Коледни гирлянди, празнични балони-почват се вече Януарските купони

• 32 898
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
Дали пък да не копна някой неща от другия им форум ,които биха дали яснота, коя, каква е . newsm78

Защо не го направиш, действително? Може пък да им е интересно на хората, а може и да научат нещо...

# 631
Е, аз докато се включа и вие взехте, че изписахте темата  Crossing Arms. Лошо няма, ама вие деца нямате ли, че да се дърляте? Да ви дам ако искате Никола за някой и друг ден и тогава ще ви питам дали ще имате време изобщо да мислите кой, какво и т.н. Ако има желаещи пишете на лични  Joy, ама ви предупреждавам, че трябва да сте добре тренирани.  Mr. Green
В този смисъл, ако за родителите се съди по децата, еми то ние с баща му сме ревливи дзверчета, които не могат да стоят и секунда на едно място и никога не знаят какво искат. То не, че няма доза истина в това, ама е само доза засега. Според мен просто са твърде малки да гледаме какво възпитание имат и да си съдим родителите им.

Айде викам да не се цупим повече. Ама ако ни доскучае предлагам с любезното съдействие на ръководителите на Малина и Черешка да си спретваме по някоя кавга, че да ни става по интересно  hahaha. А отбор Черешка и Ягодка ми звучи като едно отдавна забравено предаване "Бързи, смели, сръчни", което даваха по БНТ "по мое време". (малеее и аз одъртех  Sad)
П.П. За пръв път си направих проверка на правописа / добре съм се справила/. Само ми предложи да сменя джаджи с джамджии, хелоу с хелий, Моник с Моника, Кари с каре и т.н.  Grinning

Хаха, и аз взех да си проверявам правописа, че сватята ще вземе да ми пише 2.
Свате, честито ви озъбване   bouquet. Пожелавам ти да не те хапе!  Laughing А и аз като теб още си нямам цикъл.

Сиси 8227, много е сладка Габи, пу, пу.

После пак ще пиша, че едно дзверче се опитва да ми докопа компа...

П.П. Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора. Е, това се казва активност.  Peace После ще чета.

# 632
Хилоу!

Абе аз получих тук едни хубави думи за себе си, ама не разбрах що така  newsm78. Явно заради красивите ми лай**ни, оп, пардон - кафеви, очи  Flutter Благодаря, благодаря..  bowuu

Зари, ти да не си онова ангелче с розовата рокля и виолетовата перука? Хич нямаше да те позная, честно! Много хубаво, че си си изкарала добре! Айде снимки от РД на Викиииииииииии! Мила, апел и към теб!!! Аз като не можах да дойда, що сега ще ме наказвате с липса на снимки пъъъък  Sad  Crossing Arms

Дони, ха честита прическа на Гогича!

Днес в Пигиса видях една шейна, дето ще става и за нашите - със седалка с колани е, ама беше 141 лв!  #Crazy И повърхността, която се плъзга по снега, е пластмасова. Лично на мен ми се струва, че няма добре да се пързаля, но не знам, имам опит единствено с нашите, старите ни шейни, много хубави бяха  Grinning

Пепи, честита зъбла! Ха дано и останалите 19 зъба избият лесно  Grinning

Коледно ми е - Бубченцето, Mr. Green Жабчето на Фют е и наша любима книжка, направо все едно, че я чете - така съсредоточено я разглежда и разгръща страниците  Laughing

А за бейбифона - на мен ми свърши и ми върши все още чудесна работа. Като спи през деня, аз съм в кухнята и като пусна тв, печка и климатик, че и понякога абсорбатор и водата..  ooooh! никога няма да го чуя ако бях без бейбифон  Peace.

И да се отчета, нали все пак е отчетна тема  Mr. Green - Бяхме на консултация, почти нищо пак не е качил, мандахерца се на около 9 кила вече 3 месеца сигурно. Та сега е 9090, ама на ръст е попораснал за един месец с 3 санта и вече е 74, чак не мога да повярвам, че става дума за моето дребно  Laughing. Иначе нищо му няма - кашлицата си е от сополи/гърло, демек не е слязло, нито пък и гърлото му е червено, което е супер  Grinning. Дано тоя път да успеем да го спасим от разни белодробни гадости.  Crossing Arms

Хайде, отивам да ям, че вече стържееееее.  Sad

П.П. Катериче, и аз се замислих над офертата ти.. Ама пусто, много ми е далече, а и като е надвечер, просто си представям колко часа ще прекарам в тия задръствания докато се прибера ooooh!. Иначе с огромно удоволствие идвам  Mr. Green

# 633
Усмихнатото, оправиха ли се на Калоян стомашните проблеми? И разбра ли се от какво е?

# 634
Павлина, мерси, че питаш  Hug. Лутаме се още.. Казаха, че било нормално общо взето  ooooh!. Изписаха сироп, който е за деца над 2 години  Shocked и един пробиотик, който го няма в аптечната мрежа  newsm78. Пробвах разни други пробиотици, ама тц. И в крайна сметка пак сме на Колийф и, слава Богу, помагат  Grinning. Което пък е учудващо, щото Колийфът нали е срещу недостатъчност на лактазата, а това е, меко казано, странно при толкова голямо бебе. Но хубавата новина е все пак, че действат и сега е мнооого по-спокойно  Grinning, дори се буди само веднъж през нощта  Grinning (ама тихо, да не чуе и да вземе пак да се пробужда по-често  Laughing). Дано скоро се оправи..

# 635
Катериче, горе долу си ми близо. Мога да се възползвам от предложението. Ще ти пиша на Лични.
Дари пък пак кашля. Взехме секрет от носа. Утре ще излезе резултата.
Ние също мислим за ски ваканция март най-късно. Марти вече е изцяло екипиран с нов екип. Ски обаче трябва за всички да купуваме.
Отивам да домакинствам.

# 636
Дали пък да не копна някои неща от другия им форум ,които биха дали яснота, коя, каква е . newsm78
Сиси, извинявай мила, но това вече е прекалено  Sick  Sick  Sick Не се заяждам и нямам нищо против теб (даже напротив!), но безмисления спор продължава именно защото има хора,които го подклаждат с действия ала "а сега обадената!".
Не сме в училищното междучасие, за да сформираме групички и да играем на прецакванка. И като споменах училище, все още не мога да разбера защо някои приеха толкова буквално забележките за правописа...Никой не е седнал да проверява постовете ви с правописния речник в ръка (аз самата допускам доста грешки в бързината), помолиха ви само да спазвате елементарни правила на писане, които правят четенето по-лесно и приятно.

Доста неприятно, че този глупав спор се води точно във време в което би трябвало най- много да се разбираме. Момичета, осъзнайте се наближават най- красивите християнски празници и нашите празници като майки- децата ни стават на по годинка.
  bouquet  bouquet  bouquet
Кокос, моля те дай снимки от РД, за да се развеселим и сложим точка на неприятната част от темата  Hug
Катериче, над предложението ти съм се замислила, но пусто не съм мобилна  Cry
Пепи, честито първо зъбче на Настюха  Hug
Бубченце, колата е страшна и смятам, че би допаднала на Петя и татко и, но в нашия "огромен" апартамент ще трябва да ме изхвърлят, за да я карат  Joy
За храненето аз също не мога да съм ви полезна, с моята злояда маймуна. Аз обаче вече и давам почти всичко, всеки ден хапва по 4 малки Данонино, знам че не най-полезното нещо на света, но толкова малко неща и харесват, че щом хареса нещо веднага го включвам в менюто. Държа да хапва и от другите млечни (с изключение на прясно мляко), защото смятам, че вече е достатъчно голяма, а и до сега не е имала проблеми със стомахчето.

# 637
  • Варна

И да се отчета, нали все пак е отчетна тема  Mr. Green - Бяхме на консултация, почти нищо пак не е качил, мандахерца се на около 9 кила вече 3 месеца сигурно. Та сега е 9090, ама на ръст е попораснал за един месец с 3 санта и вече е 74, чак не мога да повярвам, че става дума за моето дребно  Laughing.

Тя и Елия нищо не качва от 3-4 месеца, най-много 100-200гр. И другите ли са така? Предполагам, че вече е нормално да забавят доста с кг.

# 638
  • София
Супер сте, макар, че се карате, не мога да се откажа от вас JoyБлагодаря на всички за отговорите-почти всички сте единодушни, и аз така знам за меда-след годинка, но реших, че не остава кой-знае колко дотогава Simple Smile
Имам новина-Преслав пропи АМ-на Hipp-2. Много съм щастлива Hug
Бейбиблу, препоръчвам тази - http://www.sportdepot.bg/products/winter-sports/sheini/sheini/2221-sheina , с коланче е, ние си я ползваме и вкъщи, голяма игра пада  Mr. Green
Много съм доволна от шейничката. Същата я имаме Simple Smile
Кокосче, невероятна торта Hug Hug
Слънчогледче, много ти отива новата прическа Wink
Бърборанче Hug
Дони, честита подстрижка на Гого Peace
И аз сега проучвам за РД на Преслав за някое клубче. Май се спрях на "Ментов носорог", но ще помисля още малко Simple Smile
Желая на всички ви спокойна вечер  bouquet

# 639
Здравейте и от мен!
Сиси 8227, и аз най-чистосърдечно апелирам към прекратяване на този за мен изкуствен и изсмукан от пръстите спор. Стига сме дълбали и чоплили. Участниците в спора вчера се изясниха, доколкото е възможно това. Кой крив, кой прав, едва ли ще може да се отмери, всеки вижда нещата от неговата камбанария. Групички винаги е имало и ще има. На който му е комфортно да е в група - ок, аз за себе си знам, че не участвам в такива, не държа да съм всеобщата любимка, но пък държа да се разбирам и поддържам нормални отношение с болшинството. Това е форум, тук сме се събрали много жени с различно интелектуално ниво, интереси, начин на живот и пр. Безсмислено е да правим класации кой е по, по, най. Дайте да си говорим за дечицата, да пускаме снимки и да им се радваме, да се шегуваме и забавляваме.

Бърборанче, много точно си анализирала цялата ситуация  newsm10. Браво на Петенцето, 4  #Crazy данонино, чак аз се радвам на завидния й апетит, като знаем всички по колко хапва. Целувки на малката кукличка.

Пепи, честито зъбче на буболинка Настюха! И определено снимката ти ме разсмя.

Лорини, стискала съм ти палци за изпита, сега остава да се отчетеш и почерпиш  Wink Wink Wink.

Свате, радвам се, че Кало се чувства по-добре с тези капки, давай ги и не се замисля толкова много има ли, няма ли недостатъчност на лактаза. Гледай си сладура и не си тормози милата главица с такива неща. Нали си го водила на лекар, ако е имало нещо притеснително, да са ви уведомили. Той Кало хубаво, че е почнал да поспива повече през нощта, щото нашата хубавица прави точно обратното. Нали си ни е примерно детето и не се будеше до скоро през нощта, та затова ни идва малко нанагорнище ( моля експертите по правопис да кажат така ли се пише тази дума  Mr. Green Wink). Никнат й два зъба отгоре и се буди поне по 2 пъти, реве спейки, суче, заспива, после пак приревава и така.

Днес бях решила да заведа детето на ДК, предният месец пропуснахме, понеже нашата педиатърка се разболя. Звъня и днес, а тя още е в болничен, макар и вече да е добре, но ми каза, че не може да ни прегледа в кабинета, че колегите й слухтели и следели  #Crazy и щели да й спрат болничния. Затова дойде до в къщи да види Александрина, да я преслуша профилактично, да погледне ушичките, гърленцето, фонтанелката. Всичко е наред на беболинка, да чукна на дърво. За храненето каза да го давам по-смело - и цитруси, и филийка със сиренце и масло, може и кюфтенце, за биричка забравих да питам, та ще се въздържа от комбинацията й с последното  Mr. Green Laughing. Питах и за имуностимулатори - каза да не давам, след като няма кой знае какви контакти с други деца и т.н.

# 640
Здравейтеи и от нас,

не мога да се включа нещо тези дни.

Еспа - благодаря за отбелязването на нашата скромна персона  Laughing , и за сайта - разглеждам - има някои неща, които намирам за приложими. и ние си играем с топка, пеем, танцуваме, подаваме си играчки. Сега се учим с Дивна да прибираме играчките в кошчето. понякога става.
Пепи -  Hug
Биляна - каква пита само, WOW. надявам се да мога и аз да сътворя нещо хубаво. но времето е далеч. Доника - питаше дали Дивна ходи - тц, хич, само иска и е супер смешна и съсредоточена когато и дам ръчички. успява да се задържи за 2-3секунди сама без опора и е супер горда.
ЕйнджълВ - трябва да ти кажа, че много ми харесва изказът ти, подбора на думите и възпитанието ти.
А иначе за целувките - Дивна целува само уста в уста. и много обича да се гуши, но обикновено вечер. през деня е доста самостоятелна. обикновено след сън ми разправя разни работи.
Нането - точно излезнах от една такава дупка - когато от това, което правя виждам само това - затова и искам почивка - някъде надалече

за Коледа - ще ходим на гости в Русе - много ми е уютно там, топло - от огън, голям апартамент, и един куп работа ми е спестена. за Нова Година много ми се избухва, но нали се кърмим още и няма как. за ски - май към края на януари изкача една оферта, но аз не съм голям фен - края на януари предпочитам да съм в Мароко, например - да обикалям и да ходя на плаж,  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

за меда - не съм давала, и ще изчакам, че моята приятелка даде на сина си-на 1,3г и се обрина човечето. просто домашният мед е много силен, а купешки - няма нужда, ако искам ще и взема глюкоза направо. Sick

за подслаждане на детски курабийки използвам нарязани на дребно пресни фурми. страхотно е.

много дълго стана, имах и други работи на главата....

Дивна на килца още няма 9, или сигурно ги е стигнала, и тя имаше един момент, когато не слагаше - 2-3месеца почти нищо. сега вече по около 300на месец.

# 641
Златна Мери, по колко слагаш от киселото в прясното мляко, когато го квасиш? Примерно на 1 литър прясно мляко?

# 642
  • София
Вярна на традицията брой до 100, преди да кажеш нещо...Написах един пост, изтрих го...Сега пак ще го напиша...
Не мога да разбера кой какво дели и в злобата си чете ли въобще. Гери много точно го е казала - не сме в училище. Какво ви дразни вас - специално към Лорини и Сиса 8227 се обръщам това, че някои от нас освен тук, намериха общ език и в реалния живот - излизаме на кафе, на кръчми, ходим си на гости. Всеки има право да си говори по между си каквото желае. За не информираните (пак за ваше сведение ще посоча), че "въпросният форум" е нищо повече от разговори в скайп, в които бяха включени много от пишещите тук. Доста от тях излезнаха сами, понеже то смогване няма - говорим си и се разтоварваме една през друга, че в един момент вече не знаеш кой какво е писал и защо и в това му е чара  hahaha)
Явно най-лесно е да се фръцнеш и да кажеш - аз няма да пиша, за да има после 100 поста - ама недей така. И кво - аз си го казвам всеки ден, че повече няма да влизам в този форум, защото повярвайте ми - като тия махленски скандали с едни и същи участници не е имало. Та пак пиша тук - по-силно е от мен hahaha
И не, не държа да ми отговаряте или давате обяснения - ако продължи тази злоба, аз като създател на темата, лично ще помоля тя да се заключи !!! Иначе отчетни неща Ок ( Габи е хубаво джудже между другото  Wink )
Няколко пъти се каза Коледа е (и Ханука  Wink ) Дайте да се веселим, да си говорим весели неща - пък било то и простотии. Ето и от тях се научават нови неща - как иначе щяхме да знаем какво е Пинотаж  Rolling Eyes
Та Мир и надявам се да съм разбрана  Peace

Докато си събера тактичните мисли и 5 отговора преди моя  Joy

# 643
  • София
Гери- радвам се, че си намерила нещо, което да се харесва на Петя и си го хапва Hug
Моник- радвам се, че е пропил малчо АМ, иначе мед и аз още не съм дала, но аз по-скоро и не съм се сещала за него, ние вкъщи рядко употребяваме, та за това.
Пепи- честито зъбче  bouquet
Дони- честита прическа на Гого Grinning
Нането- дано да не излезе нещо притеснително от изследванията и за празниците да е здравичка Дари Praynig
Бубченце- Дели е много сладък Heart Eyes
Ели- радвам се, че принцеса Александринка е здравичка Heart Eyes, благодаря ти за отговора за пресата, ще помисля newsm78
Днес се ядосах, че тъкно ЙоЙо беше заспала и звънна телефона и тя се събуди и приключихме със спането за деня Tired и това означаваше мрънкане от нейна страна досега, а и цяла вечер докато заспи, защото като й се спи е кисела ooooh!
Ето и една нейна снимчица от детското парти на което ходихме от фирмата на мъжа ми /тя много добре се държа там/

# 644
 ooooh!
няма да коментирам, защото рядко влизам и Вие почти не ме помните... нямам и право.
Ама момичета правете си купона и се забавлявайте

Общи условия

Активация на акаунт