Коледни гирлянди, празнични балони-почват се вече Януарските купони

• 33 002
  • 723
  •   1
Отговори
# 480
Честит рожден ден на Виктор! Честит празник на мама Мила!

# 481
Благодаря за пожеланията, приемаме поздравления, Вики и целувки приема и връща в отговор едни такива влажни  Laughing  Специални целувки за прекрасната снахичка Йоанка и за майка и. Аз също приемам поздравленията за мен   bouquet

Урааа,Вики още обича Йоанаа Heart Eyes.Аз вече си мислех,че я е разлюбил заради своенравното й поведение и опасност да го командва Joy hahaha.Мила ми Мила,прекрсен празник ви желая Hug
Еспа,чудна стая на Сами,наистина много стилна. Hug
Пепи,за боза не знам,но наистина след годинката могат да ядат почти всичко по преценка на родителите. Hug
Мини,наитина ужасно това с плексита,дано бързо преминава и за празниците всички да сте здрави и щастливи.Много е неприятно да си болна и да ти е трудно да си в услуга на детето си,нали и аз го изпитах.А това за кърменето и докторите и на мен ми се случи както ви казвах,така,че няма да коментирам.А ПРЕслава е ПРЕкрасна както винаги.Чудно семейство сте и друг път съм казвала,бъдете щастливи!
Любито,гадно това с календарите,ама наистина може да станат още по-хубави.За наказание,че са прецакали файла,да ти ги направят безплатно Mr. Green 

Хайде лек ден!

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 12:45 от daninceto

# 482

Мислех да не се замесвам в спора, но вместо да се правят излишни коментари за групи и тн Лорини можеше просто да честити празника на Вики и Мила...На коментара на Накри, че не се познаваме - мила, имам честта да съм една от малкото, която се познава с повечето момичета (софиянки най-вече) пишещи и не пишещи редовно...направила съм си собствени изводи...Мразя конфликтите, но все са предизвиквани от едни и същи...Спирам. Днес ми е хубаво - грее слънце през прозореца и въпреки, че 2 не виждам и плача за сън  Mr. Greenю

Доника да те светна, че още снощи съм честитила на Мила, това че не е станало тук е отделен въпрос...да не споменавам колко от вас не честитиха именния ден на Катерина, така че айде...и пуснах поста си, който внесе разногласията, заради питането на Усмихнатото...като не съм ви приятна, не ми четете посответе...толкова ли е тридно...с това цикламено няма как да ги сбъркате...

Пожелавам ви прекрасен ден Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 483
Дани, как така ще я е разлюбил. Нали е хубава, всичко и е простено  Laughing А и такава гальовна... Тя май само за пред другите се прави на лоша  Wink По-скоро беше зает да я настига по правене на бели и нямаше време да показва любовта си Simple Smile

# 484
Честит Рожден Ден Вики!С пожелание за прекрасно детство,здраве и много усмивки! newsm59 newsm38 newsm59
Мила,за теб[img][http://www.jothi.ru/bukets/evrobuket_19.jpg/img]
Ели,прическата е страхотна,супер свежа си Peaceпозволих си да разгледам снимките и Коледната ви украса е супер,а малката Александринка е страхотен бонбон,жалко е вече е заета Heart Eyes
Еспа,обзавеждането на Сами е страхотно!Много добър избор Peace
Момичета,благодаря ви за пожеланията за моя РД! Hug

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 13:49 от roksi77

# 485
Честит празник на Вики и Мила (пожеланията по телефона). Много целувки от мен и Петя  Hug

# 486
Мила, вече е някъде "след два"  Wink ! Така че- още веднъж да те поздравя с прекрасния празник и да се включа с целувките към рожденика! Да е все такъв прекрасен и неустоим чаровник твоя син!

# 487
Честит Първи Рожден Ден на Вики. Нека има щастливо и незабравимо детство. Нека бъде жив и здрав, и да радва мама и тате.

Кокосче, честит ви рожденик. Нека малко да ви слуша, малко да лудува, но много да се гордеете с него. весел празник.   bouquet

Еспа, много ми допадат мебелите на Сами. Изчистени от към фасон и цветове Simple Smile Да са му честит. Simple Smile

Ели-Г, много добре изглеждаш наистина. Приличаш на момиченце. Simple Smile

Ванила, Хумана е АМ. А за 11 месечно дете се полага около 210мл. 100мл и събираш месеците на детео и така определяш какво количество АМ му е необходимо.

Мини, малката Преслава ми прилича на баща си ( по снимки), има много красиви маслинови очи, пу- пу Simple Smile А на теб пожелавам да не ти се повтаря
преживяното  Hug

# 488
Кокосче, жив и здрав да ти е, и да прави бели няма лошо, ще показва характер детето! И на теб и таткото честит празник да е, много много радости да ви носи Simple Smile

Мини, много неприятно, дано си добре вече  Hug

Аз вече съм на автопилот, много ме измориха днес моите юнаци, та по спорната тема по-добре да не се изкавам. За друг път ще си запазя правото  Mr. Green

# 489
  • София
Включвам се и аз да честитя на Вики на Мила ! Спомням си, миналата година,колко се развълнувах, като разбрах, че е избързал.

Мила, да ви е жив и здрав малкият юнак ! А за следващият РДен, пожелавам да му подарите  сестричка  Heart Eyes

# 490
 Ама, Лорини, ти или ме бъркаш или си ме забра`ила. Аз съм художествен ръководител на дружинка Малинка.  Twisted Evil Имаме си Гуру и Заразно зло. Понеже Дони трудно съвместяваше постовете, се наложи да назначим друг на поста "Заразно зло". Сигурно не знаят какво е пинотаж, ама да знаеш как добре си гледат мерлото.  Mr. Green

Във връзка с постъпило питане от Накри: Меко ли ти се видя?  Mr. Green

Така, аз наминах, освен да се гавря с Накри и да захапя Лорини, (две напълно излишни дейности, но ми доставят гаднярско удовоствие, пък и иначе ще си докарате диабет с тия захаросани теми  bowuu ) и да отбележа:

ВИКИ вече се роди. Ето нещо за морната му майка:

(сега вече всички знаят какво е пинотаж)

Накри и Лорини, не ми отговаряйте, имам безумно много работа, а само ще се изкушавам да ви бъзикам, ако продължавате да ми се фащате.

# 491
Честит рожден ден на Вики! Да расте здраво, щастливо и умно дете!

А на мама Мила пожелавам много щастие и повече лично време!

qwert, как да не те харесва човек Hug (сега си проличаха групичките Joy)

# 492
Аз от правени на мъфини (и яденето им) нямам време да ви прочета  Joy Вече съм + 1 кг....не е нормално това  #Cussing out А утре съм на коледно парти и нямам какво да облека.
Накри, Радостчо те беше питала, но ти сигурно не си видяла. Изпичат ли се картофите върху пицата за 10-15 мин  newsm78 И как ги режеш? Много често правя пица, но за пица с картофи чувам за първи път и определено бих опитала рецептата ти. Чакам да дадеш повече инструкции, а до тогава-почерпете се с моите мини пици  Hug:

Не съм най-добрата фотографка де  Embarassed
Мини, много ми стана пъчно като прочетох какво си преживяла. Радвам се, че си се успокоила.   bouquet  За теб и прекрасните ти дъщери   bouquet
Еспа, стаята на зетя е страхотна. Много стилни мебели си избрала  Hug
Отивам да напарвя поредната доза мъфини и да се поровя в два любими кулинарни блога (собственичките им да се сещат  Joy).

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 15:31 от barboran4e

# 493
Здравейте  Simple Smile

Честит рожден ден на Вики!!! newsm59
Много щастие, усмивки и безгрижни игри му желая! А на Кокосчето пожелавам да е все такава сладурана и прекрасна майка и около нея винаги да има детски смях! Hug

Ех, на мен ми е едно такова празнично днес със слънцетооо  Grinning Ако можеше и дните да са по-дълги, невероятно щеше да е... Как се справяте момичета с дългите вечери? Нашата Рая направо издивява от 17ч. като се рибере вкъщи та до 21ч. докато си легне. А, ако и времето е лошо и не можем да излезем, съвсем страшно ставааа... За момента аз прилагам следното решение - почти всеки ден или сме на гости, или имаме гости. В тази връзка, ако някой от вас си търси компания привечер, може спокойно да ни дойде на гости (до Семинарията сме). Ще ни бъде мнооого приятно! То и без друго нашият тати сега така е зает с писане на доктурантура, че колкото повече го оставяме сам в другата стая, по-добре... Предложението е съвсем сериозно, де. Можете да ми пишете на лични.
Иначе когато сме самички измисляме всякакви маймунджълъци - от гонитба около масата по 30-40 минути, като пред Рая се появяват различни препятствия, които да преодолява; през криеници; битка с вестници и други такива  Wink

Ели, за киселото мляко - аз давам Боженци 3.6 %. Аз много го харесвам и след няколко експеримента заключих, че е доста вероятно да е истинско  Simple Smile

Мини, пожелавам ти бързо оздравяване. Плекситът май наистина е някакъв кошмар. Често се появява при волейболистите, между другото... не знам и теб как те е пипнал  Sad. Дано скоро да отмине  Praynig

Накой питаше за календарите - аз мисля да изберем 1 снимка на Рая и да поръчаме календари с нея, а като фон са героите от мечо Пух и календарът е с 12 листа. Излиза по 5.50 лв. Ще ги дам в едно фото на ул. Хр. Смирненски между прощад Журналист и бул. Евлоги Георгиев. Пада се от другата страна на улицата слещу ВИАС. Иначе с поръчка от Франция могат невероятни календари да ви изпратят с доста снимки на бебчовците, но излизат по 13 евро и на мен малко повечко ми идва, защото ще поръчаме няколко и ще са добавка към подаръците за баби и дядовци  Simple Smile. Ако някой се интересува обаче, мога да изровя сайта.

Толкоз от нас. Много  Hug и чакаме гости  Wink

# 494
ooooh! защо ли ми трябваше да тренирам волейбол като ученичка, някой ме излъга, че щяла съм да пораста
е, повече от 160 см не мръднах  Mr. Green
шегувам се аз, ама онзи ден голям рев беше
ааааууууууууууу, кви яки мъфини  Crazy завижд

Общи условия

Активация на акаунт