Коледни гирлянди, празнични балони-почват се вече Януарските купони

• 33 416
  • 723
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Киша, ти таз година данъци в България ще плащаш ли  Wink (Нали за живелите под 180 дни в годината тук има някакви намаления )
Мда, от утре Гого и Делян са на кухня. Да видим ще ядат ли манджите на леля Велка или не Simple Smile
Бейбибой, да ти е жив и здрав...абе знаех, че съм пропуснала някой, ама  Rolling Eyes

# 166
Аз пак да споделя за моето вече хронично недоспиване Rolling EyesИскам вече да го отбивам малкия, защото това не се издържа-кърмене по цяла нощ #Crazy #Crazy ooooh!
Аз през деня го кърмя веднъж-до 2 пъти. Проблемът е, че вече е навъзможно да заспи, ако не е на гърда, това направо ме вбесява ooooh!Заспива сам единствено в колата, или в количката, с други думи-ако се движи. Twisted Evil, иначе няма шанс. Какво ли не опитах-вода, биберон, мазане с Калгел, гушкане, дундуркане-НЕ И НЕ-иска само да суче магарето ThinkingМного го обичам, обаче тази привързаност ми идва малко в повече. Разбирам, че така се успокоява, но аз не знам колко още ще издържа така SadИскам да спя и да кача малко килца, че вече се разхождам като привидение Rolling Eyes, а това не ми харесва ConfusedНе знам, дали съм жестока майка, но искам това непрестанно нощно кърмене да спре. Моля ви, дайте ми съвет как да го отбия, но да е по-безболезнено и за двама ни. Оставих го да реве, дра се цял час, че и отгоре и най-накрая от изтощение заспа с биберон естесвено, но друг е въпросът, че аз трудно заспах от чувство за вина ooooh!Не мисля, че това е правилно, сигурна съм, че има и други начини, но аз все още не съм ги открила. Моля ви за съвет Praynig
Благодаря  bouquet
Целувки Heart Eyes Heart Eyes

Моник, и аз съм така - даже по-зле, защото той и през деня суче доста, това 1-2 пъти на ден за мен е мираж  ooooh!. Последните няколко нощи направо ме е побъркал - но сигурно е зъбче, знам ли вече...За сега съм видяла, че да го оставя да плаче не става - така бързо взима фалцетите, че бързо се отказвам Tired. Мисля си, че около годинката сами започват да се отказват - поне така става с моите познати. Затов съм решила да стискам зъби и да го оставя естествено да се отбие. Зная, че това не отговаря на въпроса ти, но поне да знаеш, че има и други такива  Hug.

# 167
Киша, ти таз година данъци в България ще плащаш ли  Wink (Нали за живелите под 180 дни в годината тук има някакви намаления )
плащам и още как, но за какъв х*й и аз не знам #Cussing out #Cussing out #Cussing out, при положение, че ходя 3 пъти да чакам за купони за детската кухня и все се четат едни списъци, а нашият ред сигурно ще дойде като Евгени стане 1-ви клас #2gunfire
среща няма ли да си направим преди да падне сняг??? newsm78 или съм ги пропуснала

# 168
  • София
Киша, добре си се завърнала Hug
Копривке, много неприятна история с това детенце EmbarassedДано всичко приключи добре. няма смисъл да се разстройваш, че има лоши хора-така е и това няма да се промени. Важното е ние никога да не ставаме като тях Hug Пожелавам Аничка бързо да се оправя и никакви сополо и Т повече Naughty
Babyboy, честит именник и честито кръщене. Чакам снимки Grinning
Бърборанче
, не знаех, че и при вас нещата с кърменето стоят така ConfusedТрудна работа с тези среднощни похапвания ShockedЦункай сладката Петя  bouquet
kali-m-g -радвам се, че се появи Hug
Лено, благодаря за съчувствието и разбирането. Не ми стана по-добре, че има друг дастарада като мен Laughing, особено щом е и по-зле-не ми се мисли EmbarassedНадявам се силно скоро да се радваме на спокойни нощи  bouquet
Честито на всички именници  bouquet  bouquet  bouquet

# 169
Мда, от утре Гого и Делян са на кухня.
Що ли майка му на Делян от форума разбира, че Делян ще е на детска кухня от утре  newsm78 .

# 170
Честита единайста месечинка на Сияна и Каталина
Честит имен ден на Андрей на Биляна и Андрей на Бейбибой!
Честито и на всички празнуващи!
Бейбибой, честито кръщене – чакаме снимки!

Копривке, бързо да се оправя Аница! А тая медицинска сестра няма да я коментирам даже – това не човек, бе! ooooh! Дано детенцето е добре

Аз съм болна, нощес вдигнах 39 днеска под 38 не падам. Мъж ми се остана в къщи и гледа малчо, само за цоцане ми го носи. Докторката ми изписа антибиотик, ама аз още не съм го пила.  Thinking

Благодаря ви за споделеното за заместването на храненето Hug
Реших първо да заместя следобедното, защото това на обяд е свързано със сън. Иначе Шуши през деня яде на 4 часа и нещо – т.е имаме 4 дневни хранения и 1 или много нощни според зависи от зъбите.
Усмихнато, аз пък съм забелязала, че малчо се буди повече нощем, когато не е ял достатъчно мляко през деня и е наблегнал на твърдата храна. Леле колко са различни децата.
Моник, имах в предвид от както изби последния 6 ти зъб на Шушо, далеч сме още от 20 те зъба Laughing
И още едни въпрос – вие като заместихте кърмене, слагате ли сега АМ в кашата-пюрето? И ако да по колко - сухо направо или разтворено? Аз се чудя дали да слагам при положение, че нощем си наваксва с млякото
Патилинке, страшен календар!
Дани, Йоанка е опасна!
Абе момичета, как снимате децата така, че са застанали кротко, моят като види фотото и веднага се засилва към него, в резултат всички снимки са размазани Laughing
desisladka, честити ходещи крачета на Марио
Ели, успех на изпитите!
Мим, аз готвя докато малчо се занимава сам в стаята си, или виси на решетката на вратата и ме гледа какво правя. Да чукам на дърво все повече време си се занимава сам...пупу
Кали, Гери много е порасала – сладурана
Сиситу, Как сте?
Всички сте показали страхотни снимки!
Аз изчезвам, че ме втресе яко Tired Face
Ето го и Сами

Хубава вечер от мен  bouquet

# 171
Аз отговорих набързо, после дочетох и аха да допиша отговора си - и Моник ми отговорила  Hug. Пробвай да му даваш ам - аз не успях, просто го изплю с погнуса. Изобщо от биберон не иска да пие нищо, само го дъвче,  пие вода от чаша и то по няколко глътки. Вечер не иска да вечеря още и аз също като Доника подозирам, че не му стига сукането, за да го държи заспал цяла нощ, ама как да му пробутам ядене като не иска - стиска устните и край  Whistling. И така се създава навика и ако е до две години...направо не знам #2gunfire Но съм открила, че с бабите и понякога с баща си заспива и без цокане. Така че надежда има  Grinning Абе да ми е жив и здрав - аз май вече съм се примирила.

Много пораснали изглеждат всички дечица - вече приличат на големи дечица, а не на бебета. Ей, голяма работа е това нета  Mr. Green

# 172
  • София
Мда, от утре Гого и Делян са на кухня.
Що ли майка му на Делян от форума разбира, че Делян ще е на детска кухня от утре  newsm78 .
Мчи за кво ти е да знаеш - утре щеше да разбереш, като ви изведем на разходка Joy
Еспа...лошооо - само температура ли имаш. Можеш да пиеш парацетамол или нурофен. Сами и той колко е порастнал.
Абе мацки, никой не даде предложение за детски клуб за общия РД?

# 173
  • Варна.....

Ето ви и един Преслав като сте взели за качвате снимки  Hug

# 174
Гледам тука все хубави снимки на най-готините деца и да не остана по-назад ще пусна нещо от нас... За да не нарушавам традицията за смешни снимки ще ви покажа новият Айнщайн

И една да видите как се простита - аз мръзна навън и го уговарям да се махне от вратат да вляза, а той си мисли, че си играем и прави физиономии

# 175
ХАхахах Кокос,както винаги ме разсмя яко.Ама Вики си го бива,много е сладък,Йоана и тя така прави на стъклото и всички огледала са намлящени и порядъчно замръчкани с ръка hahaha
Лили,кофти случка.Аз съм същата,все се хвърлям да помагам,да карам някой някъде,ама тая егати и сестрата т..а #Cussing out
Еспа бързо да се оправяш.И аз започнах с Т,но после започна кофти кашлицата.Дано се разминеш без АБ. Hug Извинявай,че ще ти го кажа(понеже може да го знаеш,но е от загриженост),нали знаеш,че не е хубаво да кърмиш,когато имаш температура над 37,8?Казаха ми го още в болницата като ходех да ми вливат АБ след забравената плацента и кюретажа,понеже доста дълго време подържах температура. Hug Сами е като ангелче Hug
Аз гледам да готвя когато Йоаната спи,зазщото рядко се заиграва сама.Но ако се наложи да го правя когато е будна,е като при ГЕри. Hug
Ели,успех на изпита. Hug
Усмихнато,Кало ми е слабост Heart Eyes,а особено с тази дупка на брадичката. HugСтархотен пират наистина Hug
Моник,Лено охх мили сестрици,при нас нощните кърмения в момента с 3,но и през деня кърмя поне 3 пъти.Ако ме види с деколте,дори и да е яла,започва да ми дърпа блузата и да рови с ръка вътре.Много е смешна Mr. Green
ПАтилана,прекрасна фотосесия на чаровника Дани Hug
Ягодка,чак ми се доплака като си представих голямото ти момче как седи безпомощно и иска да направи нещо за теб.Наистина момчетата са много привързани към майките си.Брат ми като нашите се разведоха беше на 7 годинки и когато майка ми се разплака след делото,брат ми отиде при нея и й каза:"Спокойно,мамо,сега вече аз съм мъжа в семейството и ще те пазя от крадци и изнасилвачи".Милото дете и до днес си е такъв. Heart Eyes
И накрая,но не на последно място:ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА АНДРЕЙЧОВЦИТЕ НА БИЛЯНА И НА БЕЙБИБОЙ!ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!  bouquet
МаЩам се,че съм на мъжо на компа и дава зор.Лека вечер!  bouquet

# 176
Кокос втората снимка ме изкърти-тотално  Joy  Joy  Joy

# 177
  • софия
Ох, нямате изчитане!От няколко седмици се мъча да ви изчета,но нещо не ми се отдава.
Въпреки че,като се има в предвид от кога не съм се мяркала,може и да сте ме позабравили.Но какво да се прави,като решихме с мъж ми в година на криза да харчим пари като луди-то не бяха ремонти(още не сме приключили),морета и като за капак нова кола(а тя лапа като змей).И мъжа каза,че трябва да спра да мързелувам и да се връщам на работа.Та от месец освен в Перник,правя опити да работя и в един кабинет в София.В резултат на което,време за интернет няма.
Тоничка е добре ,ако изключим задната хрема от която кашля като магаре.Вече 3мес. се борим с нея ,но без резултат.За сега нямаме зъби, но за какво са и като си има майка зъболекар(като и потрябват, майка и ще измисли нещо)Все още сме с манекенски размери 7.8кг и 73см.,но какво да се прави като сме злояди.
ууу!Прекалих с писането.Уж мразя да пиша ,а изписах цял роман! Joy
Хайде лека вечер,че утре в 7.30 ч.терми ще ми вика:Хайде ,мамо ,че закъсняваме за детска!

# 178
Здравейте и от прасчо и майка му  hahaha!
Много се радвам да видя отново Бръмчето, Кали, Ирко и позагубилите се мами.
Бръмче, онзи ден си говорехме за вас. Моят мъж все те споменава като стане на въпрос пред разни хора за д-р Марков. Все вика: "Ако не беше онова момиче от интернет и ние нямаше да се доберем до Марков и 4D ехографа  Simple Smile"

Биляна, Бейбибой, честит имен ден на малките Андрейчовци! Да са ви живи и здрави и много да слушкат!

Данинце, много се радвам, че вече сте здравички. Много е сладка йоанка калпазанка. Как да й се сърдиш на пакостите.

Кокос, ама Вики ще ме скапе  hahaha hahaha hahaha. Никола ги прави тия изпълнения и по шкафчетата.  hahaha

Киша, абе вие няма ли да се кротнете? Браво на вас, де. За срещичката - еми много добра идея. Остава и да я реализираме.

Хайде да си направим едно Предколедно събиране?

Смайлинг, еми и Кало много се е променил. Съвсем голям изглежда вече. А за подстригването - еми според мен тези суеверия може и да са важали, ама едно време. Ама тогава бебетата са ги кръщавали до 10-тия ден след раждането. Сега някой чак на като възрастни. Еми той баща ми на 40 години  е кръстен. Представяш ли си, ако дотогава не се беше подстигвал  Joy.

Десисладка, честити ходещи крачета на Марио. Той с тези толкова много зъбчета изглежда голям сладък мъж, пу, пу.

Барборанче, надявам се да се успокоиш за пустата екзостоза. Аз имам на 2 места, ама едното изобщо никога не се е забелязвало и ми го откриха съвсем случайно. Дори вече на си спомням точно къде се намираше. Накъде на дясната ръка. Никога не ми е пречело, само това на крака ми създаваше проблеми и то, защото е на място с много връзки, сухожилия и т.н.

Копривке, много гадна история това с детенцето. За съжаление с такива медицински сестри в България е пълно. Що за коравосърдечни хора има.... ама то тях трудно може да го наречем ХОРА.

Моник, Лено, Данинце, и ние сме във вашия отбор. Ама на мен не ми пука особено. За мен това засега е най-лесния и бърз начин за приспиване на кюфтето Никола. През нощта се буди често само, когато му избива поредния зъб. В момента е спокойствие и миналата нощ даже не се е будил. Ама той пък заспива в 12-01 ч. през нощта, де....Оф, все го карам да ми даде малко от неговата енергия, ама не си я дава. Стиска се   Crossing Arms. Утре отивам за половин ден на работа. Ама какво ще прави с баба си не е ясно. Все си мисля, че като не ме вижда ще се пооправят нещата.

Еспа, оправай се бързо.  Hug

Абе и аз се чудех с какво храните децата, когато са зъписани на кухня? Кога е млякото и по колко? Какво мляко да му давам след годинка? Все някога ще спра да кърмя, а дори едно шише нямам под ръка. Само 2-3 за вода и толкоз. Ама много съм несериозна   Blush.

Отивам да си доспя.... Утре са надявам да успея да драсна някой ред.  Hug Hug Hug

# 179
  • София
Отново искам да ви кажа колко се радвам на всички порастнали бебоци...просто ме е страх да не изпусна някой. Сиси, Патилина, Eli_q, Donika, Кокосче, ДесиСладка.....невероятни сладури са! Да са ви живи и здрави!

Бръмче, много ни липсваше  Hug Преди няколко дена май ми предадоха поздарви от теб? Целувки за Сами  Hug
До скоро, защото Петя вече е много сърдита (каква съм аз, че да не и обръщам внимание  Joy).

Бърборанче..Да, набързо се осведомих Laughing Laughing  какво ядете, как стои права Петя, през какви препятствия сте минали отново ......За съжаление никой не може да ти гарантира, че това сукане нон-стоп ще е още 2-3 мес., напротив с порастването на детето "зависимостта" му към майчините гърди се увеличава. Да не те плаша, но имам 2-3 примера пред себе си( тоест пред блока) деца на по 1,5-1,7 год. дето не оставят майките си намира и денем и нощем.

Сладурчеста.. Hugрадвам се, че съм успяла да помогна  Hug

Нашето хранене в момента е:
5-6ч. кърма
9ч.(ако иска) попара , кус-кус или др.
13-13:30ч. обяд ( супа или манджа)
17ч.. каша или кисел

19ч. супа или мляко с бисквити...(а снощи яде филия с дом. лютеница...видя батко си и нямаше как)
20ч. за заспиване- кърма( АМ)

24-01- Нощно хранене АМ ( давам, за да заспи по- бързо)

Общи условия

Активация на акаунт