(Нали за живелите под 180 дни в годината тук има някакви намаления )Мда, от утре Гого и Делян са на кухня. Да видим ще ядат ли манджите на леля Велка или не

Бейбибой, да ти е жив и здрав...абе знаех, че съм пропуснала някой, ама
(Нали за живелите под 180 дни в годината тук има някакви намаления )

Заспива сам единствено в колата, или в количката, с други думи-ако се движи.
Много го обичам, обаче тази привързаност ми идва малко в повече. Разбирам, че така се успокоява, но аз не знам колко още ще издържа така
Искам да спя и да кача малко килца, че вече се разхождам като привидение
Не мисля, че това е правилно, сигурна съм, че има и други начини, но аз все още не съм ги открила. Моля ви за съвет 

. Последните няколко нощи направо ме е побъркал - но сигурно е зъбче, знам ли вече...За сега съм видяла, че да го оставя да плаче не става - така бързо взима фалцетите, че бързо се отказвам
. Мисля си, че около годинката сами започват да се отказват - поне така става с моите познати. Затов съм решила да стискам зъби и да го оставя естествено да се отбие. Зная, че това не отговаря на въпроса ти, но поне да знаеш, че има и други такива
.
(Нали за живелите под 180 дни в годината тук има някакви намаления )
, при положение, че ходя 3 пъти да чакам за купони за детската кухня и все се четат едни списъци, а нашият ред сигурно ще дойде като Евгени стане 1-ви клас 
или съм ги пропуснала 
Пожелавам Аничка бързо да се оправя и никакви сополо и Т повече 

.
Дано детенцето е добре

. Пробвай да му даваш ам - аз не успях, просто го изплю с погнуса. Изобщо от биберон не иска да пие нищо, само го дъвче, пие вода от чаша и то по няколко глътки. Вечер не иска да вечеря още и аз също като Доника подозирам, че не му стига сукането, за да го държи заспал цяла нощ, ама как да му пробутам ядене като не иска - стиска устните и край
. И така се създава навика и ако е до две години...направо не знам
Но съм открила, че с бабите и понякога с баща си заспива и без цокане. Така че надежда има
Абе да ми е жив и здрав - аз май вече съм се примирила.
. 

Извинявай,че ще ти го кажа(понеже може да го знаеш,но е от загриженост),нали знаеш,че не е хубаво да кърмиш,когато имаш температура над 37,8?Казаха ми го още в болницата като ходех да ми вливат АБ след забравената плацента и кюретажа,понеже доста дълго време подържах температура.
Сами е като ангелче 

,а особено с тази дупка на брадичката.
Стархотен пират наистина 

!
"
. Никола ги прави тия изпълнения и по шкафчетата. 
.
. Утре отивам за половин ден на работа. Ама какво ще прави с баба си не е ясно. Все си мисля, че като не ме вижда ще се пооправят нещата. 
.
Преди няколко дена май ми предадоха поздарви от теб? Целувки за Сами 
).
радвам се, че съм успяла да помогна