родилните домове ползват Фризо пък...И аз съм боса в тази област...
Айде и тук да честитя ходещите крачета на Марио

Целувки и за Йоанка - калпазанка
, а ето и 1 картичка: 

Това малкото пак през час, през два - уааааааааа
И то рев, ама сигурно целия блок събуждаше... всеки път.. И в резултат нито аз, нито татко му се наспахме.. Даже не сме и спали почти. Ама мойта е лесна - ей сега като задреме пак, се трупясвам край него, ами баща му?? Милият, довечера ще ми е много изморен.. Аз обаче съм забелязала при моето, че определено като яде повече твърда храна, спи по-добре, т.е. по-дълга пауза прави. Ама сега нали пак наново въвеждам хранения и сигурно заради това ми е такъв проклет. Скоро ще вкарам пак следобедна закуска и се надявам да се успокои малко.. 
. От вчера има нов номер - хваща слушалката на домашния телефон, хубаво си я наглася на ухото и почва " Аааалооо", ох много сладка, а как се смеяхме, и една такава съсредоточена, казва ало и нещо друго избърборва, абе все едно говори наистина по телефона. И клипче и направих и разпратих поскайпа на родата - много се смяли с нея.
И да сте много-много здрави!!!