Коледни гирлянди, празнични балони-почват се вече Януарските купони

• 32 893
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
Мери,  честита единайста месечинка на дивната Дивна! Да е все такава радост на мама!
Относно изказа ми, налага се с огромно неудоволствие да коригирам повтарящата се интерпретация на думичката "престани" в мой скорошен пост  Crazy Престани да ни занимаваш с мелодрами и си пиши когато и с когото поискаш, ще те чете който иска и на когото му е приятно, ти си решаваш кога и дали да пишеш, точно защото форумът е за всички и е необходимо да се проявява елементарен такт. Това не е демонстрация на лично отношение към когото и да било, а последователната ми позиция  при всеки един случай, в който някой си е играл на "влизам-излизам" bouquet След това разяснение се надявам хора, които по никакъв начин и никога не са били обект на моя интерес, да престанат да злоупотребяват с написаното от мен.
Освен това кой как си комуникира извън форума не засяга никого тук, долнопробна проява на изключително лош вкус  е да се коментира и държи сметка.
И аз ще се включа към призивите да минем на Коледно - рожденическата вълна, вместо да обсъждаме заключване на темата! Никой като нас си няма такова стълпотворение от празници! Искам да ви кажа, че с приближаването на първата годинка на Рафа ме е обхванало несравнимо с нищо досега вълнение! И вече няма никакво време, а още не съм доизмислила окончателно сценария за празника... Приемам оригинални идеи  Heart Eyes Неприятното е, че когато времето навън е лошо, си доста ограничен в проявите на оригиналност ....
Усмихнато, естествено че съм аз в истинската си виолеткова същност  Joy
Пепи, страхотна пиратка си, много се забавлявах и много ти отива. По какъв повод се маскира така? И също, ако разбира се имаш желание да го коментираш, как се развиха нещата с твоята работа, ще има ли проблем със завръщането ти? Възможно е да сте го коментирали, но с моите дълги отсъствия изпускам неща.

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 20:12 от Angelviolet

# 646
Е нЕма такъФ филм като днешната част от празнуването на РД на Вики (станахме по-бетер от циганска сватба)  Mr. Green Беше просто погром  Joy А си мислех, че като са само бебета без по-големи деца ще е тихо и спокойно... Нищо подобно! Ама виновничките да си кажат какви ги твориха  hahaha Направихме показно на Зари на тематика "Защо не трябва да празнуваме РД на детето си вкъщи"  hahaha После имаше разни неуредици свързани с колите и мръзнене на студа с ревящи бебета..... Тука някой да не е правил черна магия, че ви убих еееййй!  Mr. Green
За снимки ще видим Simple Smile Ако получа разрешение от сектата, ще пускам. Само да не се ползват снимките пак за черномагьосничество  Mr. Green

# 647
ooooh!
няма да коментирам, защото рядко влизам и Вие почти не ме помните... нямам и право.
Ама момичета правете си купона и се забавлявайте
Как да не те помниме   Naughty  Даже вчера попаднах на една твоя торта в Готварския   и ти завидях Hug

# 648
 ooooh!

И аз слагам това от емотикона.
Забелязвате ли,че всяка казва :
-Стига, вече край на спора !
И  продължава до човърка.
Идват празници , прекрасни мигове за нас и нашите прекрасни създания.
Нямам за цел да съм злобна, надали и Лорини  ,цели това.
Просто ,различни гледни точки .
"Разни хора,разни идеали"

Никой не злобее от това, че си имате скайпски  форум , напротив всеки си има такъв ,нали, но там се пише едно , тук друго, оплюват се мамчетата и т.н.
И пак всеки си има право на мнение и тази "групица от хора ,не ще накарат другите да спрат да се вълнуват от "Януарската отчетна".
Както знаете , аз не ви притеснявам с писанията си ,отдаааавна,/ до вчера/,но като поядохте Накри  ,вече се издразних.

Никой не остава длъжен , нито пък аз  Naughty.

И тъй, като знам ,че отново ще последват излияния по този спор , аз си казах думата и спирам с тези неща , радвам се на живота, такъв ,какъвто е  newsm51.

# 649
ивъх, к'ва си вазпитана сватееее, не мой та познае човек  Flutter Crazy

# 650
ooooh!
няма да коментирам, защото рядко влизам и Вие почти не ме помните... нямам и право.
Ама момичета правете си купона и се забавлявайте
Помним те много добре, недей така  Grinning
Момичета, благодаря на всички за вниманието за озъбването на Анастасия.  ooooh!
Моник, радвам се за вас! Много гушки за Преславчо!
Свате, не се притеснявай за правописа, не съм толкова лоша  Wink
Пепи, страхотна пиратка си, много се забавлявах и много ти отива. По какъв повод се маскира така? И също, ако разбира се имаш желание да го коментираш, как се развиха нещата с твоята работа, ще има ли проблем със завръщането ти?
Виолетовото, маскирах се чрез един сайт за фотоколажи, който една мама сподели. Много се забавлявам с него. Що се отнася до работата, в момента съм без. Септември месец ме съкратиха. Аз тогава доста ви занимавах с моите проблеми ( Павлинчето много ми помогна с консултациите си  Hug). Надявам се, че пак ще си намеря.  Wink Благодаря ти, че се интересуваш за мен, много мило!  Hug
Данче, от по- горните редове разбираш, че съм безработна учителка  Mr. Green Иначе преподавам БЕЛ ( български език и литература). Преподавала съм на ученици от 5 до 12 клас.
sisi_8227 , не ти ли омръзна?

# 651
Виолетово Ангелче, аз си позволих да разгледам линка с темата за коледния маскения бал, но така и не те видях  Rolling Eyes. Или аз нещо не съм гледала като хората, или ти чудесно си се дегизирала  Wink Wink Wink.

Мен още не ме е обхванала еуфорията за първия РД на Александрина. Наистина има доста време до нашия, но съм сигурна, че наближи ли ще съм цялата кълбо от емоции и нерви от предстоящата подготовка, дали всичко ще е както съм го замислила. За мен са много важни детайлите - украса, покани, тоалети и пр. Още нямам ясна идея как ще го опганизираме РД - в смисъл с най-близките и деца, или в единия ден най-близките, в другия приятелки с деца. Ще видим, до тогава ще черпя идеи от вашите незабравими празници.

Пепче, и аз се забавлявам с такива makeover сайтове. преди време много се бях зарибила с един, в който можеше да видиш как ще изглеждаш с къса, черна, червена, къдрава коса, сини очи и пр. Ето така бих изглеждала ако се боядисам черна и си сложа сини лещи  Mr. Green Laughing:
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1772/437675666652642388126081 … peT1Kq6rs3Oho.JPG

# 652
Няма време, почвайте меденките да омекнат до 25  bowuu

продукти:

захар-1 ч.ч.
олио-1ч.ч.
мед-6 с.л.
яйца-2 бр.
сода бикарбонат-2 с.л.
канела-2 с.л.
брашно за средно твърдо тесто

приготовление:

Замесва се тестото.Разделя се на 10 топки.Всяка топка се разтегля на фитил. Той от своя страна на 12 парчета. Правят се топчета,които се нареждат в тава /аз ги пека върху оризова хартия, може да намаслите тавата/. Пекат се до порозовяване, вадя тавата и оставям няколко минути да изстинат и тогава махам от тавата.
Аз лично ги слепям с шипков мармалад, прибирам ги за поне 3-4 дни в кутия да поемат от мармалада и да омекнат. Украсата е вариация- в случая натроших бял шоколад в чаша, прибавих лъжица олио и го врътнах за около минута в микровълновата. Разбърках до полуаването на плътна смес и оставих да изстине леко. Може същата процедура с натурален шоколад, а за контраст- кокосови стърготини.

# 653
Ауууу, Пепи, не съм разбрала (или съм забравила) Embarassed Как така те съкратиха като си в майчинство ... дано после си намериш в по-добро училище и колектив  Peace А БЕЛ не ми беше хич любим предмет, така и не се научих да пиша литературен анализ ... нали съм математичка  Rolling Eyes
и честит зъб  Simple Smile спас вчера изкара 3тия, а днес - 4тия ... откога ги чаках  Crazy

Кокосче, само така, така се празнува рожден ден   bouquet Разкажи как реагира рожденника на толкова празнувания, усеща ли еуфорията, която му спретва майка му  Laughing

Мини, имаш ли рецепта за сладки, правиш и хапваш ... че да чакам тез вкусотийки до Коледа ...   Crazy

# 654
  • Варна
Никой не остава длъжен , нито пък аз  Naughty.

Бррррр /не мога да разбера - не пишете, явно четете, и когато стане някаква "патаклама" се включвате... що не пишете за децата си и не публикувате снимки, ами се заяждате... и още нещо, аз не познавам никого от дружинка Малинка лично, обаче вие се държите като ощипани..../

Мини, аз днес правих меденките на Джемма. Превъзходни! Без да ги слепвам и изчаквам бяха супер, ама съм ги сложила с ябълки все пак....

# 655
Мнооооооого изпростяха някои в стремежа си да се направят на интересни ....... ама мноооого!!!
Хайде да ви е коледно сега! Време е.

# 656
Rolling Eyes Mim това ми попадна набързо да се включа в темата
и аз съм ги правила на Джемма, ама тези са уникални просто  Crazy

# 657
изкарах 4 на изпита и сега се готвя за друг в петък...но там половината е изкаран...правих един проект забележете за пдообряване на комуникацията в дадена организация...проекта се състои да направя програма за тиймбилдинг...в петък ще си получа оценката...след акто с част от екипа си изиграем игрите...то малко и по нашата тема...та едната игра е следната "развален телефон:, но не типично детската игра, а малко като за възрастни...влиза първият човек и му се прочита текст, който той трябва да преразкаже на втория...втория на третия и така до последния...е познайте последния какво чува...аз съм била последнта в такава игра и от първоначалния замисъл нямаше и следа...
както и да е...вече си загубих мисълта, понеже гушках коко и катерина, затова само ви пожелавам прекрасна вечер и много усмивки...

# 658
Пепи, в тунелът на тортата има ...... бебешка тортааааа  Laughing целия тунел е пригоден за бебета по специална рецепта на Копривата Wink

Елена, книжки с еопитвам да му чета. Засега едни в рими много готини (Лече-буболече и още 2-3), но засега резултатът е само мачкане и късане, а аз се изнервям така. Май ще оставя още малко да порасне и да не ги дъвче и къса толкова. Играчките пък са интересни само ако друго дете си играе с конкретната играчка Wink Иначе всичко забранено е мнооого сладко за пипане  Peace

# 659
Елена, книжки с еопитвам да му чета. Засега едни в рими много готини (Лече-буболече и още 2-3), но засега резултатът е само мачкане и късане, а аз се изнервям така. Май ще оставя още малко да порасне и да не ги дъвче и къса толкова.
Оф, това ми е много познато. Подариха му за рождения ден книжки и в резултат едната е разкъсана, другата изядена по краищата, а другата не я вадя изобщо. Ще чакам да престане да яде всичко, което докопа, ама това ми се струва невъзможно в идните 2-3 години.

Мини, много хубави идеи за коледни сладки ни даваш. Ще вземеш да ме навиеш и аз да си поиграя. Пък ще търся на кой да ги раздавам.

За снимки ще видим Simple Smile Ако получа разрешение от сектата, ще пускам. Само да не се ползват снимките пак за черномагьосничество  Mr. Green
Аааааа, хайде не се стискайте де. Ние пък няма и  да си помисляме за магии (вече не  Wink Mr. Green)

Моник, и аз отдавна се замислям кога мога да давам мед, ама нещо...  newsm78 То знам, че след 1 година се дава, ама то това е много общо понятие. Имам много хубав домашен мед, ама щом казвате, че е силен май е по-добре да изчакам още  newsm78. От друга страна, щом пък на Преслав нищо му няма.

Аз пък да ви се оплача - няма да ви покажа новите си мебели, щото са ни забравили част от стълбичките за детската стая. Бясна съм #2gunfire. Днес се разправях с Айко. Ами ще идват пак, ама кога не се знае. Много мразя като незнам как да си направя плановете заради такива неуредици. Днес Никола го водих  да си види новата стая - никаква реакция.  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Възмутена съм.

Коприво, браво за тортата. Прсто нямаш равна   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт